Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megane 2 do oceniaczy

Featured Replies

Napisano

Przedni zderzak ma inny odcień. Kolor plastiku na zdesiu też się różni między przodem a tyłem. To tak na szybko wink.gif

Napisano

> Przedni zderzak ma inny odcień. Kolor plastiku na zdesiu też się różni między przodem a tyłem. To

> tak na szybko

Tym bym się akurat nie sugerował.Moja Megi nie walona, a też mam inny odcień.Blenda na tylnej klapie również.Na plastikowych elementach może występować taki efekt, co nie oznacza,że autko pokolizyjne.

Ze zdjęć za dużo nie można wywróżyć.Prezentuje się bardzo ładnie.

Napisano

> klik

Jedyne co moze dziwic to brak jakichkolwiek naklejek na wzmocnieniu czołowym.

Napisano

warto zapytać właściciela, czy coś kombinował z tapicerką, bo pierwszy raz widzę dolną część deski rozdzielczej w beżowym kolorze, a drzwi całe czarne. Zawsze w takim przypadku drzwi też miały beż. Może właściciel zmienił niepraktyczny beż na czarny, lub może coś faktycznie było nie tak np. bite w drzwi.

Napisano

> warto zapytać właściciela, czy coś kombinował z tapicerką, bo pierwszy raz widzę dolną część deski

> rozdzielczej w beżowym kolorze, a drzwi całe czarne. Zawsze w takim przypadku drzwi też miały

> beż. Może właściciel zmienił niepraktyczny beż na czarny, lub może coś faktycznie było nie

> tak np. bite w drzwi.

Ja też nie widziałem nigdy takiej wersji, która miałaby dolną część deski rozdzielczej w beżu, a poza tym wszystko w czerni. Chyba, że to jakaś wydumka z zachodnich rynków. hmm.gif Przebieg 100 kkm w sześcioletnim aucie z silnikiem diesla raczej należy potraktować z mocną dozą nieufności.

Napisano

> warto zapytać właściciela, czy coś kombinował z tapicerką, bo pierwszy raz widzę dolną część deski

> rozdzielczej w beżowym kolorze, a drzwi całe czarne. Zawsze w takim przypadku drzwi też miały

> beż. Może właściciel zmienił niepraktyczny beż na czarny, lub może coś faktycznie było nie

> tak np. bite w drzwi.

Może cos w ten deseń było bo przy krawędzi kanapy z tapicerką podłogową widać jakby była źle zamontowana i widać szczeliny, może jakaś powódź do niewielkiej wysokości zmusiła do wymiany boczków i dolnej tapicerki, ale nie jestem znawcą tylko tak dumam 270751858-jezyk.gif

Napisano

widzę,że potrzebujesz kupić auto tylko dlaczego koniecznie z zagłębia oszustów

( ostrów,gniezno ) tam nawet miejscowi handlarze okłamują się nawzajem , a to auto pochodzi z wymiany między handlarzami ok.gif

Napisano

>a to auto pochodzi z

> wymiany między handlarzami

A skad to wiesz jeśli można spytać?

Napisano

> dlaczego koniecznie z zagłębia oszustów

Ja myślę że wszedzie jest tak samo ponieważ w grę wchodzą pieniądze bez względu na region. To samo pewnie jest we Wrocławiu ale co tam wytykajmy innym!!!

Napisano

nie wytykam , pewnie tak jest ale akurat ostrów wlkp,gniezno,płock to specyficzne miejsca jeśli chodzi sprzedaż używanych samochodów , nie chodzi tu o szowinizm lokalny tylko o uchronienie kolegi od kupieni miny ok.gif

Napisano

> A skad to wiesz jeśli można spytać?

ciekawe dlaczego auto zarejestrowane w starogardzie gd jest sprzedawane w gnieżnie

grinser006.gif

Napisano

> ciekawe dlaczego auto zarejestrowane w starogardzie gd jest sprzedawane w gnieżnie

Do tego zagłębia można jeszcze pewnie dodać Radom. A co do miejsca sprzedawania - powiedz mi czemu sprzedawałem auto z rejestracją WRA w Warszawie? zlosnik.gif

pozdrawiam,

bromsky

Napisano

No i brakuje hasła "bezwypadkowy".

Poza tym cena dosc niska...

Napisano

> nie wytykam , pewnie tak jest ale akurat ostrów wlkp,gniezno,płock to specyficzne miejsca jeśli

> chodzi sprzedaż używanych samochodów , nie chodzi tu o szowinizm lokalny tylko o uchronienie

> kolegi od kupieni miny

nalezy dodac jeszcze: Pleszew, Margonin, Wągrowiec, Chodzież

przy kupowaniu zachować szczególną ostrozność wink.gif

Napisano

> klik

Szukasz nie rozbitka ? bo jak może być rozbitek to coś można pomyśleć ok.gif

Napisano

> ciekawe dlaczego auto zarejestrowane w starogardzie gd jest sprzedawane w gnieżnie

Bo Starogard Gdański to też takie zagłębie handlarzy autami i tam też się aut nie kupuje zlosnik.gif

Napisano

> Bo Starogard Gdański to też takie zagłębie handlarzy autami i tam też się aut nie kupuje

dokladnie omijac szerokim lukiem skromny.gifok.gifok.gif

Napisano

z takim podejsciem do tematu jaki prezentujecie to w Polsce w ogole nie ma co kupowac, same qrwy i zlodzieje zlosnik2.gif

Napisano

> z takim podejsciem do tematu jaki prezentujecie to w Polsce w ogole nie ma co kupowac, same qrwy i

> zlodzieje

Niestety w ponad 50% przypadków aut używanych w PL tak jest no.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.