Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legendy PRL-monety numizmatyczne na ORLENIE (wkrótce)

Featured Replies

Napisano

> No właśnie a miała być "suszarka Stasiu"

U Panie za tyle punktów to byś mógł hurtownie suszarek otworzyć zlosnik.gif

> Wawka jest - też dobrze

Ja nie mówię, że źle wink.gif Wawką będziemy do ślubu jechać ok.gif

Ale miałem na myśli swoje specyficzne kierunkowe upodobanie grinser006.gif

> Jutro zamykają system zamówień, zatem jak ktoś ma chęć pozbyc się 14900 to musi się spieszyć

Ja tego mułu nie tankuję biglaugh.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Quote:

Nowe, pozłacane monety z kolekcji Ikony Polskiej Motoryzacji dostępne dla klientów programu VITAY

W odpowiedzi na ogromne zainteresowanie klientów -uczestników programu Vitay, biorących udział w promocji Ikony Polskiej Motoryzacji, PKN ORLEN przygotował nowe, ekskluzywne wydanie srebrnego numizmatu z wizerunkiem samochodu Warszawa, z rewersem pokrytym 24 karatowym złotem.

Ogromna popularność promocji, która ruszyła z końcem października, bardzo szybko przekroczyła oczekiwania organizatora akcji, w efekcie czego limitowany nakład 5000 sztuk srebrnej monety wyczerpał się już niespełna miesiąc po jej premierze. Liczne prośby uczestników promocji, którzy nie zdążyli stać się posiadaczami srebrnych monet, skłoniły Koncern do wyprodukowania nowego, unikatowego wydania limitowanej serii numizmatów. W celu zwiększenia ich atrakcyjności, rewers nowej serii pokryty został warstwą 24-karatowgo złota. Wartość punktowa numizmatu pokrytego złotem wynosi 24 900 punktów. Podobnie jak pozostałe numizmaty z kolekcji Ikony Polskiej Motoryzacji, nowa seria wybita będzie przez Mennicę Państwową, co poświadcza odpowiedni certyfikat autentyczności wyposażony w hologram, dostarczany z każdym egzemplarzem.

Ze względu na długość cyklu produkcyjnego i nieprzewidziane wcześniej zamówienia, dodatkowe monety będą dostarczane klientom po 1 stycznia 2011 roku.

W ramach promocji na stacjach PKN ORLEN można również zebrać kolekcję mosiężnych monet z wizerunkiem na rewersie czterech samochodów: Syreny, Fiata 125p, Fiata 126p oraz Poloneza, w opinii wielu osób mających już dziś status kultowych. Aby stać się posiadaczem numizmatu, wystarczy zatankować minimum 25 litrów paliwa lub też zrobić zakupy (produktów bądź usług) za minimum 25 zł. Wówczas otrzymamy naklejkę, którą trzeba będzie umieścić w specjalnym kuponie dostępnym na ulotce promocyjnej na stacji. Zakupy minimum 25 litrów paliw Verva premiowany jest dwoma naklejkami. Zebranie trzech naklejek upoważnia do odebrania na stacji jednego numizmatu.

Biuro Prasowe

PKN ORLEN

Napisano

> Nowe, pozłacane monety z kolekcji Ikony Polskiej Motoryzacji dostępne dla klientów programu VITAY

wiadomo już od kiedy można składać zamówienia?

Dobrze, że nie wziąłem tamtej Warszawy food.gif

Napisano

Ja jestem bez szans.

Nie mam takiej ilości punktów i nie uzbieram.

Cieszę się ze srebnej Warszawy jaką mam.

Ciekwe po ile będą chodziły te nowe na alleg,,o??

Napisano

> Ja jestem bez szans.

> Nie mam takiej ilości punktów i nie uzbieram.

> Cieszę się ze srebnej Warszawy jaką mam.

> Ciekwe po ile będą chodziły te nowe na alleg,,o??

Zamówiona food.gif

Ceny na allegro troche napompowane.

Swoją drogą jest ograniczenie ilościowe przy zamawianiu?

Mój były szef gdyby ruszył mózgownicą mógłby zarobić całkiem niezłą sumkę - miał na koncie kilka milionów punktów smirk.gif

Napisano

> Swoją drogą jest ograniczenie ilościowe przy zamawianiu?

