Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tak się myje sprowadzane auta.

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy było już kiedyś, ale jak nie to trafiłem na ciekawy filmik w którym Pan bardzo ładnie opłukuje samochód screwy.gif.

Napisano

> Nie wiem czy było już kiedyś, ale jak nie to trafiłem na ciekawy filmik w którym Pan bardzo ładnie

> opłukuje samochód .

> KLK

E tam, nie jest źle. Tapicerka wyschnie i będzie pan zadowolony.

Napisano

słyszałem gdzieś o tym że tak się robi - myją karcherem, a potem jak niedziałają el szyby to wołają machera, on wydmuchuje wodę ze styków, wymienia bezpieczniki etc i można padło sprzedawać.

Kochamy Panów handlarzy zlosnik.gif

Napisano

Kilka lat temu byłem świadkiem jak handlarz umył myjką silnik w astrze i po kilku minutach uruchomił go i b. wysoko kręcił aby złapał temp. Tłumaczył to tym że szybko wyschnie bo za godzinkę ma przyjechać klient. Widok był taki jak by się silnik palił.

Napisano
  • Autor

> Kilka lat temu byłem świadkiem jak handlarz umył myjką silnik w astrze i po kilku minutach

> uruchomił go i b. wysoko kręcił aby złapał temp. Tłumaczył to tym że szybko wyschnie bo za

> godzinkę ma przyjechać klient. Widok był taki jak by się silnik palił.

Jak napisałem wyżej " screwy.gif".

Napisano

> Nie wiem czy było już kiedyś, ale jak nie to trafiłem na ciekawy filmik w którym Pan bardzo ładnie

> opłukuje samochód .

> KLK

pomysłowy dobromir

Napisano

Wspolczuje , tym co takie auta kupią .

Napisano
  • Autor

Mógł się operator kamery spytać "A za ile będzie do sprzedania?".

Napisano

> Mógł się operator kamery spytać "A za ile będzie do sprzedania?".

a Pan by odpowiedział : za suchy? czy mokry? clown.gifrotfl.gif

Napisano

> opłukuje samochód .

> KLK

Watpie aby to byla norma, sam sie tym zajmuje od czasu do czasu i znam kilk aosob zajmujacych sie sprowadzaniem samochodow. I nikt z nich nie myje i nie czysci samochodu sam.

Za 150zl zrobi to w zakladzie i efekt jest duzo lepszy niz przedstawiony na tym filmie.

Napisano

> Watpie aby to byla norma, sam sie tym zajmuje od czasu do czasu i znam kilk aosob zajmujacych sie

> sprowadzaniem samochodow. I nikt z nich nie myje i nie czysci samochodu sam.

> Za 150zl zrobi to w zakladzie i efekt jest duzo lepszy niz przedstawiony na tym filmie.

Ale to kosztuje wlasnie 150 zl, a nie 10.

Napisano

Należałoby zapytać po co to robią...bo tak chce rynek! Klient (a jeszcze częściej decydujący głos ma jego mulher.gif ) kupuje oczami i wygląd zewnętrzny ma największy wpływ. Nie stan silnika, nie zawieszenia ale właśnie blacharka i tapicerka bo jak się później pochwalić sąsiadowi. A że potem trzeba władować kasę w naprawę...tego sąsiad nie zobaczy (chyba, że też jeździ do tego mechanika smile.gif)

Napisano

> Ale to kosztuje wlasnie 150 zl, a nie 10.

No tak, ale auto po takim sprzataniu wyglada i pachnie. A tutaj jest poprostu mokre i smierdzi wilgocia.

Ale coz widac niektorzy leca juz calkiem po taniosci.

Napisano

> Ale to kosztuje wlasnie 150 zl, a nie 10.

a doprowadzenie auto po takim myciu za 10 zl bedzie kosztowalo x razy 150 zl hehe.gif

Napisano

> a doprowadzenie auto po takim myciu za 10 zl bedzie kosztowalo x razy 150 zl

Żeby tylko 1500 zl , Sama korozja podlogi - woda stoi . elektryka i inne pierdoly

Napisano
  • Autor

> Należałoby zapytać po co to robią...bo tak chce rynek! Klient (a jeszcze częściej decydujący głos

> ma jego ) kupuje oczami i wygląd zewnętrzny ma największy wpływ. Nie stan silnika, nie

> zawieszenia ale właśnie blacharka i tapicerka bo jak się później pochwalić sąsiadowi. A że

> potem trzeba władować kasę w naprawę...tego sąsiad nie zobaczy (chyba, że też jeździ do tego

> mechanika )

To teraz ogłaszamy akcje iż każdy kto ten filmik obejrzy, niechaj go pokaże także swojej mulher.gif co by miała świadomość.

Napisano

> Żeby tylko 1500 zl , Sama korozja podlogi - woda stoi . elektryka i inne pierdoly

ja nie mowie o smutnej przyszlosci wlasciciela takiego auta tylko o okresie od mycia do sprzedazy, ciekawe ile sam elektryk wezmie za przejrzenie instalacji bo szybki swiruja, centralny nie dziala itp

ale coz nie ktorzy wola zyc nadzieja ze zaoszczedzili 140 zl na myciu oink.gif a ze cos padlo, trudno, 140 zl i tak zaoszczedzone hehe.gif

Napisano

Nic zdrożnego nie widzę - on myje blachę od zewnątrz uszczelki. Fakt,że trochę sie popryska tapicerka, ale wg mnie elektryka jest bezpieczna.

Napisano

> To teraz ogłaszamy akcje iż każdy kto ten filmik obejrzy, niechaj go pokaże także swojej co by

> miała świadomość.

Może lepiej nie bo umyje nam tak jak ta pani zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Nic zdrożnego nie widzę - on myje blachę od zewnątrz uszczelki. Fakt,że trochę sie popryska

> tapicerka, ale wg mnie elektryka jest bezpieczna.

Szczególnie widać na klapie bagażnika jak myje....

Napisano

też znam gościa, który odświerza zawodowo samochody...i raczej nie tak się to robi... wink.gif

chociaż przypadki się zdarzają...

Napisano

> a doprowadzenie auto po takim myciu za 10 zl bedzie kosztowalo x razy 150 zl

Taka specyfika kazdego sprzedajacego w Polsce.

Nawet dealer w salonie potrafi dupe szklem podetrzec

i dla paru marnych zlotych odstawic jakis numer...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.