Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa polska myśl techniczna ?

Featured Replies

Napisano

Rusza produkcja nowych samochodów dostawczych w miejscu powstawania Lublina. Czy jest szansa, ze nie upadnie w ciagu najblizszych paru miesiecy/lat ? Czy da sie w Polsce produkowac samochody tak aby byly naprawde "nasze" ? Zycze powodzenia bo bedzie im naprawde potrzebne.

Źródło

Napisano

kilka razy już było o passagonie na MK

ps

Fabryka silników w Andrychowie jeszcze działa? Myślałem że już dawno splajtowali

Napisano
  • Autor

> kilka razy już było o passagonie na MK

Jakos mnie ominelo blush.gif

To prosze do likwidacji w takim razie 20.GIF

Napisano

Quote:

Zakład w Lublinie ma kontynuować wieloletnią tradycję wytwarzania tu samochodów dostawczych, najpierw Żuka, a potem Lublina.

Żeby tradycji stało się zadość wyprodukują kolejna szkaradę.

Napisano

> Quote:

> ...Żeby tradycji stało się zadość wyprodukują kolejna szkaradę.

przecież to jest brzydsze od poprzednika zlosnik.gif

Napisano

> Rusza produkcja nowych samochodów dostawczych w miejscu powstawania Lublina. Czy jest szansa, ze

> nie upadnie w ciagu najblizszych paru miesiecy/lat ? Czy da sie w Polsce produkowac samochody

> tak aby byly naprawde "nasze" ? Zycze powodzenia bo bedzie im naprawde potrzebne.

> Źródło

A ja myślę, że prosty wół roboczy też jest czasami potrzebny. To jest samochód, którego nie będzie szkoda gdy zarysuje mu się lakier czy gdzieś przyhaczy.

Prostota budowy i łatwość obsługi, brak rozbudowanej elektroniki ma swoje zalety.

Napisano
  • Autor

> A ja myślę, że prosty wół roboczy też jest czasami potrzebny. To jest samochód, którego nie będzie

> szkoda gdy zarysuje mu się lakier czy gdzieś przyhaczy.

> Prostota budowy i łatwość obsługi, brak rozbudowanej elektroniki ma swoje zalety.

Wlasnie mialem to napisac. Wiekszosc uzytkownikow takich pojazdow nie zwraca uwagi na wyglad tylko na walory uzytkowe. Do tego jesli awaryjnosc nie bedzie bardzo wysoka i cena zakupu skalkulowana na odpowiednim poziomie to mysle, ze na klientow nie powinni narzekac.

Napisano

Quote:

Wygląda jakby go ktoś wyrzygał

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> Wlasnie mialem to napisac. Wiekszosc uzytkownikow takich pojazdow nie zwraca uwagi na wyglad tylko

> na walory uzytkowe. Do tego jesli awaryjnosc nie bedzie bardzo wysoka i cena zakupu

> skalkulowana na odpowiednim poziomie to mysle, ze na klientow nie powinni narzekac.

Problem w tym ,ze zapowiadane ceny stawiaja go na rowni z fordem transitem. A transit to zupelnie inna bajka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.