Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam opinii właścicieli Alfy GT

Featured Replies

Napisano

grinser006.gif

czy sprawdzona konstrukcja... co lubi się psuć... niewiem.gif nie wiem czy warta gra świeczki.

jednostka o jaką mi chodzi to 1.9

Napisano

> czy sprawdzona konstrukcja... co lubi się psuć... nie wiem czy warta gra świeczki.

dla mnie osobiście jedno z ładniejszych nadwozi (ale ja mam osobiście zboczenie do nadwozi coupe 2/3D) zeby.GIF

Jezeli korozja będzie tak brała jak starsze (przed liftek 156) to moze być nieciekawie. Jezeli jednak będzie OK to OK.

Z zewnątrz spoko, w środku daję rade.

> jednostka o jaką mi chodzi to 1.9

Stary dobry klekocik, zapytaj się brata co myśli na jego temat, to prawie to samo (prawie robi sporą róznicę) co w STILO.

Poza tym ojciec ma dizla, brat ma dizla... Kupuj GTA zeby.GIF

Napisano

> czy sprawdzona konstrukcja... co lubi się psuć... nie wiem czy warta gra świeczki.

> jednostka o jaką mi chodzi to 1.9

Plusy

Ładna i dość funkcjonalna jak na tej klasy samochód.

Dobre prowadzenie.

I na tym koniec !

Baaardzo awaryjna ! Sporo problemów z elektryką.

Zła konstrukcja drzwi bez ramkowych, potworne przedmuchy i hałas podczas jazdy.

Po przekroczeniu 120km/h coraz ciężej rozmawiać !!

Kiepska jakość montażu nadwozia (właściwie dramatyczna).

Raczej niskiej jakości montaż wnętrza !

Bardzo słaby lakier (przynajmniej czerwony).

Marne hamulce jak na samochód tej klasy (konstrukcja jeszcze ze 156).

Pozdr

Napisano
  • Autor

> dla mnie osobiście jedno z ładniejszych nadwozi (ale ja mam osobiście zboczenie do nadwozi coupe

> 2/3D)

i z tego samego powodu mi się podoba...

> Jezeli korozja będzie tak brała jak starsze (przed liftek 156) to moze być nieciekawie. Jezeli

> jednak będzie OK to OK.

no i to mnie boli...

> Z zewnątrz spoko, w środku daję rade.

> Stary dobry klekocik, zapytaj się brata co myśli na jego temat, to prawie to samo (prawie robi

> sporą róznicę) co w STILO.

> Poza tym ojciec ma dizla, brat ma dizla... Kupuj GTA

za dużo jeżdżę aby każdego dnia pozwalać sobie na jazdę GTA

Napisano
  • Autor

> Plusy

> Ładna i dość funkcjonalna jak na tej klasy samochód.

> Dobre prowadzenie.

> I na tym koniec !

> Baaardzo awaryjna ! Sporo problemów z elektryką.

> Zła konstrukcja drzwi bez ramkowych, potworne przedmuchy i hałas podczas jazdy.

> Po przekroczeniu 120km/h coraz ciężej rozmawiać !!

> Kiepska jakość montażu nadwozia (właściwie dramatyczna).

> Raczej niskiej jakości montaż wnętrza !

> Bardzo słaby lakier (przynajmniej czerwony).

> Marne hamulce jak na samochód tej klasy (konstrukcja jeszcze ze 156).

> Pozdr

czyli jeśli kupię to auto to z miłości do włoskiej motoryzacji... bo alfę się kupuję bo jest piękna... a nie zwraca się uwagi na to,że się psuje grinser006.gif

Napisano

> Plusy

> Dobre prowadzenie.

Ładna się zgadza, jak prowadzi? nie wiem, nie jeżdziłem (jeszcze)

> I na tym koniec !

Jak "każda alfa, fiat, ford, francuz?" zeby.GIF

> Zła konstrukcja drzwi bez ramkowych, potworne przedmuchy i hałas podczas jazdy.

