Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legendy PRL-monety numizmatyczne na ORLENIE (wkrótce)

Featured Replies

Napisano

Z informacji z pierwszej ręki wiem że 25 października (przez ok.dwa miesiące będzie trwała )rozpocznie się nowa promocja dla kierowców która będzie polegała na tym że :

- za zakup 25 litrów paliwa otrzymywać się będzie naklejkę (przy zakupie VERVY 2 naklejki) , zakupy w sklepie przy stacji za 25 zł jedna naklejka [ilości się nie kumulują tzn. za 50 litrów nadal 1 naklejka ...] .

I tak zlosnik.gif :

-za 3 naklejki otrzymać można 1 monetę numizmatyczną legend PRLu

- do wyboru moneta z :Fiatem 125p , Fiatem 126p , FSO Polonezem , Syrenką .

-wybór z aktualnie dostępnych monet na stacji

Główna moneta to WARSZAWA którą można będzie zamówić za 14 900 pkt VITAY

*Mam nadzieję że w marę prosto wszystko opisałem ok.gif POZDRAWIAM

Nie wiem jak z jakością wykonania ale może być fajna niespodzianka waytogo.gif

Napisano

> Z informacji z pierwszej ręki wiem że 25 października (przez ok.dwa miesiące będzie trwała

> )rozpocznie się nowa promocja dla kierowców która będzie polegała na tym że :

> - za zakup 25 litrów paliwa otrzymywać się będzie naklejkę (przy zakupie VERVY 2 naklejki) , zakupy

> w sklepie przy stacji za 25 zł jedna naklejka [ilości się nie kumulują tzn. za 50 litrów nadal

> 1 naklejka ...] .

> I tak :

> -za 3 naklejki otrzymać można 1 monetę numizmatyczną legend PRLu

> - do wyboru moneta z :Fiatem 125p , Fiatem 126p , FSO Polonezem , Syrenką .

> -wybór z aktualnie dostępnych monet na stacji

> Główna moneta to WARSZAWA którą można będzie zamówić za 14 900 pkt VITAY

> *Mam nadzieję że w marę prosto wszystko opisałem POZDRAWIAM

> Nie wiem jak z jakością wykonania ale może być fajna niespodzianka

Chwile temu była na allegro taka moneta cfaniaczek.gif

Może to to samo niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> TAKIE COŚ się pojawiło na Alledrogowie

To nie to , z tego co widziałem to auta są odwrotnie ustawione . Za pięć dni będzie wszystko jasne ok.gif

Napisano

zdjęcie słabe ale coś takiego będzie wink.gif

20101013215.jpg

Napisano

> Pojawiły się -> klik

Musze wylookać to ojcu kupie bo monety zbiera biglaugh.gif

Napisano

> idą jak świeże bułeczki

przed chwilą dokonałem zakupu zlosnik.gifallegro.pl , niestety nie ma póki co zestawu z piątą srebrną i pudełkiem.

Napisano

> przed chwilą dokonałem zakupu allegro.pl , niestety nie ma póki co zestawu z piątą srebrną i

> pudełkiem.

i dziś odebrałem swoje monety ze skrzynki biglaugh.gif kupiłem ojcu bo zbiera sobie monety to niech ma. Teraz poluje na tą srebrną z Warszawą

Napisano

> Teraz

> poluje na tą srebrną z Warszawą

na allegro ładnych parę zł kosztuje cool.gif

Napisano

> na allegro ładnych parę zł kosztuje

no przegapiłem ten komplet za 50zł , gdzie była całość. Pojawił się w tym temacie. Musze odświeżyć znajomości na orlenie osiedlowym biglaugh.gif może coś się uda załatwić.

Napisano

> no przegapiłem ten komplet za 50zł , gdzie była całość. Pojawił się w tym temacie. Musze odświeżyć

> znajomości na orlenie osiedlowym może coś się uda załatwić.

Oj mocno po uznaniu to idzie...

Ja tankuję na Flotę i dziś mi pan nie chciał znaczka dać...

A miła pani w ubiegłym tygodniu przykleiła mi za jedno tankowanie 70 litrów ON (Flota) od razu 3 znaczki i dała moniaka z Poldkiem devil.gif

Napisano

> Ja tankuję na Flotę i dziś mi pan nie chciał znaczka dać...

