Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UFO ma problem z hamulcem...

Featured Replies

Napisano

> A powaznie: coz ja poradze, ze lubie jak sa zakrety? I coz ja poradze ze lubie zakrety jezdzic

> szybciej i szybciej?

> "Jesli ktos nie moze tego zrozumiec..."

Mi tego tlumaczyc nie musisz. Niestety na AK raczej ta pasja nie jest podzielana. Czasem sie zastanawiam czy wiekszosc z nich w ogole moze lubic samochody skoro w ogole nie lubi nimi jezdzic.

Napisano
  • Autor

> Mi tego tlumaczyc nie musisz. Niestety na AK raczej ta pasja nie jest podzielana. Czasem sie

> zastanawiam czy wiekszosc z nich w ogole moze lubic samochody skoro w ogole nie lubi nimi

> jezdzic.

Ciezko powiedzic - moze po prostu nie lubia predkosci? A moze po prostu nie umieja? Cholera wie...

Napisano

> Ciezko powiedzic - moze po prostu nie lubia predkosci? A moze po prostu nie umieja? Cholera wie...

Byc moze. Powiedz jednak jaka jest frajda z jazdy samochodem powoli??

Napisano
  • Autor

> Ciezko powiedzic - moze po prostu nie lubia predkosci? A moze po prostu nie umieja? Cholera wie...

Czytając ten wątek, odnoszę wrażenie że kupiłeś sobie niewłaściwy samochód... hehe.gif

Napisano

> Dobrze, ze to na offowym kaciku piszesz - na glownym albo HP juz by Cie tutejsi swietojebliwi

> zjedli na sniadanie

Spoko. Tu jest kącik piratów (somalijskich, drogowych, etc.), alkoholików, gwałcicieli, właścicieli samochodów marki Kia, morderców i wszelkiej maści marginesu społecznego. Podlegają oni specjalnej ochronie i władza gwarantuje, że nikt ich nie skrzywdzi ani myślą ani czynem.

Ogłosiliśmy właśnie przetarg na wykonanie logo skośnookich:

image.jpg

Napisano

> Czytając ten wątek, odnoszę wrażenie że kupiłeś sobie niewłaściwy samochód...

Tez mam takie wrazenie...zamien szybko na FN2, teraz musza sie tego dealerzy pozbywac bo euro5 i mozna na pewno fajny deal wyhaczyc.

Napisano

> Ja mam takiego Civica z automatem - przy zdjęciu nogi z pedału gazu zbyt wiele się tam nie dzieje

A dlaczego nie używałeś łopatek przy kierownicy...? hmm.gif

Napisano

> Tez mam takie wrazenie...zamien szybko na FN2, teraz musza sie tego dealerzy pozbywac bo euro5 i

> mozna na pewno fajny deal wyhaczyc.

Andrzejku, proszę Cię...... hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Nawet nie wiesz jakie zrobiło się zapotrzebowanie na TypeR'y w ostatnich miesiącach.... zlosnik2.gif

Dealer mógłby doliczyć 10% - a i tak by sprzedał.... zlosnik.gif

Napisano

> Myslisz, ze juz ukladaja stos?

Stosu może nie.... ale niektórzy na pewno są zdziwieni, bo masz świadomość własnych niedoskonałości w sposobie prowadzenia samochodu, a jednak ryzykujesz... i to w dość ekstremalnych warunkach....

Napisano

> Andrzejku, proszę Cię......

> Nawet nie wiesz jakie zrobiło się zapotrzebowanie na TypeR'y w ostatnich miesiącach....

> Dealer mógłby doliczyć 10% - a i tak by sprzedał....

Moze w PL...

Napisano

> A dlaczego nie używałeś łopatek przy kierownicy...?

Bo ich nie ma - mówię o automacie, nie o I-shift zlosnik.gif

Napisano

> Ostatni raz: hamulce sa sprawne. Nic sie nie blokuje, nic nie "obciera".

Widocznie w za gorącym klimacie jeździsz, skoro rozpalone do czerwoności. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Czytając ten wątek, odnoszę wrażenie że kupiłeś sobie niewłaściwy samochód...

Kupilem wlasciwy. Po prostu potrzebuje drugiego. Inaczej finasowo mija sie to z celem.

Napisano
  • Autor

> Tez mam takie wrazenie...zamien szybko na FN2, teraz musza sie tego dealerzy pozbywac bo euro5 i

> mozna na pewno fajny deal wyhaczyc.

Cena nie ulegla zmianie nawet o centa :/ Liczylem wlasnie na to ze wyciagne paluszki po eRke... ale jak na zlosc to ciagle 28 tys euro. Poza tym nie jestem pewien czy chce eRke - wies, wybor jest spory hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Stosu może nie.... ale niektórzy na pewno są zdziwieni, bo masz świadomość własnych niedoskonałości

> w sposobie prowadzenia samochodu, a jednak ryzykujesz... i to w dość ekstremalnych

> warunkach....

Chwilowo mam problem z mniej ekstremalnymi. Poza tym jestem zdania, ze nie podnoszac sobie poprzeczki bede stal w miejscu wink.gif

Napisano
  • Autor

> Andrzejku, proszę Cię......

> Nawet nie wiesz jakie zrobiło się zapotrzebowanie na TypeR'y w ostatnich miesiącach....

> Dealer mógłby doliczyć 10% - a i tak by sprzedał....