Mozliwe, ze masz rację. ALe w Polsce mamy za mało autostrad zeby dało się przyjemnie i bezstresowo jeżdzić >120

O 147 tez tak piszą(mówią). Mam z jedną 147 kontakt co jakiś czas... Jak do tej pory nie mogę złego słowa powiedzieć. Chociaż przyznać muszę, ze jakość środka oraz wykonanie w moim STILO jest ciut/sporo lepsze.

Gizio i tak przemaluje to się wzmocni zeby.GIF

156 nie ma wcale złych hamulców. Tarcze 282mm, spore zaciski i tarcze z tyłu całkiem sprawnie zatrzymują to nie lekkie przecież auto (156)/

> Pozdr

Napisano

> 156 nie ma wcale złych hamulców. Tarcze 282mm, spore zaciski i tarcze z tyłu całkiem sprawnie

> zatrzymują to nie lekkie przecież auto (156)/

Jak na Alfę, to 156 to ma słabe dla wersji z ciężkimi silnikami - JTD, V6 - takie same jak dla lekkich TSów i już nie hamuje się tak przyjemnie. Wiem bo mam obie wersje i czuć wyraźnie różnicę.

A co do jakości wnętrza stilo vs 147 to chyba coś odwrotnego miałeś na myśli lub żartowniś z Ciebie wink.gif

Napisano

co do hamulców. Mam u siebie z przodu tarcze 282(284) zalozone, do tego zaciski z 154 2.0TS (taki swap hamulców) W oryginale było 257 tylko. Po zmianie hamulce zasadniczo mozna powiedzieć, że są żyleta. A waga STILO vs 156 pewnie jest podobna, stilo 1270wg papierów waży.

> A co do jakości wnętrza stilo vs 147 to chyba coś odwrotnego miałeś na myśli lub żartowniś z Ciebie

No nie, alfa wg licznika (zakładam ze prawdziwy przebiej) jakieś 150tyś, (2005r) to klawisze na kierownicy powycierane, przyciski od szyb rozklekotane. Gałki od klimy (klima dwóstrefowa) jakieś takie luźne... Wszystko wygląda tak jak by było z klasę niższego auta frown.gif

W stilo (2002, przebieg 140tyś) w środku wygląda praktycznie jak nówka salon.

Napisano

> Plusy

> Dobre prowadzenie.

> I na tym koniec !

> Pozdr

taa w 166 tez cuda sie miały dziać z elektronika a przez ten rok nalatałem 70tys i tylko eksploatacja chłonie $ zlosnik.gif

chłopak chce klekota i niech bierze bo auto z tym motorem to prosta kontrukcja niczym 156 po lifcie

podstawa to jedynie szukać bezwypadka bo GT duzo młokosow kupuje a potem auto prostowane z roznych stron..

Napisano

> czyli jeśli kupię to auto to z miłości do włoskiej motoryzacji... bo alfę się kupuję bo jest

> piękna... a nie zwraca się uwagi na to,że się psuje

Ja tak kupuje Alfy ! wink.gif

Jeżeli masz dużo cierpliwości i $$$ to kupuj GT zlosnik.gif

I nie słuchaj "speców" co nie mieli , ale wiedzą hehe.gif

Szczerze odradzam GT oslabiony.gif mimo że ona woła bierz mnie !!! hehe.gif

Pozdr

Napisano

> taa w 166 tez cuda sie miały dziać z elektronika a przez ten rok nalatałem 70tys i tylko

> eksploatacja chłonie $

> chłopak chce klekota i niech bierze bo auto z tym motorem to prosta kontrukcja niczym 156 po lifcie

> podstawa to jedynie szukać bezwypadka bo GT duzo młokosow kupuje a potem auto prostowane z roznych

> stron..

Miałeś ? Masz GT ? Chyba raczej nie.

Napisano

> Ja tak kupuje Alfy !

> Jeżeli masz dużo cierpliwości i $$$ to kupuj GT

a Twoja GT nie była z początku produkcji ?

Napisano

> a Twoja GT nie była z początku produkcji ?

2004 grudzień.

Co to zmienia ? Problemy te same były do końca produkcji !

Byłem w salonie stała z 2009 r. Spasowanie wnętrza tragiczne ! sciana.gif

Na zewnątrz to samo każda blacha: drzwi, maska, tylna klapa , błotniki, zderzaki do poprawki !!!!!

