Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa, Superbron Policji!

Featured Replies

Napisano

Quote:

Radar może robić też trójwymiarową symulację miejsca wypadku.

Link do zrodla.

No, ale najwazniejsze zeby sie sponsor znalazl to inwestycja sie szybciutko zwroci. W koncu do kasy trafia rocznie tylko 55mln zl. sick.gif

Napisano

> Quote:

> Radar może robić też trójwymiarową symulację miejsca wypadku.

> Link do zrodla.

> No, ale najwazniejsze zeby sie sponsor znalazl to inwestycja sie szybciutko zwroci. W koncu do kasy

> trafia rocznie tylko 55mln zl.

Ja jestem za ok.gif Powinno byc wiecej radarow, fotoradarow i patroli policji (nie tylko w krzakach) na drogach.

Napisano

A to ktoś zmusza do łamania przepisów? hmm.gif Gdyby inwestycja nie zwróciła się, to nie kupowaliby takich zabawek. A jak ludzie chcą płacić - to czemu nie ok.gif

Chętnie zasponsoruję taki sprzęt - wykładam nawet całą kwotę, od zysków chcę tylo 10%. Po roku z zysku kupuję 5 następnych i po 3 latach wyprowadzam się na Wyspy Kanaryjskie, gdzie będę miał willę z basenem i lokajami ok.gif I do końca życia nie muszę robić nic, oprócz chłodzenia drinków wink.gif

Napisano

> Link do zrodla.

> No, ale najwazniejsze zeby sie sponsor znalazl to inwestycja sie szybciutko zwroci. W koncu do kasy

> trafia rocznie tylko 55mln zl.

Po prostu nowy laserowy miernik prędkości. Tyle, że jego funkcjonalność pozwala dodatkowo na dokumentację zdarzeń drogowych (przynajmniej tak jest marketingowo napisane, a zapewne rzeczywistość nie jest taka różowa, jak to próbują malować uzasadniając zakup).

Napisano

> Ja jestem za Powinno byc wiecej radarow, fotoradarow i patroli policji (nie tylko w krzakach) na

> drogach.

Ze wskazaniem na patrole, zwłaszcza oznakowane.

Napisano

> Po prostu nowy laserowy miernik prędkości. Tyle, że jego funkcjonalność pozwala dodatkowo na

> dokumentację zdarzeń drogowych (przynajmniej tak jest marketingowo napisane, a zapewne

> rzeczywistość nie jest taka różowa, jak to próbują malować uzasadniając zakup).

cos mi sie zdaje ze takie cudo w Lublinie jakies pol roku temu testowali i mieli zakupic, ale chyba nic z tego nie wyszlo

Napisano

nowa superbron to beda mieli w Warminsko Mazurskim zlosnik.gif

klik

pytanie tylko, kiedy pierwsze z tych superaut znajdzie sie na zlomie grinser006.gif

Napisano

Szkoda, bo jakby robil laske to bym ich zasponsorowal ! grinser006.gif

wink.gif

Napisano

> A to ktoś zmusza do łamania przepisów? Gdyby inwestycja nie zwróciła się, to nie kupowaliby

> takich zabawek. A jak ludzie chcą płacić - to czemu nie

Leję po nogach ze śmiechu, gdy osoby nastawione w ten sam sposób pokazują mi mandat żaląc się, że przekroczenie przecież było minimalne. Gdy ten system dotknął ich samych. zlosnik.gif

Napisano

Nic nowego, dalej wystarczy CB i można pomykać.

Napisano

> Nie taka super, nie taka super

Samochód widmo.

Jest tylko taki problem, że jak Policjant nie będzie mógł zrobić pomiaru to może nas zatrzymać i przetrzepać auto, a jak wiemy posiadanie takich zakłócaczy jest nielegalne.

Napisano

> ...a jak wiemy posiadanie takich zakłócaczy jest nielegalne.

Podobnie jak samo przekraczanie prędkości biglaugh.gif

Zwalniasz, wyłączasz i dajesz się zmierzyć jadąc już w limicie. Proste jak 270747800-sex.gifzlosnik.gif

Napisano

> nowa superbron to beda mieli w Warminsko Mazurskim

> klik

> pytanie tylko, kiedy pierwsze z tych superaut znajdzie sie na zlomie

warminsko-mazurscy federalni to maja talent do kasowania bryczek , z tego co wiem to polowa meganek sport juz skasowana.

teraz przyszła kolej na cos co ma 4x4 , następny zakup to pewnie pójdą w subaru. No w końcu tradycje sportów motorowych zobowiązują co drugi tam to Holowczyc.

tak szczerze to jestem ciekaw czy sa gdzies dostepne statystyki ilosci wykroczeń gdzie predkosc max jest na tyle duza aby delikweta ganiac ponad 240 KM brykami .

Napisano
  • Autor

> warminsko-mazurscy federalni to maja talent do kasowania bryczek , z tego co wiem to polowa meganek

> sport juz skasowana.

> teraz przyszła kolej na cos co ma 4x4 , następny zakup to pewnie pójdą w subaru. No w końcu

> tradycje sportów motorowych zobowiązują co drugi tam to Holowczyc.

> tak szczerze to jestem ciekaw czy sa gdzies dostepne statystyki ilosci wykroczeń gdzie predkosc max

> jest na tyle duza aby delikweta ganiac ponad 240 KM brykami .

Wazne, ze sie zwraca i kasa do gimnnej kieszeni wpada angryfire.gif

Napisano

> Wazne, ze sie zwraca i kasa do gimnnej kieszeni wpada

jakiej gminnej??

przeciez to idzie z kasy policyjnej czyli z budzetu panstwa a nie gminy

Napisano
  • Autor

> jakiej gminnej??

A kaska z mandatow?

> przeciez to idzie z kasy policyjnej czyli z budzetu panstwa a nie gminy

A do torej kasy wracaja mandaty? hmm.gif

Napisano

> A kaska z mandatow?

> A do torej kasy wracaja mandaty?

mandaty z policji ida do skarbu panstwa a nie do kasy gminnej

Napisano
  • Autor

> mandaty z policji ida do skarbu panstwa a nie do kasy gminnej

Czyli niejako sytuacja taka sama jak z tymi mandatami ktore ida do kasy gminnej. Walczymy o poprawe bezopieczenstwa. kase z tej walki pakujemy w emeretow, rencistow, nieuzytki rolne i co sie nam podoba

Napisano

> Podobnie jak samo przekraczanie prędkości

> Zwalniasz, wyłączasz i dajesz się zmierzyć jadąc już w limicie. Proste jak

A to fakt, w takim przypadku mogą nam nadmuchać! wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.