Bo na flote nie ma wink.gif tylko jak płyn weźmiesz to jednego dostajesz wink.gif

> A miła pani w ubiegłym tygodniu przykleiła mi za jedno tankowanie 70 litrów ON (Flota) od razu 3

> znaczki i dała moniaka z Poldkiem

musiałeś jej wpaść w oko zlosnik.gif

Napisano

> Bo na flote nie ma tylko jak płyn weźmiesz to jednego dostajesz

W sumie zależało mi na Polonezie i takiego moniaka już mam...

> musiałeś jej wpaść w oko

Mówisz devil.gif

Napisano

> poluje na tą srebrną z Warszawą

pewnie nie prędko się pojawią i podejrzewam, że cena będzie niezła. Warszawa z pudełkiem kosztuje 14900pkt Vitay. Jeśli za litr paliwa mamy 6pkt to łatwo przeliczyć ile to tankowania wink.gif

Napisano

> Mówisz

serio zlosnik.gif byle komu nie dadzą kto nie mam prawa odbioru wlepki. Ty spełniając warunek na flotę nie możesz a ona dała Ci 3! yikes.gif

odważana hehe.gif

Napisano

> pewnie nie prędko się pojawią i podejrzewam, że cena będzie niezła. Warszawa z pudełkiem kosztuje

> 14900pkt Vitay. Jeśli za litr paliwa mamy 6pkt to łatwo przeliczyć ile to tankowania

ojciec mi dał dziś swoją kartę z orlenu żebym mu punkty sprawdził. Stan konta - 500 pkt rotfl.gif na bank szybko zdobędziemy srebrną rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> ojciec mi dał dziś swoją kartę z orlenu żebym mu punkty sprawdził. Stan konta - 500 pkt na bank

> szybko zdobędziemy srebrną

Jak by wam to powiedzieć zlosnik.gif , te 5000 srebrnych Warszaw 270751858-jezyk.gif --->

-już są wypunktowane czyli 5000szt już znalazło swoich Panów czyli dupa blada hehe.gif a l e ORLEN prowadzi rozmowy z Mennicą alby "ubić' jeszcze "kilka "srebrnych monet z Warszawą ...więc nie wszystko stracone, jednak aby się załapać to trzeba by już zamawiać monetę bo kolejka jest i można sie nie załapać oslabiony.gif na listę rezerwową

Moim skromnym zdaniem ORLEN wybitnie nie przemyślał strategii wydawania tej srebrnej monety bo wyszło na to że promocja trwa dwa miesiące a główne nagrody już są wydane w pierwszym tygodniu sciana.gifsciana.gif

Napisano

> Jak by wam to powiedzieć , te 5000 srebrnych Warszaw ---

> -już są wypunktowane czyli 5000szt już znalazło swoich Panów czyli dupa blada a l e ORLEN

> prowadzi rozmowy z Mennicą alby "ubić' jeszcze "kilka "srebrnych monet z Warszawą ...więc nie

> wszystko stracone, jednak aby się załapać to trzeba by już zamawiać monetę bo kolejka jest i

> można sie nie załapać na listę rezerwową

> Moim skromnym zdaniem ORLEN wybitnie nie przemyślał strategii wydawania tej srebrnej monety bo

> wyszło na to że promocja trwa dwa miesiące a główne nagrody już są wydane w pierwszym tygodniu

podpisuję się a dwa to głupota za pkt zamawiać... Ten kto nie ma karty nie da rady tego zdobyć. Mogli by nie wiem za 9 naklejek i gitara... Ale są mądrzejsi wink.gif

Napisano

> Jak by wam to powiedzieć , te 5000 srebrnych Warszaw ---

> -już są wypunktowane czyli 5000szt już znalazło swoich Panów czyli dupa blada a l e ORLEN

> prowadzi rozmowy z Mennicą alby "ubić' jeszcze "kilka "srebrnych monet z Warszawą ...więc nie

> wszystko stracone, jednak aby się załapać to trzeba by już zamawiać monetę bo kolejka jest i

> można sie nie załapać na listę rezerwową

> Moim skromnym zdaniem ORLEN wybitnie nie przemyślał strategii wydawania tej srebrnej monety bo

> wyszło na to że promocja trwa dwa miesiące a główne nagrody już są wydane w pierwszym tygodniu

Ja się pochwalić mogę - miałem 15000pkt Vitay i bez namysłu zamieniłem na srebną Warszawę zlosnik.gif

teraz czekam na odbiór i sukcesywnie zbieram naklejki na resztę.

