Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek dotyczący sytuacji na drogach krajowych z Waw-->Słupsk

Featured Replies

Napisano

Orientuje się czy jest przejezdna ? Szykuje się trasa a słyszałem ,że

jakaś droga na pomorzu jest nie przejezdna ... frown.gif Bo nie wiem czy jechać\

głównymi czy próbować "bocznymi" Planuję pojechać : Waw- Sierpc

-Świecie- Chojnice -Bytów - Słupsk

Czy lepiej pojechać głównymi tak jak wszyscy i utknąć gdzieś ???

Będę przygotowany w ciężki sprzęt typu łopata plus nowe zimówki

plus żeby nie zdechnąć z głodu w jedzenie i termos gorącej herbaty smile.gif

Piszę tutaj ponieważ uważam ,że powinniśmy informować innych jaka jest

u nas sytuacja drogowa.

Warszawa przejezdna , ruch nie jest może taki płynny jak latem ale dużo

samochodów nie wyruszyło co skutkuję mniejszymi korkami niż

zazwyczaj

Temperatura obecna u mnie czyli okolica Bielan Warszawskich - 10 stopni

pozdr

Napisano
  • Autor

> A nie łatwiej tu? http://mapa.targeo.pl/

> Na żywo sytuacja korkowa z największych dróg.

> mar00ha

znam sprawdzałem już wcześniej ale chcę smigać bokami a tam nie jest przedstawiona (tylko główne ) które gdzieniegdzie przecinam ....

ale i tak dziękuję bardzo

Napisano

> znam sprawdzałem już wcześniej ale chcę smigać bokami a tam nie jest przedstawiona (tylko główne )

> które gdzieniegdzie przecinam ....

> ale i tak dziękuję bardzo

a kto o tej porze roku i o zdrowym umyśle przy podawanej prognozie pogody ze, są poważne utrudnienia na głównych drogach spowodowane opadami śniegu ,ma zamiar jechać bocznymi drogami facepalm.gif

Napisano
  • Autor

> a kto o tej porze roku i o zdrowym umyśle przy podawanej prognozie pogody ze, są poważne

> utrudnienia na głównych drogach spowodowane opadami śniegu ,ma zamiar jechać bocznymi drogami

Czy boczne leżą na odludziu ?? Nie też tam ludzie mieszkają

ja mieszkam na bocznej ulicy wioski i jakoś jak na razie dajemy radę - pomimo ,że pług tutaj raz przejechał to żyjemy i jakoś da się jeździć smile.gif

pozdrawiam i szerokości

Napisano

Miastko, Bytów, Człuchów nie należą do świetnych dróg w lecie, a co dopiero w zimie. Z Bytowa do Słupska kręto jak cholera i wątpię patrząc za okno, że będzie miodzio. Po Słupsku jeździ się tragicznie, bo ciągle wali śnieg i walił będzie. Myslę, że tam także ostro daje.

Napisano

Na TVN24 masz filmiki i info jak to wygląda (ludzie spędzili noc w autach), więc mocno bym się zastanowił nad wyjazdem

Napisano
  • Autor

> a kto o tej porze roku i o zdrowym umyśle przy podawanej prognozie pogody ze, są poważne

> utrudnienia na głównych drogach spowodowane opadami śniegu ,ma zamiar jechać bocznymi drogami

JA 270751858-jezyk.gif

> Miastko, Bytów, Człuchów nie należą do świetnych dróg w lecie, a co dopiero w zimie. Z Bytowa do

> Słupska kręto jak cholera i wątpię patrząc za okno, że będzie miodzio. Po Słupsku jeździ się

> tragicznie, bo ciągle wali śnieg i walił będzie. Myslę, że tam także ostro daje.

Droga z Bytowa do Słupska nie była tak kręta jak droga z Chojnic do Bytowa

Widoki super żałowaliśmy ,że nie wzięliśmy aparatu ze sobą

btw. brakowało nam skutera śnieżnego do pełnego orgazmu zlosnik.gif

> Na TVN24 masz filmiki i info jak to wygląda (ludzie spędzili noc w autach), więc mocno bym się

> zastanowił nad wyjazdem

Do wszystkich strachliwych kierowców

Do Słupska 450 km zrobiliśmy w 7 h jadąc poniżej prędkości przepisowej

Jadąc tak jak wcześniej chciałem i dobrze zrobiliśmy na drogach było pusto

warunki wg. mnie DOBRE

Dobrze zrobiliśmy bo z Trójmiasta żeby dostać się do Słupska to słyszałem wczoraj w radiu ,że ludzie potrzzebowali 4 h ...

Jadąc tam tylko jednego tira widzieliśmy na drzewie wracając jedną ciężarówkę w rowie - a tak zero policji ,zero korków - PUSTO

Wracaliśmy 6,5 godziny ze Słupska do Warszawy

Wyjazd wczoraj bardzo rano i powrót przed północą smile.gif

pozdrawiam

p.s. Zawiodłem się na Waszych wypowiedziach dobrze ,że się nie posłuchałem bo bym dopiero dzisiaj wrócił

Napisano

>... Do wszystkich strachliwych kierowców ...

> p.s. Zawiodłem się na Waszych wypowiedziach dobrze ,że się nie posłuchałem bo bym dopiero dzisiaj

> wrócił

Na drugi raz się nie pytaj, skoro i tak wiesz lepiej. Poczytaj jak kierowcy na trasie Koszalin-Kołobrzeg spędzili kilkanaście godzin w swoich autach, ludzie wracający po pracy zawracali i nocowali w szkołach, zakładach pracy i pogratuluj sobie jaki jesteś odważny...

Strachliwy Kierowca z Pomorza!

Napisano

> p.s. Zawiodłem się na Waszych wypowiedziach dobrze ,że się nie posłuchałem bo bym dopiero dzisiaj

> wrócił

hmm.gif pewnie inaczej byś pisał jakbyś trafił na zawianą drogę i spędził tam kilka godzin

dobrze że się udało, czasem warto zaryzykować grinser006.gif

pamiętam jak w podobnych warunkach zjechałem z zakopianki (okazało się że jakbym został, to noc w aucie)

jednak w pewnym momencie miałem stracha - noc, pusto, droga bielusieńka z metrowymi bandami i strome góry przede mną icon_eek.gif

gdybyś mnie dzisiaj zapytał czy polecam tą trasę, to raczej nie, mimo że wtedy przejechałem, bez większych problemów grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.