Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Clio Renaultsport 200

Featured Replies

Napisano

Pytam czysto teoretycznie: miał ktoś styczność z tym samochodzikiem?

Interesuje mnie porównanie z:

-poprzednią wersją RS (180KM) -osiągi

-v6 -fun z jazdy

+ standardowe kwestie takie jak serwis, usterkowość, blah.gif

Napisano

> Pytam czysto teoretycznie: miał ktoś styczność z tym samochodzikiem?

> Interesuje mnie porównanie z:

> -poprzednią wersją RS (180KM) -osiągi

> -v6 -fun z jazdy

> + standardowe kwestie takie jak serwis, usterkowość,

W Clio V6 to mozesz zapomniec o jakimkolwiek funie jesli nie masz umiejetnosci Kubicy. No i chyba troszke inna polka cenowa...

Napisano

Nie 180 - ale 182 i nazywa sie C2PH3 zlosnik.gif

172 i 182 roznia sie tylko kolektorem wydechowym, programem i kolektorem dolotowym AFAIK.

> -v6 -fun z jazdy

Nie ta polka cenowa

Tragedii nie ma zlosnik.gif

Napisano

> W Clio V6 to mozesz zapomniec o jakimkolwiek funie jesli nie masz umiejetnosci Kubicy. No i chyba

> troszke inna polka cenowa...

Uzywki do upalania kosztuja smiesznie malo - szczegolnie jak sie sciaga z wysp.

Napisano

Niech zgadne, chodzi Ci o nowego sporta??

Hmmm...

Jest wolniejsze, ale przyjemniej i mniej nerwowo sie prowadzi...

Powiem Ci ze bylem w szoku, lapalem sie z 2 egzemplarzami, jeden z symbolicznym przebiegiem, demowka, drugi spotkany na ulicy, niestety w szoku bylem gdyz jeden i drugi egzemplarz dostaje baty i to calkiem porzadne, ja mam c2ph2 czyli 172 konie, te nowe maja papierowo 200 kunia i jakos tak dziwnie nie jada..

Napisano

> Uzywki do upalania kosztuja smiesznie malo - szczegolnie jak sie sciaga z wysp.

Z kierownica po zlej stronie zlosnik.gif

Napisano

> Niech zgadne, chodzi Ci o nowego sporta??

> Hmmm...

> Jest wolniejsze, ale przyjemniej i mniej nerwowo sie prowadzi...

> Powiem Ci ze bylem w szoku, lapalem sie z 2 egzemplarzami, jeden z symbolicznym przebiegiem,

> demowka, drugi spotkany na ulicy, niestety w szoku bylem gdyz jeden i drugi egzemplarz dostaje

> baty i to calkiem porzadne, ja mam c2ph2 czyli 172 konie, te nowe maja papierowo 200 kunia i

> jakos tak dziwnie nie jada..

Gdzies ostatnio wyczytalem, ze C2Ph2/3 robilo 0-100 w 6,6 w testach jakichs ;p

Napisano

> Gdzies ostatnio wyczytalem, ze C2Ph2/3 robilo 0-100 w 6,6 w testach jakichs ;p

ciutkę chyba przesadzone ale 7 sekund już bardziej realnie ok.gif co nie zmienia faktu, że przyjemnie jeździ waytogo.gif

Napisano

> ja widzialem ze robi w 7.2 setke..

Stwierdzam co czytalem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Niech zgadne, chodzi Ci o nowego sporta??

> Hmmm...

> Jest wolniejsze, ale przyjemniej i mniej nerwowo sie prowadzi...

> Powiem Ci ze bylem w szoku, lapalem sie z 2 egzemplarzami, jeden z symbolicznym przebiegiem,

> demowka, drugi spotkany na ulicy, niestety w szoku bylem gdyz jeden i drugi egzemplarz dostaje

> baty i to calkiem porzadne, ja mam c2ph2 czyli 172 konie, te nowe maja papierowo 200 kunia i

Bo waza wiecej.

Napisano

> Uzywki do upalania kosztuja smiesznie malo - szczegolnie jak sie sciaga z wysp.

Jak sie sciaga z wysp to trzeba byc idiota zeby brac Clio V6 - jak dobre Evo 6 mozna miec stamtad za 6-7k funtow. A takie do upalania to sie pewnie i ponizej 6k znajdzie.

Napisano

> Jak sie sciaga z wysp to trzeba byc idiota zeby brac Clio V6 - jak dobre Evo 6 mozna miec stamtad

> za 6-7k funtow. A takie do upalania to sie pewnie i ponizej 6k znajdzie.

Chyba ze ktos CHCE zeby auto bylo RWD, "zle" sie prowadzilo itd. Znajomy ktory top sciagal robil to z premedytacja. Dla niego upalanie to niekoniecznie walka o jak najlepszy czas wink.gif

Napisano

> Chyba ze ktos CHCE zeby auto bylo RWD, "zle" sie prowadzilo itd. Znajomy ktory top sciagal robil to

> z premedytacja. Dla niego upalanie to niekoniecznie walka o jak najlepszy czas

No chyba, ze ktos ma takie wlasnie konkretne preferencje. Trudno tak naprawde o gorsze RWD do upalania. Ciagla walka z samochodem to nie jest chyba az taka rewelacja ale jak kto lubi.

Napisano

> No chyba, ze ktos ma takie wlasnie konkretne preferencje. Trudno tak naprawde o gorsze RWD do

> upalania. Ciagla walka z samochodem to nie jest chyba az taka rewelacja ale jak kto lubi.

On wlasnie tak ma, ze auto ma byc albo ewidetnie za mocne itp. Takie hobby hehe.gif

Napisano

> -v6 -fun z jazdy

Ja nie miałem styczności, ale podobno na hamowni tych 200km nie widać , w rzeczywistości wychodzi sporo mniej.

Jaki fan z V6? Auto jest strasznie nieprzewidywalne, a jazda polega na ciągłym oczekiwaniu na sponiewieranie wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jaki fan z V6? Auto jest strasznie nieprzewidywalne, a jazda polega na ciągłym oczekiwaniu na

> sponiewieranie

Pytałem o porównanie do Clio v6 ponieważ nim jeździłem i miałbym się do czego odnieść.

...jest głupie. ...podobało mi się zlosnik.gif

Napisano

> lapalem sie z 2 egzemplarzami, jeden z symbolicznym przebiegiem,

Bo c3 są cięższe niż c2 i mają spore niedobory mocy względem tego co twierdzi fabryka - kiedyś czytałem artykuł (chyba nawet w którejś z polskich gazet) że zamiast 200 KM wyszło na hamowni 172. W innym teście w innej gazecie testowali inny egzemplarz i miał chyba ze 175.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.