Napisano

> Ja się pochwalić mogę - miałem 15000pkt Vitay i bez namysłu zamieniłem na srebną Warszawę

> teraz czekam na odbiór i sukcesywnie zbieram naklejki na resztę.

wpysk.giftuk.gif

Napisano

> Ja się pochwalić mogę - miałem 15000pkt Vitay i bez namysłu zamieniłem na srebną Warszawę

ja takoż zlosnik.gif

mam jeszcze pkty na drugą, można dwie brać bo nie spytałem na stacji?

Napisano

> ja takoż

> mam jeszcze pkty na drugą, można dwie brać bo nie spytałem na stacji?

bierz i sprzedawaj smile.gif

ps : slyszalem ze rozmawiales juz z panem adamem , kiedy poczatek prac ? zlosnik.gif

Napisano

> bierz i sprzedawaj

> ps : slyszalem ze rozmawiales juz z panem adamem , kiedy poczatek prac ?

rozmawiałem telefonicznie, mam przyjechac i pokazać, ale narazie jest w puzzlach zlosnik.gif

Napisano

Po co komu taki badziew. Mnie już na kilku stacjach pytali, czy zbieram te naklejki biglaugh.gif

Tandetne PRLowskie znaczki pocztowe z tymi pojazdami są dużo fajniejsze.

Napisano
  • Autor

> Po co komu taki badziew.

Nowe, w promocji i się świeci , czego chcieć więcej zlosnik.gif

Wyszło tego po 750 tysięcy sztuk x 4 więc za miesiąc to będzie dobra moneta do wózka sklepowego

Napisano

Odebrałem swoją srebną W-we.

Jak dla mnie super gadżet - polecam wszystkim.

Pozdrawiam wszystkich miłośników PRL-owskiej motoryzacji

Napisano

> podpisuję się a dwa to głupota za pkt zamawiać... Ten kto nie ma karty nie da rady tego zdobyć.

> Mogli by nie wiem za 9 naklejek i gitara... Ale są mądrzejsi

Policz, ile trzeba szmalu wydać (ile paliwa zatankować), żeby zdobyć te 15 tysięcy punktów. Na pewno nie jest to 9x25 litrów wink.gif W wariancie podstawowym to 15 tysięcy litrów "zwykłych" paliw. Ewentualnie trzeba być masochistą i dla punktów kupować 3x droższy, niż normalnie płyn do spryskiwaczy, zażerać się hotdogami albo żłopać hektolitrami kawę wink.gif

Napisano

> Policz, ile trzeba szmalu wydać (ile paliwa zatankować), żeby zdobyć te 15 tysięcy punktów. Na

> pewno nie jest to 9x25 litrów W wariancie podstawowym to 15 tysięcy litrów "zwykłych" paliw.

> Ewentualnie trzeba być masochistą i dla punktów kupować 3x droższy, niż normalnie płyn do

> spryskiwaczy, zażerać się hotdogami albo żłopać hektolitrami kawę

ja doskonale mówię, że to ogrom pkt wink.gif ale mówie, że uważam iż 9 naklejek na wawe by starczyło wink.gif

Napisano

> ja doskonale mówię, że to ogrom pkt ale mówie, że uważam iż 9 naklejek na wawe by starczyło

I to w zupełności. Tylko żeby też tak pomyślał dział marketingu PKN Orlen wink.gif

Napisano

> I to w zupełności. Tylko żeby też tak pomyślał dział marketingu PKN Orlen

wiesz oni ostatnio dają takie promocje "tylko dla ciebie" zatankuj to czy tamto, kup to czy coś tam a dostaniesz dodatkowe pkt. Często jest tak, że ludzie dostają jednorazowo nawet 5tys pkt icon_eek.gif więc muszą trochę ich pozabierać zlosnik.gif a druga głupota to to, że jeśli ktoś nie tankuje na orlenie i zaczął aby dostać te numizmaty to warszawy nie dostanie bo nie ma karty wazniak.gif czyli bez szału.

