Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu rozważania niezdecydowanego

Featured Replies

Napisano

> Nie wiem czy zauwazyles, ale ja nie startuje w wyscigach F1. I do jazdy na codzien silnik z

> wiekszym momentem jest wygodniejszy.

chłopie, Ty na prawdę nie rozumiesz tego pojęcia. Owszem silnik z większym momentem jest wygodniejszy, ale momenty obrotowe można między silnikami porównywać wyłącznie jeśli mają identyczny zakres obrotów użytecznych! W codziennej jeździe nawet auto z dwukrotnie mniejszym momentem będzie wygodniejsze jeśli będzie miało odpowiednio większy zakres obrotów i adekwatne do tego przełożenia (co jest oczywiste).

Napisano

> Który waszym zdaniem?

> Lexus IS-F czy BMW M3?

Dla mnie te auta to jakas totalna abstrakcja.

Widze że zależy Ci na bezawaryjności i nie chcesz partycypować w utracie wartości auta.

Do dlaczego jeszcze zastanawiasz się nad M3 ? icon_rolleyes.gif

Napisano

> w mocno naciąganym w teście z lachonami wyszło, że bmw jest bardziej zwariowane, a lexus dla

> statecznych tatuśków

mocno naciągane ... bo to kierowca budował tą wizję ...

no i BMW nie ogarniał wink.gif

Napisano
  • Autor

Tak raczej na zasadzie kupic nie kupic, potargowac warto poszedlem dzis do dealera Lexusa. Oczywiscie IS-F'a nie mieli w salonie. Tylko na specjalne zamowienia, trzeba wplacic zaliczke i czekac - nawet do 3 miesiecy.

Napisano

> Tak raczej na zasadzie kupic nie kupic, potargowac warto poszedlem dzis do dealera Lexusa.

> Oczywiscie IS-F'a nie mieli w salonie. Tylko na specjalne zamowienia, trzeba wplacic zaliczke

> i czekac - nawet do 3 miesiecy.

tragedie w tym jueseju macie, niby kryzys a nikt nie blaga aby autko kupic yikes.gif I jak juz to tylko na przedplaty i czekaj, prawie jak w peerelu hehe.gif

myslalem ze takie problemy tylko biedni obywatele bylych demoludow maja zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> tragedie w tym jueseju macie, niby kryzys a nikt nie blaga aby autko kupic I jak juz to tylko na

> przedplaty i czekaj, prawie jak w peerelu

> myslalem ze takie problemy tylko biedni obywatele bylych demoludow maja

Dowiedzialem sie ze oni sa podzieleni na rejony - w ramach rejonu moga sciagac samochody od innego delaera. I w rejonie poludniowo-wschodnim jest dwa IS-Fy - czarny i srebrny. A ja chcialem wsciekle niebieski. Co wiecej zaden z nich nie ma adaptive cruise control, a mi sie zamarzyl samochod z tym wynalazkiem.

Napisano

> tragedie w tym jueseju macie, niby kryzys a nikt nie blaga aby autko kupic I jak juz to tylko na

> przedplaty i czekaj, prawie jak w peerelu

> myslalem ze takie problemy tylko biedni obywatele bylych demoludow maja

jeśli bardzo chcesz to dane auto na pewno się znajdzie w USA i ci przywiozą pod dom ale... musisz za to dodatkowo zapłacić !

skoro chcesz za cenę ze "stickera" to zamawiasz jaki zechcesz i czekasz aż go zrobią i przetransportują

takich aut nie sprzedaje się na pęczki więc to oczywiste ,że dealer nie będzie zamrażał setek tysięcy dolarów

HanYs

Napisano

> Dowiedzialem sie ze oni sa podzieleni na rejony - w ramach rejonu moga sciagac samochody od innego

> delaera. I w rejonie poludniowo-wschodnim jest dwa IS-Fy - czarny i srebrny. A ja chcialem

> wsciekle niebieski. Co wiecej zaden z nich nie ma adaptive cruise control, a mi sie zamarzyl

> samochod z tym wynalazkiem.

ja też czekałem na zwykłego pickup-a ,bo chciałem inny kolor i wyposażnie

HanYs

Napisano

> Do stania w garażu generalnie.

> To nie takie proste - zarówno dealer Lexusa jak i dealer BMW jest BARDZO niechętny na jazdy testowe

> którymkolwiek z tych samochodów. W BMW mi powiedzieli wprost - kupujesz?

> A używanie są tak rzadkie jak śnieg w lipcu + nawet jak się jakiś trafi to też nie chcą się nim dać

> przejechać...

w PL dają pojeździć IS-F'em wink.gif

Napisano
  • Autor

> M5

Zdecydowanie nie - za duzo sie naczytalem o rozpadajacych sie V10 BMW.

P.S. Chyba bedzie IS-F - dealer w Tampie zaakceptowal moja oferte i tylko musze sie wybrac i zostawic SC430.

Napisano

> Zdecydowanie nie - za duzo sie naczytalem o rozpadajacych sie V10 BMW.

> P.S. Chyba bedzie IS-F - dealer w Tampie zaakceptowal moja oferte i tylko musze sie wybrac i

> zostawic SC430.

moze na rynek US, w PL nic nie wiadomo o tym.

Napisano
  • Autor

> moze na rynek US, w PL nic nie wiadomo o tym.

Zauwaz ze na rynku PL sprzedano moze kilka sztuk tego samochodu, a w USA pewnie 70% calej produkcji...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.