Moim zdaniem nic się nie zmieniło to samo z elektryką czy mechaniką.

Pozdr

Napisano

> 2004 grudzień.

> Co to zmienia ? Problemy te same były do końca produkcji !

> Byłem w salonie stała z 2009 r. Spasowanie wnętrza tragiczne !

> Na zewnątrz to samo każda blacha: drzwi, maska, tylna klapa , błotniki, zderzaki do poprawki !!!!!

> Moim zdaniem nic się nie zmieniło to samo z elektryką czy mechaniką.

> Pozdr

racja jak jezdzilem malo km po dobrych drogach to jakos uszlo teraz wszystko po kolei trzeba robic.To to piszczy to wysiada itp.

wkurzajace pierdoly

Napisano

> Wot, kolejny teoretyk-fanatyk

Jak zwykle hehe.gif

Napisano

>> Zła konstrukcja drzwi bez ramkowych, potworne przedmuchy i hałas podczas jazdy.

>> Po przekroczeniu 120km/h coraz ciężej rozmawiać !!

> Mozliwe, ze masz rację. ALe w Polsce mamy za mało autostrad zeby dało się przyjemnie i bezstresowo jeżdzić >120

bez urazy, ale to mnie właśnie przeraża u fanów włoszczyzny - samochód został źle zaprojektowany i hałas z uszczelek drzwi powyżej 120 km/h staje się nieznośny.

"normalny" człowiek będzie na to narzekał, może nie kupi auta, może będzie chciał to poprawić jeśli się da...

fan (fanatyk?) włoszczyzny stwierdzi, że powyżej 120 i tak nie da się jeździć w polsce, więc wszystko jest w porządku... hehe.gif

grinser006.gif

Napisano

> bez urazy, ale to mnie właśnie przeraża u fanów włoszczyzny - samochód został źle zaprojektowany i

> hałas z uszczelek drzwi powyżej 120 km/h staje się nieznośny.

> "normalny" człowiek będzie na to narzekał, może nie kupi auta, może będzie chciał to poprawić jeśli

> się da...

> fan (fanatyk?) włoszczyzny stwierdzi, że powyżej 120 i tak nie da się jeździć w polsce, więc

> wszystko jest w porządku...

I tu masz rację niestety waytogo.gif

Na forum AR nie dowiesz się całej prawdy niestety.

Jestem fanem marki ale drugiej GT już nie kupie hehe.gif

Napisano

> 2004 grudzień.

> Co to zmienia ? Problemy te same były do końca produkcji !

> Byłem w salonie stała z 2009 r. Spasowanie wnętrza tragiczne !

> Na zewnątrz to samo każda blacha: drzwi, maska, tylna klapa , błotniki, zderzaki do poprawki !!!!!

> Moim zdaniem nic się nie zmieniło to samo z elektryką czy mechaniką.

> Pozdr

i ludzie to kupowali biglaugh.gif

Napisano

> bez urazy, ale to mnie właśnie przeraża u fanów włoszczyzny - samochód został źle zaprojektowany i

> hałas z uszczelek drzwi powyżej 120 km/h staje się nieznośny.

> "normalny" człowiek będzie na to narzekał, może nie kupi auta, może będzie chciał to poprawić jeśli

> się da...

> fan (fanatyk?) włoszczyzny stwierdzi, że powyżej 120 i tak nie da się jeździć w polsce, więc

> wszystko jest w porządku...

Nie ma się co spinać zeby.GIF Nie pisałem tego tak całkiem na serio smile.gif Jezeli są takie usterki jak piszesz to szkoda trochę, ze psuje to całokształt całkiem fajnego samochodu... frown.gif

Napisano

> Na forum AR nie dowiesz się całej prawdy niestety.

Na żadnym forum dedykowanym konkretnej marce/modelowi nie dowiesz się zbyt wiele o potencjalnych problemach - nawet jak komuś coś się wymknie przypadkiem, to reszta zmiesza delikwenta z błotem. zlosnik.gif

Napisano

> Miałeś ? Masz GT ? Chyba raczej nie.

no nie ale przeciez GT jesli bliźniacza do 147/156 wiec czemu ona akurat ma miec problemy z elektryką a wyzej wymienione alfy nie, wyjasnij mito i juz bede cicho zlosnik.gif

co tam za silnik w ogole miales, tez V6??

