Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Vivaro

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, Opel Vivaro z silniliem 2.5 i teraz pytanie, kto jest producentem tego motorka, Opel czy Renault ? Maszynka warta uwagi, czy to jakiś wynalazek, bo z tego co widzę to nbie jest popularny na Allegro cool.gif

Napisano

> Jak w temacie, Opel Vivaro z silniliem 2.5 i teraz pytanie, kto jest producentem tego motorka, Opel

> czy Renault ? Maszynka warta uwagi, czy to jakiś wynalazek, bo z tego co widzę to nbie jest

> popularny na Allegro

Renault produkuje to w całości, od A do Z(et).

Napisano

> Jak w temacie, Opel Vivaro z silniliem 2.5 i teraz pytanie, kto jest producentem tego motorka, Opel

> czy Renault ? Maszynka warta uwagi, czy to jakiś wynalazek, bo z tego co widzę to nbie jest

> popularny na Allegro

Vivaro to w całości Renault.

Poza logiem i napisami zlosnik.gif

Wszystkie części, które są dostępne w ASO Opla do Vivaro mają najpierw przyklejoną naklejkę Renault, a dopiero na tym jest druga naklejka GM biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Czyli nawet Nissan Primastar to też w całości żabojad. ciężko teraz kupić dobre autko mad.gif

Napisano

> Czyli nawet Nissan Primastar to też w całości żabojad. ciężko teraz kupić dobre autko

A to nie jest tak, że Nissana kupiło Renault? hmm.gif

Napisano
  • Autor

To ładnie robią ludzi w uja. kupujesz Japończyka i liczysz na jego nie zawodność, a tu taki zoong, francuz w innum opakowaniu.

Dobrze że jest to forum bo znowu wdepnął bym w gów.. cool.gif

Napisano

> To ładnie robią ludzi w uja. kupujesz Japończyka i liczysz na jego nie zawodność, a tu taki zoong,

> francuz w innum opakowaniu.

> Dobrze że jest to forum bo znowu wdepnął bym w gów..

Przecież nie od dzisiaj do Nissanów pakują dCi... palacz.gif

Napisano

> To ładnie robią ludzi w uja. kupujesz Japończyka i liczysz na jego nie zawodność, a tu taki zoong,

> francuz w innum opakowaniu.

> Dobrze że jest to forum bo znowu wdepnął bym w gów..

Biorąc pod uwagę, to co nasłucham się od kolegi na temat awaryjności rzekomo niezawodnej Primery (jeszcze sprzed czasów mariażu Renault i Nissana) to zastanawiam się czy to dobrze, czy źle?

A tak na marginesie, przy dzisiejszej globalizacji, i tak zapewne większość części pochodzi z tych samych chińskich fabryk...

Napisano

> To ładnie robią ludzi w uja.

W uja to robią ci, którzy podtrzymują stereotypy, że auta z jednego kraju są bardziej niezawodne od tych z innego hehe.gif

Napisano
  • Autor

To teraz trzeba wybrać lepsze zło, jaki silnik będzie najlepszy, 1.9 dci z końca produkcji czy ten nowszy 2.0 dci, a może 2.5 dci ?

Napisano

> To teraz trzeba wybrać leprze zło, jaki silnik będzie najlepszy, 1.9 dci z końca produkcji czy ten

> nowszy 2.0 dci, a może 2.5 dci ?

1,9 to ja teraz pomykam ale nie mam porównania do innych silników bo nie jeździłem

Napisano

> Masz ten silniczek w osobówce czy w dostawczaku ?

dostawczak był ale go szef przerobił na busika 9-cio osobowego zlosnik.gif

wożę dzieci do szkół, nie wiem jak ten silnik spisywał by się przy załadowaniu go ciężkim ładunkiem, jeżdżę nim przeważnie po mieście ale parę tras dłuższych też nim pokonałem, skrzynia 6 biegowa i spalanie ON tez nie jest duże

Napisano

> To teraz trzeba wybrać lepsze zło, jaki silnik będzie najlepszy, 1.9 dci z końca produkcji czy ten

> nowszy 2.0 dci, a może 2.5 dci ?

2.5 ma pasek rozrządu dlatego go nei kupiłem

1.9 jest starszy , głośniejszy i słabszy

2.0 jest cichy i wogóle cud mjut ...

ale ktoś zamieszczał fotostory jak się rozleciał po coś około 100 tyś. km ale mam taki i nie narzekam wink.gif

Napisano

> 2.5 ma pasek rozrządu dlatego go nei kupiłem

> 1.9 jest starszy , głośniejszy i słabszy

> 2.0 jest cichy i wogóle cud mjut ...

ja mam Vivaro DI 2003 82KM i też mam pasek rozrządu.

silnik 2.0 o którym piszesz jest inny niż mój?

Bo coś mi się wydaje że są to te same silniki tylko twój ma więcej KM wyciągniętych z elektroniki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.