Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki zbiornik LPG toroidalny Marea Weekend.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie. Na stronie irene.pl podają że 600x200, czy ktoś może ma włożoną większą?

Napisano

> Jak w temacie. Na stronie irene.pl podają że 600x200, czy ktoś może ma włożoną większą?

Ja mam 600x200. Przy zbiorniku mieści się trochę gratów, podłoga bagażnika nic nie wystaje. Szerszy zbiornik nie wchodzi, wyższy chociażby 210mm podniesie podłogę. Przy tankowaniu wchodzi 33-34 l.

Napisano

> Ja mam 600x200. Przy zbiorniku mieści się trochę gratów, podłoga bagażnika nic nie wystaje. Szerszy

> zbiornik nie wchodzi, wyższy chociażby 210mm podniesie podłogę. Przy tankowaniu wchodzi 33-34

> l.

niop 600x200 to max wchodzi 34-35 l/kg

Napisano
  • Autor

> Ja mam 600x200. Przy zbiorniku mieści się trochę gratów, podłoga bagażnika nic nie wystaje. Szerszy

> zbiornik nie wchodzi, wyższy chociażby 210mm podniesie podłogę. Przy tankowaniu wchodzi 33-34

> l.

To chyba pozostaje mi wrzucić 600x200 i podgiąć pływak na 39-40 litrów bo szkoda mi psuć sobie przestrzeni ładunkowej walcem bo parę razy się przydała jednak np przy przeprowadzce.

Napisano

> To chyba pozostaje mi wrzucić 600x200 i podgiąć pływak na 39-40 litrów bo szkoda mi psuć sobie

> przestrzeni ładunkowej walcem bo parę razy się przydała jednak np przy przeprowadzce.

Osobiście mam taki zbiorniczek i co dziwne jak tankuję na BP to max wchodzi 31l (ale to już naprawdę jak parę razy ręcznie "wyczyszczę" rezerwę) lub przy normalnym tankowaniu na Lukoil wchodzi do 34l a co najciekawsze tak czy siak przejadę na tym 310-320 km.

Napisano

> a ja mam pytanie z innej beczki.

> czy do 2,0 mozna załozyc II-gen ??

Po fl jest plastiowy kolektor, przed jest alum więc pewnie można

Napisano

> Po fl jest plastiowy kolektor, przed jest alum więc pewnie można

mozna i jezdza nawet i na I generacji...

ale co wazne przy takiej instalacji masz zwezke w dolocie i jesli zalezy ci na osiagach to zakladasz sekwencje.

jesli tylko na oszczednosci to 2 generacja hula az milo

Napisano
  • Autor

> Osobiście mam taki zbiorniczek i co dziwne jak tankuję na BP to max wchodzi 31l (ale to już

> naprawdę jak parę razy ręcznie "wyczyszczę" rezerwę) lub przy normalnym tankowaniu na Lukoil

> wchodzi do 34l a co najciekawsze tak czy siak przejadę na tym 310-320 km.

34L to prawidłowie napełnienie dla tego baniaka co nie znaczy że nie można sobie "stjunować" na więcej. Ja do 34L lałem 30 litrów i było ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.