Napisano

> no nie ale przeciez GT jesli bliźniacza do 147/156 wiec czemu ona akurat ma miec problemy z

> elektryką a wyzej wymienione alfy nie,

a od kiedy 147/156 nie mają problemów z elektryką? Stary, nie wiem co ty wciągasz ale to musi być mocne zlosnik.gif

w mojej 147 DWA RAZY wymieniany był body computer. Ot tak po prostu. Całe szczęście na gwarancji.

Napisano

> w mojej 147 DWA RAZY wymieniany był body computer. Ot tak po prostu. Całe szczęście na gwarancji.

a co się z nim działo? zalany wodą? Czy tak sam z siebie padł?

Napisano

> a od kiedy 147/156 nie mają problemów z elektryką? Stary, nie wiem co ty wciągasz ale to musi być

> mocne

> w mojej 147 DWA RAZY wymieniany był body computer. Ot tak po prostu. Całe szczęście na gwarancji.

Już kiedyś pisałem, i wiem, że nie będzie to popularny tekst, ale naprawdę takie przypadki to ułamki procentowe całokształtu.

Co do Przygód czerwonej GT to się zgodzę, ale bez przesady.

Body w 147 paliły się głównie po zamoczeniu/przecieku wody na nie. Tak się składa, że miałem 147 i nic się nie krzaczyło z elektryką.

Napisano

> no nie ale przeciez GT jesli bliźniacza do 147/156 wiec czemu ona akurat ma miec problemy z

> elektryką a wyzej wymienione alfy nie, wyjasnij mito i juz bede cicho

> co tam za silnik w ogole miales, tez V6??

Samochód to nie karoseria i wnętrze hehe.gif To że wygląda podobnie to nie znaczy że jest takie samo !!

Wystarczy że szczelność i ułożenie wiązki kabli będzie inne może to mieć kolosalny wpływ na zawilgocenie=problemy !!

Rozkład nacisku karoserii na zawieszenie może mieć niekorzystny wpływ na jej przyspieszone zużycie !

Twardość zawieszenia może mieć wpływ na szybsze zużycie

wnętrza(np. trzeszczenie) i tak mogę dalej wymieniać !

Ty naprawdę chyba nie masz pojęcia o samochodach zlosnik.gif

Napisano

> Na żadnym forum dedykowanym konkretnej marce/modelowi nie dowiesz się zbyt wiele o potencjalnych

> problemach - nawet jak komuś coś się wymknie przypadkiem, to reszta zmiesza delikwenta z

> błotem.

Ja wiem jak to jest hehe.gif nie raz dostałem na forum jak pisałem prawdę hehe.gif

Napisano

> Ja wiem jak to jest nie raz dostałem na forum jak pisałem prawdę

takie życie, zwykle dostaje się od tych co ich data urodzenia to 1990 w górę grinser006.gif bo oni zawsze wszystko wiedzą lepiej 270751858-jezyk.gif

Napisano

> a od kiedy 147/156 nie mają problemów z elektryką?..

fakt - 156 ma olbrzymie problemy z elektryką - samozałączające się przy rozruchu czasem przeciwmgielne tylne.

Napisano

> Na żadnym forum dedykowanym konkretnej marce/modelowi nie dowiesz się zbyt wiele o potencjalnych

> problemach - nawet jak komuś coś się wymknie przypadkiem, to reszta zmiesza delikwenta z

> błotem.

oo, nieprawda. Masa użytkowników AR nawet pojęcia o takich forach nie ma, jeżdżą w najlepsze swoimi Alfami, nie wiedząc, że w ich aucie właśnie powinien się zatrzeć silnik czy już dawno powinien był się pojawić "problem z elektryką" na przykład.

Napisano

> Samochód to nie karoseria i wnętrze To że wygląda podobnie to nie znaczy że jest takie samo !!

> Wystarczy że szczelność i ułożenie wiązki kabli będzie inne może to mieć kolosalny wpływ na

> zawilgocenie=problemy !!

