Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co powiecie o tym Lacetti?

Featured Replies

Napisano

Witam,

auto nie dla mnie, ale dla znajomego. Ja jestem calkowicie zielony w temacie Lacetti.

O to ogloszenie: http://otomoto.pl/chevrolet-lacetti-1-8-16v-gaz-sekwencja-klima-C16394514.html

Czy cos Wam sie nie zgadza, coś nie pasuje? Te spawy kolo McPersonow, to takie fabryczne sa?

Widze, ze nie jest zaznaczone "bezwypadkowy".

Co o tym sadzicie?

Napisano

Witam.Nie jestem pewien co do przodu tego autka.Tak jakby atrapa tam gdzie jest znaczek troche nie spasowane.U góry jak łączy się z maską z lewej strony jest mniejsza szczelina niż z prawej.Natomiast na dole tej atrapy z lewej jest szczelina a z prawej nie ma.Może tam coś sie stało ,a może nie.A może ja się po prostu nie znam niewiem.gifspineyes.gif

Napisano

> Witam.Nie jestem pewien co do przodu tego autka.Tak jakby atrapa tam gdzie jest znaczek troche nie

> spasowane.U góry jak łączy się z maską z lewej strony jest mniejsza szczelina niż z

> prawej.Natomiast na dole tej atrapy z lewej jest szczelina a z prawej nie ma.Może tam coś sie

> stało ,a może nie.A może ja się po prostu nie znam

mysle ze to przez kat zdjecia tak to wyglada, powiem tak silnik jest tak zasyfiony, ze chyba nikt przy nim nic nie kombinowal - wiec plusem jest to, ze oryginal pewnie, a minusem, ze wlasciciel o niego nie dba...

Co do kwestii gustu to ja nie wiem skad wlasciciel wytrzasnal te dokladki do tylnego zderzaka (bo to nie oryginal) i wyglada to, powiedzmy sobie szczerze, zalosnie:)

+ za climatronic

Napisano

też zauważyłem te nakładki na zderzaku.Może masz rację,że to może być kąt zdjęcia,ale kolor coś za bardzo taki żywy.Sam stwierdziłeś po silniku że ten gość za bardzo nie dba o niego a tu taki piękny kolor hmm.gif ale mogą się mylić.poczekaj na inne opinie

Napisano
  • Autor

> Witam.Nie jestem pewien co do przodu tego autka.Tak jakby atrapa tam gdzie jest znaczek troche nie

> spasowane.U góry jak łączy się z maską z lewej strony jest mniejsza szczelina niż z

> prawej.Natomiast na dole tej atrapy z lewej jest szczelina a z prawej nie ma.Może tam coś sie

> stało ,a może nie.A może ja się po prostu nie znam

Tez to zauwazylem. Jednak wydaje mi sie, ze jest to przez fakt, iz zdjecia sa robione pod katem. Jakby nie mozna bylo prosto zrobic ehh...

Napisano
  • Autor

> mysle ze to przez kat zdjecia tak to wyglada, powiem tak silnik jest tak zasyfiony, ze chyba nikt

> przy nim nic nie kombinowal - wiec plusem jest to, ze oryginal pewnie, a minusem, ze

> wlasciciel o niego nie dba...

Zgadza sie. Jak na niecale 110 tys przebiegu to dosc mocno zaneczyszczony silnik. Jezdze starszymi autami i z reguly ja mialem komory silnika w zdecydowanie lepszej kondycji.

> Co do kwestii gustu to ja nie wiem skad wlasciciel wytrzasnal te dokladki do tylnego zderzaka (bo

> to nie oryginal) i wyglada to, powiedzmy sobie szczerze, zalosnie:)

Mnie tez sie to nie podoba.... Tymbardziej, ze jezdzil jakis mlody gniewny lub cos tam bylo uszkodzone i jest zamaskowane ta dokladka.

Napisano

> Zgadza sie. Jak na niecale 110 tys przebiegu to dosc mocno zaneczyszczony silnik. Jezdze starszymi

> autami i z reguly ja mialem komory silnika w zdecydowanie lepszej kondycji.

W Lacetti silnik syfi się - w taką pluchę jak teraz błoto potrafi jakoś dostawać się na maskownicę silnika no.gifzlosnik.gif

Napisano

> Witam,

> auto nie dla mnie, ale dla znajomego. Ja jestem calkowicie zielony w temacie Lacetti.

> O to ogloszenie: http://otomoto.pl/chevrolet-lacetti-1-8-16v-gaz-sekwencja-klima-C16394514.html

> Czy cos Wam sie nie zgadza, coś nie pasuje? Te spawy kolo McPersonow, to takie fabryczne sa?

> Widze, ze nie jest zaznaczone "bezwypadkowy".

> Co o tym sadzicie?

Auto sprzedaje pewnie handlarz. Wyposażenie wypisane z czapki: 8 airbag, tempomat, podgrzewane fotele to chyba marzenie sprzedającego a nie rzeczywiste wyposażenie. No i do tego ten kaseciak zamiast oryginalnego radia.

