Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozpórka przód

Featured Replies

Napisano

witam zakupiel rozpórkę na allegro przód i chce ja zamontowac jest ona sztywna bez regulacji i moje pytanko brzmi czy montujemy na podniesionym autku czy na ziemi mam obnizane zawieszenie czyba -60 lub -70.. i jak przylozylem to nie bardzo dziury pasuja czy mozliwe ze kolumny sie rozeszly???pare milimetrów jest róznicy??czy moze nie montowac??

Napisano

> witam zakupiel rozpórkę na allegro przód i chce ja zamontowac jest ona sztywna bez regulacji i moje

> pytanko brzmi czy montujemy na podniesionym autku czy na ziemi mam obnizane zawieszenie czyba

> -60 lub -70.. i jak przylozylem to nie bardzo dziury pasuja czy mozliwe ze kolumny sie

> rozeszly???pare milimetrów jest róznicy??czy moze nie montowac??

Montujesz na podniesionym, dokręcasz na ziemi.

Napisano
  • Autor

> Montujesz na podniesionym, dokręcasz na ziemi.

tylko kurde r óznica miedzy otworami ikielichami dopsc duza jest z 5mm ??

Napisano

> tylko kurde r óznica miedzy otworami ikielichami dopsc duza jest z 5mm ??

jeździłeś po dziurach na glebie to masz smile.gif a tak serio to kielichy mogły się trochę zejść bo przecież coś musiało ustąpić grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jeździłeś po dziurach na glebie to masz a tak serio to kielichy mogły się trochę zejść bo przecież

> coś musiało ustąpić

własnie u mnie chyba sie rozeszly...

Napisano

poka ta rozpoorke bo też chce kupic smile.gif a znalazłem sztywne co mi piszą zeby zmierzyc odległosc miedzy kielichami i oni mi zrobią wtedy na wymiar lecz nie wiem czy lepsza na sztywno czy regulowana ?

Napisano

> poka ta rozpoorke bo też chce kupic a znalazłem sztywne co mi piszą zeby zmierzyc odległosc

> miedzy kielichami i oni mi zrobią wtedy na wymiar lecz nie wiem czy lepsza na sztywno czy

> regulowana ?

regulowana bo otwory na śruby są ciaśniejsze i ta rozpórka spełnia swoje zadanie, co do sztywnej to musi być robiona na aucie żeby to miało sens. Co do zakładania na podniesionym aucie to słyszałem różne teorie ale więcej ludzi z rajdów/wyścigów twierdzi, że robi się to na stojącym aucie bo tak przecież ono jeździ a nie jak jest podniesione chyba, że faktycznie rozeszły ci się kielichy ale to zmieniłbym budę ;p

Napisano

> rozpurke dokrenca sie jak auto stoi na kolach tak samo srube rzymska sie skrenca mam taka jest

> rewelacyjna kupilem u www.mapet-tuning.pl.gosc jest z czestochowy

a cena ?

Napisano

> poka ta rozpoorke bo też chce kupic a znalazłem sztywne co mi piszą zeby zmierzyc odległosc

> miedzy kielichami i oni mi zrobią wtedy na wymiar lecz nie wiem czy lepsza na sztywno czy

> regulowana ?

najlepsza sztywna, regulowana ma slabe miejsce na gwincie. sztywna najlepiej robic pod dany samochod bo moga byc roznice paru mm.

Napisano

> regulowana ?

Ja mam taką sztywną rozpórkę z Górny Sport Garage i jestem bardzo zadowolony. Dobrze trzeba zmierzyć odległość, bo u mnie było trochę niedokładnie i musiałem powiększyć otwór o jakieś 1,5 mm, ale teraz jest ok. Tyle, że ja zamówiłem obydwie rozpórki - górną i dolną. A górna wygląda tak 8e2db06c0d7a0325m.jpg

Napisano

> własnie u mnie chyba sie rozeszly...

dziwne, może został źle naprawiony po dzwonie?

Napisano
  • Autor

> dziwne, może został źle naprawiony po dzwonie?

nie mial dzwona .. rozporka uzywana moze robiona pod inne auto?

Napisano
  • Autor

> Ja mam taką sztywną rozpórkę z Górny Sport Garage i jestem bardzo zadowolony. Dobrze trzeba

> zmierzyć odległość, bo u mnie było trochę niedokładnie i musiałem powiększyć otwór o jakieś

> 1,5 mm, ale teraz jest ok. Tyle, że ja zamówiłem obydwie rozpórki - górną i dolną. A górna

> wygląda tak

jaki masz wymiar mieszy srubami mocującymi tymi ( nie amortyzatora) a jaka miedzy amorkami??

Napisano
  • Autor

> jaki masz wymiar mieszy srubami mocującymi tymi do karoserii ( nie amortyzatora) a jaka miedzy amorkami??

Napisano

tez mam od Górnego, jest ok,ale mi robił na miejscu i ściągnoł wymiary z mojego bolida

Napisano

> jaki masz wymiar mieszy srubami mocującymi tymi ( nie amortyzatora) a jaka miedzy amorkami??

Nie pamiętam, bo już sporo czasu temu kupiłem. Musiałbym pomierzyć, a nie mam obecnie jak.

• 3 miesiące później...
Napisano

odkopuję dinozaura, ale mam pytanko:

czy ta rozpórka (jacky) podejdzie pod 1.1mpi.

KLIK

Dolot jest węglar. Chodzi o to czy wejdzie normalnie czy będzie wadziła o aku ?

Sekend kłeszczyn: lepsza alu czy stalu? biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.