Napisano
  • Autor

> wiesz oni ostatnio dają takie promocje "tylko dla ciebie" zatankuj to czy tamto, kup to czy coś tam

> a dostaniesz dodatkowe pkt. Często jest tak, że ludzie dostają jednorazowo nawet 5tys pkt

Podaj mi sposób na zdobycie naraz 5 tysięcy punktów bo ja nie znalazłem takiego sposobu hmm.gif

Napisano

są promocje za tankowanie vervy np przez cały miesiąc dostajesz 2 razy więcej pkt, za energetyki po 100pkt za każdy itd itd... Przez miesiąc mnóstwo tego nałapiesz. Ale promocja jest dla wybranych klientów. Jak dadzą Ci zaproszenie poczytaj i zobaczysz waytogo.gif

Napisano

Mam i ja zlosnik.gif

Maluszek dołącza do kolekcji, syrenkę i poldka porwała mi żona, kant jest na handel a Warszawy w zestawie nie bylo grinser006.gif

W sumie przesyłka przyszła kilka dni temu, ale czekałem na jeszcze jedną monetę, która przyszła dopiero dzisiaj cool.gif

yay.gif

99482694.jpg

BTW... ja nie wiem czy to przypadek icon_eek.gif czy celowe działanie hehe.gif

Że progi lecą w maluchach każdy wie 270751858-jezyk.gif ale mogli sobie darować ten szczegół na monecie rotfl.gif

22856109.jpg

I na modeliku też hehe.gif

126macro.jpg

zlosnik.gif

Napisano

> Mam i ja

> Maluszek dołącza do kolekcji, syrenkę i poldka porwała mi żona, kant jest na handel a Warszawy w

> zestawie nie bylo

> W sumie przesyłka przyszła kilka dni temu, ale czekałem na jeszcze jedną monetę, która przyszła

> dopiero dzisiaj

> BTW... ja nie wiem czy to przypadek czy celowe działanie

> Że progi lecą w maluchach każdy wie ale mogli sobie darować ten szczegół na monecie

> I na modeliku też

ładne smile.gif

tyż niedługo będę miał podobną 893goodvibes.gif

Napisano

> ładne

> tyż niedługo będę miał podobną

orlenowską czy tą drugą? zlosnik.gif

Napisano

> orlenowską czy tą drugą?

a ta druga to jaka ?? bo nie załapałem

Napisano

> a ta druga to jaka ?? bo nie załapałem

Pierwsza to tytułowa tego wątku, czyli Orlenowska wink.gif

Druga to wydana pod patronatem Muzeum Motoryzaci i Techniki w Otrębusach zlosnik.gif

Choć tutaj są akurat w odwrotnej kolejności 893goodvibes.gif

Napisano

> Pierwsza to tytułowa tego wątku, czyli Orlenowska

> Druga to wydana pod patronatem Muzeum Motoryzaci i Techniki w Otrębusach

> Choć tutaj są akurat w odwrotnej kolejności

Bardzo ciekawa.

Czy to pojedyńczy egzemplarz czy jakaś seria jest.

Gdzie najlpiej szukać.

Muszę ją mieć .

Dopiero zaczynam ponowną przygodę z motoryzacją PRL

Napisano

> Bardzo ciekawa.

> Czy to pojedyńczy egzemplarz czy jakaś seria jest.

> Gdzie najlpiej szukać.

> Muszę ją mieć .

> Dopiero zaczynam ponowną przygodę z motoryzacją PRL

ale która biglaugh.gif

Napisano

> ale która

Druga chociaż na zdjęciu są w odwrotnej kolejności biglaugh.gif

Interesuje mnie ta z Otrębusów

Napisano

> Druga chociaż na zdjęciu są w odwrotnej kolejności

> Interesuje mnie ta z Otrębusów

Szukaj na allegro zlosnik.gif

Ja tam właśnie trafiłem biglaugh.gif I to za drugim razem bo za pierwszym przegapiłem aukcję angryfire.gif Przegapiłem bo poszła za 50% tego, co zapłaciłem finalnie spineyes.gif

Napisano

> Czekam na srebrną i zamówiłem komplecik brązowych

No srebrna jest konkret ok.gif Problem w tym, że cena powala wink.gif (pomijam punkty).

Ale gdyby był na niej razdwasześć hmm.gifbiglaugh.gif

Napisano

> No srebrna jest konkret Problem w tym, że cena powala (pomijam punkty).

No właśnie a miała być "suszarka Stasiu" hehe.gif

> Ale gdyby był na niej razdwasześć

Wawka jest - też dobrze ok.gif

Jutro zamykają system zamówień, zatem jak ktoś ma chęć pozbyc się 14900 to musi się spieszyć palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.