> Rozkład nacisku karoserii na zawieszenie może mieć niekorzystny wpływ na jej przyspieszone zużycie

> !

> Twardość zawieszenia może mieć wpływ na szybsze zużycie

> wnętrza(np. trzeszczenie) i tak mogę dalej wymieniać !

> Ty naprawdę chyba nie masz pojęcia o samochodach

a w gt wiązka idzie pod autem ze masz spięcia od wilgoci?? smirk.gif

bzdury piszesz, moze miales jakis felerny egzemplarz ze wszystko sie psuło, przeciez to proste auto, szczególnie z dieslem bo w awaryjność benzyn nie wnikam zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja tak kupuje Alfy !

> Jeżeli masz dużo cierpliwości i $$$ to kupuj GT

> I nie słuchaj "speców" co nie mieli , ale wiedzą

> Szczerze odradzam GT mimo że ona woła bierz mnie !!!

> Pozdr

no woła woła... i to bardzo mocno hehe.gifserduszka.gif

Napisano
  • Autor
niewiem.gif
Napisano

> a w gt wiązka idzie pod autem ze masz spięcia od wilgoci??

> bzdury piszesz, moze miales jakis felerny egzemplarz ze wszystko sie psuło, przeciez to proste

> auto, szczególnie z dieslem bo w awaryjność benzyn nie wnikam

Dorośnij i przestań się pogrążać facepalm.gif

Silniki JTD MJ nie są już prostą konstrukcja nic o nich nie wiesz ! facepalm.gif

Napisano

Moja jest z 2004r.

Bardzo fajna, wygodna, nieźle wykonana i w miarę mało awaryjna jak na AR.

jazda daje dużo frajdy.

Zaleta to niska cena zakupu.

Wada bardzo droga w utrzymaniu.

Słabe tylne zawieszenie i drogie w naprawie. Przy zamiennikach (tylko tuleje) tył wytrzymuje bardzo krótko od 5 do 20kkm.

Przy oryginalnych częściach koszt naprawy całego tyłu to połowa wartości 166 z 2000 r. hehe.gif

Mogą wystąpić problemy z ICS i nie jet to rzadkość.

Moja ma 86kkm i miała robione całe zawieszenie tylne i trochę przodu przy dużo mniejszym przebiegu.

Silnik V6 jest niesamowity ! Ponad 200KM daje dużo radochy z jazdy.

Hamulce dają radę przy tej masie.

Światła niestety nie powalają mimo że to xenon.

Audio w wersji bez DSP to dramat.

Po przesiadce ze 156 byłem zdziwiony ze nie poczułem wielkości tego samochodu !!

Podróż 1200km w 12 godzin nie była męczarnią , czułem się jak po 400 km w GT hehe.gif

Według mnie to najlepsza AR z tych co miałem/mam !

156/GT MiTo wysiadają !!!

Największą jej wadą jest spalanie zlosnik.gif średnio 15l/100km w cyklu KAPELUSZ wink.gif

Napisano
  • Autor

> zapytaj Maćka i Zakrzesia

tia wiem... z maćkiem już gadałem...

z zakrzesiem cieżko gadać... bo łon to mistrz katowania grinser006.gif i jazdy bokiem po krawężnikach

Napisano

Ja mam porównanie ze 156 a nie GT. Obie : 156 i 166 są z 2004r, może to kwestia przyzwyczajenia, ale 156 jednak bardziej mi się podoba i na pewno gdybym musiał wybierać i jedną strącić w przepaść - nie byłaby to 156 smile.gif

Obie są z V6 (156 2,5 i 166 3,2 - bez obniżeń i utwardzeń). 166 jest bardziej limuzynowata i stateczna,myślę że raczej do grupy docelowej 45-50 i więcej lat. Ma moc, ale nie zachęca do jej wykorzystywania, raczej do spokojnego, pewnego niskoobrotowego, z wielkim zapasem momentu i mocy, pokonywania odległości w lepiej wyciszonym wnętrzu, na rozłożystych, szerokich fotelach i w większej izolacji od otoczenia. Elastyczność silnika mimo manualnej skrzyni także dodatkowo rozleniwia.

