Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kubicowe rajdowanie

Featured Replies

Napisano

Ciekawe, ciekawe... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Quote:

Zgoda na udział w rajdach jest kluczowa na obecnym etapie kariery Roberta Kubicy. Za czasów BMW Polak nie miał takiej możliwości. Po przejściu do Renault już wystartował w kliku rajdach, a w ten weekend bierze udział w Rallye du Var.

- Kimi to Kimi – powiedział menadżer Kubicy – Daniele Morelli. – Być może dla Kubicy łatwiej jest uczyć się w mniejszym samochodzie. Robert ma tylko 25 lat i przynajmniej przez 7 lub 8 lat będzie jeździł w czołówce F1. Pewne jest to, że, kiedy będzie chciał się zająć rajdami w pełnym wymiarze, zrobi to poprawnie.

- Z BMW to było niemożliwe. Williams pozwala na starty w rajdach, ale McLaren, Red Bull, Ferrari czy Mercedes nie wyrażają zgody– ujawnił Morelli.

- Chcę być w F1 przez kilka lat, ale kiedy to się skończy, chciałbym zaspokoić moją pasję do rajdów – jedynie dla przyjemności, w tym samym duchu co obecnie – powiedział Robert Kubica.

autoklub.pl

Napisano

> Wyjście awaryjne

Bardziej profesjonalne podejście - robi sobie trening przed poważniejszymi występami zlosnik.gif

Napisano

> Bardziej profesjonalne podejście - robi sobie trening przed poważniejszymi występami

Tyle, że większość teamów nie zgadza się na udziały w rajdach, a Robert chce z tego zrobić warunek ...

Napisano

> Tyle, że większość teamów nie zgadza się na udziały w rajdach, a Robert chce z tego zrobić warunek

> ...

Czołowe teamy nie chcą - w sumie nie ma się specjalnie co dziwić bo rajdy akurat należą do jednych z najbardziej niebezpiecznych odmian motosportu (mój ojciec który notabene zaraził mnie dawno temu F1 uważa, że wręcz są głupie i mają charakter typu proszenie się o nieszczęście).

Czy to jest powód do zmartwień? Przecież i tak nigdzie się Robert nie wybiera a jeśli zmieni stajnie to już kwestia priorytetów. Sam otwarcie mówi, że w F1 chce być jeszcze kilka lat i to jest dla niego najważniejsze....

Napisano

Dobry Ten Kubyca yay.gif

Napisano

> Czołowe teamy nie chcą - w sumie nie ma się specjalnie co dziwić bo rajdy akurat należą do jednych

> z najbardziej niebezpiecznych odmian motosportu (mój ojciec który notabene zaraził mnie dawno

> temu F1 uważa, że wręcz są głupie i mają charakter typu proszenie się o nieszczęście).

> Czy to jest powód do zmartwień? Przecież i tak nigdzie się Robert nie wybiera a jeśli zmieni

> stajnie to już kwestia priorytetów. Sam otwarcie mówi, że w F1 chce być jeszcze kilka lat i to

> jest dla niego najważniejsze....

No i jest w Renault na kolejny sezon, ale nie wiadomo jeszcze z kim smile.gif

fia-opublikowala-oficjalna-liste-startowa

Napisano

> No i jest w Renault na kolejny sezon, ale nie wiadomo jeszcze z kim

> fia-opublikowala-oficjalna-liste-startowa

A Hajtfeld znowu będzie opony testował??

Napisano

> A Hajtfeld znowu będzie opony testował??

Lista jeszcze nie zamknięta więc jeszcze nie wiadomo.

Napisano

> OnBoard

W innych filmach tego gościa widać jak Robert używa kanału F w bolidzie. Zauważyłem, że ma inną lewą rękawiczkę, pokrytą prawdopodobnie gumą na nadgarstku, przez co łatwiej zatkać "dziurę" w kokpicie. Na onboard z GP Singapuru w końcówce filmu widać, jak walcząc z Sutilem przy wyprzedzaniu nie puścił "dziury" i trzymał fajerę jedną ręką.

Na tym filmie widać.

Napisano

> W innych filmach tego gościa widać jak Robert używa kanału F w bolidzie. Zauważyłem, że ma inną

> lewą rękawiczkę, pokrytą prawdopodobnie gumą na nadgarstku, przez co łatwiej zatkać "dziurę" w

> kokpicie. Na onboard z GP Singapuru w końcówce filmu widać, jak walcząc z Sutilem przy

> wyprzedzaniu nie puścił "dziury" i trzymał fajerę jedną ręką.

> Na tym filmie widać.

co to ten kanał F?

Napisano

> co to ten kanał F?

To już przeszłość - w przyszłym sezonie go nie będzie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.