Napisano

A kto montuje gaz w listopadzie, a w styczniu sprzedaje auto? icon_rolleyes.gif

Błysk lakieru to jak się dobrze wpatrzyłem jest błyskiem nie wyschniętej wody.

Hmm niektórzy pastują auta, inni obrabiają zdjęcia przed sprzedażą photoshopem, a jeszcze inni robią zdjęcia na mokrym lakierze hehe.gif

a wyposażenie jest bardzo ciekawe wink.gif

ABS, hak (gdzie icon_eek.gif), el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, ASR icon_eek.gif, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD(a gdzie to CD icon_eek.gif), wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, tempomat icon_eek.gif, podgrzewane fotele icon_eek.gif, czujnik deszczu icon_eek.gif, ESP icon_eek.gif, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby

ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, ESP icon_eek.gif, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby

Gościu nawet nie wie co pisze...

Widzę że radio wystaje, coby znaczyło, że na szybko je ktoś założył, a że nie pasowało, no cóż

Napisano

> Czy cos Wam sie nie zgadza, coś nie pasuje? Te spawy kolo McPersonow, to takie fabryczne sa?

Na moje marne oko też coś to za pięknie nie wyglada.

Komora silnika w ogóle wygląda raczej średnio. Moje auto z takim samym silnikiem i przebiegiem na pewno (tzn. nie mniej niż) 120 kkm ma w porówaniu z tym pojazdem pod maską stan fabryczny.

Wg mnie deklarowany przebieg nie jest prawdziwy, albo ktoś o to totalnie nie dbał. Typ i umiejscowienie wtryskiwaczy LPG również wskazują, że to auto nie było oczkiem w głowie właściciela. smile.gif

Zapewne po prostu nie jest.

> Co o tym sadzicie?

IMHO nie warto sobie tym zawracać głowy. Skoro wątpliwości pojawiają się już po oglądnięciu zdjęć...

Napisano

> Witam,

> auto nie dla mnie, ale dla znajomego. Ja jestem calkowicie zielony w temacie Lacetti.

> O to ogloszenie: http://otomoto.pl/chevrolet-lacetti-1-8-16v-gaz-sekwencja-klima-C16394514.html

> Co o tym sadzicie?

Zacznijmy od tego że zdjęcia są dokładnie w takiej jakości żeby nie było widać szczegółów. Być może to przypadek... Aczkolwiek wątpię żeby spasowanie pokrywy silnika z reflektorami było zbiegiem okoliczności. Wydaje mi się że reflektor od kierowcy jest nowszy od drugiego hmm.gif Nakładkę na zderzak pominę milczeniem hehe.gif A tak poza tym, to niezła wersja ale jakoś nie wzbudza mojego zaufania old.gif

Napisano

> Co o tym sadzicie?

Po zdjeciach to se mozna sadzic, cena wydaje sie byc atrakcyjna hmm.gif, a to ze cos oberwalo (w sensie ten krzywy przod) to zadne halo.

Zalezy co bylo robione, a nie ze na mm ktos zle zlozyl.

Dokladka sugeruje, ze jezdzil ktos mlody, blachy i srodek wygladaja na wypicowane, dlatego dziwi brudny silnik.

Trzebaby zobaczyc czy nie cieknie, a handlarz brudem nie chce tego "przykryc".

Tanim kosztem szykowany do sprzedazy, co widac po tym radiu rotfl.gif

Bez obmacania na zywo, tylko wrozyc mozna.

Napisano

> Bez obmacania na zywo, tylko wrozyc mozna.

Tyle,że z Krakowa jest tam jakieś 600 km lekko licząc. Nie wygląda to wg mnie na aż taki rarytas, zeby całą Polskę się za nim tłuc.

Napisano

> Tyle,że z Krakowa jest tam jakieś 600 km lekko licząc. Nie wygląda to wg mnie na aż taki rarytas,

> zeby całą Polskę się za nim tłuc.

mieszkam kolo pruszcza.. ale chyba juz komentarz do zdjec wystarczy zeby sobie odpuscic

Napisano

Nawet bym na niego nei spojrzal. Wytrarta kierownica, lakier swieci sie jak psu jajka. Bzdury w wyposazeniu. Szukaj auta z PL. ok.gif

Napisano

> Nawet bym na niego nei spojrzal. Wytrarta kierownica, lakier swieci sie jak psu jajka. Bzdury w

> wyposazeniu. Szukaj auta z PL.

Ano własnie - czego jak czego, ale krajowych laccetti jest chyba wystarczająco, żeby coś wybrać. ok.gif

Napisano

> Ano własnie - czego jak czego, ale krajowych laccetti jest chyba wystarczająco, żeby coś wybrać.

Tak i wyposazenie jest przyzwoite. Klima bez mala w standardzie. Da sie sprawdzic w ASO, w ktorym bylo serwisowane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.