156 odwrotnie - wręcz zachęca do wysokich obrotów i bardziej dynamicznej jazdy jeśli Ty i ona macie nastrój, a łatwiej w niej o taki niż w 166. W dodatku reaguje na każde muśnięcie gazu skokiem do przodu i to momentalnie, nie jest wagi piórkowej, ale jednak lżejsza niż 166.

Więc pewnie z tych powodów w 166 3,2 spalanie jest bardzo zbliżone, a na trasie niższe niż w 156 2,5.

Mam inaczej niż kolega Freeco - zwykłe, nieobniżone i nieutwardzone zawieszenie na 17 kołach i jest wg mnie akurat do tego auta. Miałem okazję 166tką z TI się przejechać i mimo niższego przebiegu jednak słychać jak się to utwardzenie dało we znaki, na pewno to kwestia dróg również - w Warszawie pod tym wzgl to tragedia jakaś.

W 166 czuć wyrażnie większą znacznie masę, mniejszą podatność na boczny wiatr, inne - bardziej komfortowe i ciszej pracujące zawieszenie (ale bardzo pewnie trzymające się drogi) . Przy czym nie jest to jakiś krążownik, jak na limuzynę jest raczej zwarta niż wielgachna, ale pewnie dla przeciętnego wzrostem Włocha to lotniskowiec wink.gif

Na pewno seryjne hamulce w 166 są lepsze niż seryjne w 156 V6, na pewno jest lepiej dostosowana do ciężkiego silnika z przodu (dla 156 V6 to jednak za ciężko z przodu, czuć to nawet na zwykłych zakrętach, nie trzeba torów, widać że była raczej pod TS projektowana).

A wnętrze - kwestia gustu, ale w 166 jednak wyraźnie trąci już myszką - kierownica, wskaźniki, te przyciski ICS'a , sam jego układ graficzny, czcionka itd - no już widać że mają swoje latka od kiedy zostały zaprojektowane. Materiały są zbliżone jak nie takie same jak w 156, trochę więcej skóry, ze 2 schowki więcej, większy zakres regulacji foteli, więcej elektryki. Ale nie ma na przykład 2 strefowej klimatyzacji, która była seryjna w 156 po Flu chyba i cały ten ICS i sterowanie z niego na razie mnie wkurza, zwłaszcza że mimo że ma nawigację, to Polska w niej nie istnieje... (ciekawe biorąc pod uwagę jedną z reklam 166 smile.gif )

A telefon - niby jest, ale praktycznie jest nieużyteczny, bo nie na bluetooth ale na kartę SIM.

Ale - przy jej cenach w okolicach 30tys za rocznik 2004 i z takim silnikiem - jak marzenie - grzechem byłoby choć nie spróbować smile.gif

Napisano

> a co się z nim działo? zalany wodą? Czy tak sam z siebie padł?

sam z siebie niestety.

Napisano

bardzo fajne auto. Chyba najbardziej dojrzała i dopracowana AR jaką miałem.

Nie jest nawet specjalnie awaryjna, tylko niestety ceny oryginalnych części są dość wysokie. Pieta achillesowa to zawieszenie, choć i tak trwałość jest dużo wyższa niż w 147/156.

Przy fabrycznych amortyzatorach jest zbyt kanapowata, szczególnie w wersjach przedliftingowych. Ja założyłem Bilsteiny B6 i charakter auta zmienił się znacznie - dalej była komfortową limuzyną, ale zrobiła się bardzo precyzyjna. Po zakrętach latała nie gorzej niż 156 V6.

w wersji 2,5 v6 jest na tyle szybka, że frajdy nie brakuje a jednocześnie pali całkiem rozsądnie - poza miastem spokojnie dało się zejść do 8 litrów, w mieście było to od 14 (lato) do 17 (ciężka zima, b.krótkie odcinki).

To auto stworzone do jazdy w trasie. W tej kwestii jest dużo lepsze niż duża część bardziej współczesnych aut klasy średniej

Aha - w wersji z DSP ma ZAJEBISTE audio! Miałęm porównanie z systemem Marka Levinsona w Lexusie, i szczerze - ten w 166 był lepszy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.