W Niemczech nie. Auto nie jest tanie a rownoczesnie wcale nie oferuje az tak duzo z ta cene, szczegolnie jesli idzie o moc silnika.

Napisano
  • Autor

> Ogłosiliśmy właśnie przetarg na wykonanie logo skośnookich:

Potrzebuje t6aka naklejke ale ze zwierzatkami. Nie wiesz skad to wytrzasnac?

Napisano

> Bo ich nie ma - mówię o automacie, nie o I-shift

Czyli po lifcie... zlosnik.gif

Napisano

> W Niemczech nie. Auto nie jest tanie a rownoczesnie wcale nie oferuje az tak duzo z ta cene,

> szczegolnie jesli idzie o moc silnika.

W Polsce jest również dość drogie.... i w 100% zgodzę się z Twoimi uwagami dotyczącymi silnika..... Jednak od kiedy oficjalnie została podana informacja o wycofaniu CTR ze względu na normy emisji spalin - ludzie poszaleli... i każdy chciałby stać się posiadaczem ... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli po lifcie...

No, tak samo jak moj. Tyle ze kolega ma chyba lepsza wersje wyposazenia z tego co sie orientuje wink.gif

Napisano

> No, tak samo jak moj. Tyle ze kolega ma chyba lepsza wersje wyposazenia z tego co sie orientuje

Wnioskując po zdjęciu - masz Sport GT...? smile.gif

Wyżej jest tylko Executive - szkoda tylko, że panorama nie ma funkcji otwierania... sciana.gif

Napisano
  • Autor

> Wnioskując po zdjęciu - masz Sport GT...?

Dokladnie tak.

> Wyżej jest tylko Executive - szkoda tylko, że panorama nie ma funkcji otwierania...

Mi tam ryba, nie lubie panoramy.

Napisano

> Czyli po lifcie...

Zgadza się. ok.gifzlosnik.gif

dsc6166h.jpg

Z resztą ja tutaj kiedyś o tę skrzynię pytałem smile.gif - i chyba właśnie od Ciebie uzyskałem potwierdzenie, że to jest klasyczna przekładnia hydrokinetyczna:

dsc6109c.jpg

W cenniku pojawiła się ta wersja z opisem sugerującym, że to co innego niż I-shift, ale bliższych szczegółów u delaera nie byłem w stanie uzyskać - i zamówiłem "w ciemno", bez jazdy próbnej. biglaugh.gif

Napisano

> Wyżej jest tylko Executive - szkoda tylko, że panorama nie ma funkcji otwierania...

Bardziej szkoda, że rolety na obu częsciach odsuwają się symetrycznie, a nie każda osobno. zlosnik.gif

Napisano

> Zgadza się.

> Z resztą ja tutaj kiedyś o tę skrzynię pytałem - i chyba właśnie od Ciebie uzyskałem

> potwierdzenie, że to jest klasyczna przekładnia hydrokinetyczna:

> W cenniku pojawiła się ta wersja z opisem sugerującym, że to co innego niż I-shift, ale bliższych

> szczegółów u delaera nie byłem w stanie uzyskać - i zamówiłem "w ciemno", bez jazdy próbnej.

Aaaaaa..... teraz już kojarzę... smile.gif

Faktycznie była rozmowa nt. skrzyni smile.gif

Napisano
  • Autor

> Zgadza się.

Wziales wszystkie dodatki jakie oferowal producent? hmm.gif

Napisano

> Wziales wszystkie dodatki jakie oferowal producent?

Wszystkie nie zlosnik.gif - ale coś tam powybierałem z katalogu.

Napisano

No niestety... zlosnik.gif

Ale później któryś z Dealerów wymyślił, żeby wkładać tarcze od CR-V'a.... Problem jak ręką odjął.... zlosnik.gif

Napisano

> No niestety...

> Ale później któryś z Dealerów wymyślił, żeby wkładać tarcze od CR-V'a.... Problem jak ręką

> odjął....

Ot Polska zlosnik2.gifzlosnik2.gifzlosnik2.gif

Napisano

> Sprobuj w PL naciagnac jakiegos dealera na wymiane gwarancyjna. Zaraz uslyszysz, ze zle jezdziles,

> zagrzales i wjechales w kaluze i dlatego peklo albo dlatego jest krzywe itp.

jakieś 8 lat temu dostałem kpl tarcz do Corolli E11 - nierówno się zużyły (głębiej przy piaście, płycej przy rancie).

Objawów niepokojących ŻADNYCH nie było.

Napisano

> jakieś 8 lat temu dostałem kpl tarcz do Corolli E11 - nierówno się zużyły (głębiej przy piaście,

> płycej przy rancie).

> Objawów niepokojących ŻADNYCH nie było.

To byly jeszcze te dobre czasy toyoty...wiele sie zmienilo.

Napisano

> To byly jeszcze te dobre czasy toyoty...wiele sie zmienilo.

Jeśli już, to na lepsze.

Mówię o jakości obsługi aftermarket.

Zauważ, że chociażby te x. lat temu nie było pojęć takich jak "serwisowe akcje promocyjne", "części optifit" itp.

Napisano

> Jeśli już, to na lepsze.

> Mówię o jakości obsługi aftermarket.

> Zauważ, że chociażby te x. lat temu nie było pojęć takich jak "serwisowe akcje promocyjne", "części

> optifit" itp.

Nie bylo tez takiej potrzeby bo toyka byla troche solidniejsza. Czesci optifit pomine milczeniem grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.