Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynia 6speed

Featured Replies

Napisano

od czego najlepiej zapodac do sc 16v skrzynke 6speed??i co trzeba jeszcze wymienic??

Napisano

> od czego najlepiej zapodac do sc 16v krzynke 6speed??i co trza jeszcze wymienic??

stilo... wymienic wybierak, dzwigienke sprzęgła, obudowe blaszana kola zamachowego, w ekstremalnych przypadkach trzeba dac dystans pod felge zby przy skrecaniu koło nie tarlo o dekiel skrzyni (przewanie jak ktos ma szerokie laczki duze et)

Napisano

obudowa ze stilo podpasuje pod alu banan, pod lape z scs-a lub ccs-a trza zmieniac juz obudowe( lub zmienic lape, ale do ccsa bedzie to juz drut)

edit: 6 speed ze stilo to abarth z dodanym biegiem, a 6 speed z pI jest mega krotka

Napisano

no ja mam wlasnie ten problem ze przy maks skrecie mi trze ale musze korekte zrobic bo za male dystanse mam do felg.A skrzynia daje rade.(stilo)

Napisano

> obudowa ze stilo podpasuje pod alu banan, pod lape z scs-a lub ccs-a trza zmieniac juz obudowe( lub

> zmienic lape, ale do ccsa bedzie to juz drut)

przewinęły mi się przez ręcę 6tki z Pandy 100HP, Nuovo Bravo i Grande Punto i wszystki miały mocowanie pod łapę z CCSa, nie dało się tylko zamontować blaszanej łapy z SCSa ok.gif

Napisano

> przewinęły mi się przez ręcę 6tki z Pandy 100HP, Nuovo Bravo i Grande Punto i wszystki miały

> mocowanie pod łapę z CCSa, nie dało się tylko zamontować blaszanej łapy z SCSa

wszystki upaliles i sprzedales zeby.GIF

Napisano

> obudowa ze stilo

chodziło mi o osłonę tą blaszana (2 czesciową)

podpasuje pod alu banan, pod lape z scs-a lub ccs-a trza zmieniac juz obudowe( lub

> zmienic lape, ale do ccsa bedzie to juz drut)

nie pasi tylko pod metalowa łape

> edit: 6 speed ze stilo to abarth z dodanym biegiem, a 6 speed z pI jest mega krotka

ok.gif

Napisano

polecilbym najbardziej z Punto 2

jedynka jest dluzsza od tej w stilo a reszta bez zmian

Napisano
  • Autor

mnie zalezy na krotkim poczatku i kulturze jazdy na trasie czyli dluga 5 i 6 bo na abhatcie przej.... bo 100 na 5 biegu przy 3500rpm

Napisano

> mnie zalezy na krotkim poczatku i kulturze jazdy na trasie czyli dluga 5 i 6 bo na abhatcie

> przej.... bo 100 na 5 biegu przy 3500rpm

no to 6 od stilo czy Pandy bedzie ok, ja zdecydowalem sie na krok dosc dramatyczny - wlozylem najdluzsza 5ke.... mlot.gif

Napisano

> wszystki upaliles i sprzedales

nigdy nie sprzedałem uszkodzonej skrzyni, ale ty za to miałeś takie pomysły 270751858-jezyk.gif

Napisano

> stilo... wymienic wybierak, dzwigienke sprzęgła, obudowe blaszana kola zamachowego, w ekstremalnych

> przypadkach trzeba dac dystans pod felge zby przy skrecaniu koło nie tarlo o dekiel skrzyni

> (przewanie jak ktos ma szerokie laczki duze et)

bądź wystarczy pamiętać że w prawo mamy o ok pół obrotu mniej niż w lewo wink.gif

Napisano

> bądź wystarczy pamiętać że w prawo mamy o ok pół obrotu mniej niż w lewo

ok.gif

Napisano

> no ja mam wlasnie ten problem ze przy maks skrecie mi trze ale musze korekte zrobic bo za male

> dystanse mam do felg.A skrzynia daje rade.(stilo)

to nie skręcaj na maxa waytogo.gif

Napisano

> nigdy nie sprzedałem uszkodzonej skrzyni, ale ty za to miałeś takie pomysły

nie wiem, co moja przeszła wcześniej, ale do tej pory hula ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.