Chciałem zamówić 2 sztuki i mi nie pozwolili dostałem przydział tylko na jedną frown.gif

Napisano
  • Autor

> Chciałem zamówić 2 sztuki i mi nie pozwolili dostałem przydział tylko na jedną

A kiedy zamawiałeś?

Napisano
  • Autor

> na początku listopada

Możesz zamówić ile chcesz , więc nie rozumiem dlaczego tak Ci powiedzieli niewiem.gif

Napisano

Dziś dostałem sms-a, że srebrna Warszawa została do mnie wysłana food.gif

Napisano

> Dziś dostałem sms-a, że srebrna Warszawa została do mnie wysłana

zamówiłem 9 listopada, z info kobitki na stacji wynikało że bedzie szybciej jak zdecyduję się na odbiór na stacji, do tej pory ni ma niewiem.gif

Napisano

> zamówiłem 9 listopada, z info kobitki na stacji wynikało że bedzie szybciej jak zdecyduję się na

> odbiór na stacji, do tej pory ni ma

mi nikt opcji odbioru na stacji nie proponował tylko przesyłka. Zamówiłem równo 30 dni temu ok.gif

Napisano

Mnie się pytano czy odbiór na stacji czy przesyłka.

Wybrałem odbiór na stacji i czekałem 10 dni.

Zatelefonowali, że jest, odebrałem i mam yay.gif

> mi nikt opcji odbioru na stacji nie proponował tylko przesyłka. Zamówiłem równo 30 dni temu

Napisano

No i wczoraj kurier przywiózł paczuszkę i mam srebrną warszawkę w pięknym etui i pozostałe 4 numizmaty zawitały też tam zlosnik.gif

Jak nieraz niewiele potrafi ucieszyć człowieka zlosnik.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

jak w temacie swiety.gif

na "złoty" nie miałem szans jako zwykły ciułacz no.gif punktów

Oto On:

img0439rm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ps: info dla czekających to:

złożone zamówienie 7-11-2010 odbiór 22-12-2010,

pozdrawiam

Napisano

a te dwie monety komus sila wyrwales ze sa krwia zalane? cfaniaczek.gif

Napisano

> na "złoty" nie miałem szans jako zwykły ciułacz punktów

ja jako zwykły ciułacz punktów czekam na złotą do kompletu smirk.gif

Gdybym rok temu nie wziął płynu do spryskiwaczy hehe.gif to starczyłoby na 2 komplety wink.gif

Napisano

Jak w temacie facepalm.gif

1395145316.jpg

Quote:

Oferowane monety zostały ręcznie zdobione oryginalnymi cyrkoniami Swarovski szlif 2028 XILION Rose w pracowni artystycznej z zachowaniem szczególnej dbałości o stan menniczy monety.

Ręczne zdobione monety w ostatnim czasie są bardzo popularne przez niezwykły wygląd monet ich oryginalność oraz podniesienie wartości kolekcjonerskiej zbiorów monet.

Allegro ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak w temacie

> Quote:

> Oferowane monety zostały ręcznie zdobione oryginalnymi cyrkoniami Swarovski szlif 2028 XILION Rose

Jedną Syrenkę ktoś już kupił hehe.gif

Napisano

> Jedną Syrenkę ktoś już kupił

brak słów zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie

> Quote:

> Oferowane monety zostały ręcznie zdobione oryginalnymi cyrkoniami Swarovski szlif 2028 XILION Rose

> w pracowni artystycznej z zachowaniem szczególnej dbałości o stan menniczy monety.

> Ręczne zdobione monety w ostatnim czasie są bardzo popularne przez niezwykły wygląd monet ich

> oryginalność oraz podniesienie wartości kolekcjonerskiej zbiorów monet.

> Allegro

Tuning hahaha.gif

Napisano

> Jak w temacie

> Quote:

> w pracowni artystycznej z zachowaniem szczególnej dbałości o stan menniczy monety.

sciana.gifsciana.gifsciana.gif

Ksenony i czerwone kierunkowskazy zakrecony.gifzakrecony.gifzakrecony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.