Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pare pytan odnosnie siedzen przednich w 3d

Featured Replies

Napisano

Witam

Rzadko siedze na miejscu pasazera ale zauwazylem i nie tylko ja ze siedzi sie tam jakos tak bardzo wysoko ma ktos podobne odczucia?

Kierowca ma regulacje pomyslalem wiec ze moze zakupic siedzenie z anglika (kierowcy) i zalozyc jako siedzenie pasazera.Nie wiem tylko czy podejdze choc wydaje mi sie ze nie bedzie z tym problemu?Jak myslicie?

Wiem ze ktos na forum przerabial fotel ale chodzilo o oparcie.Moze i jest ktos kto natkanal sie na przerobke fotela pasazera glownie siedziska tak zeby dorzucic tam podnoszenie siedziska tak samo jak w przypadku fotela kierowcy. "Podnosniki" do siedzen nie sa drogie tylko pytanie czy sie da.

Napisano

Najlepiej chyba przekładka z anglika ok.gif

Napisano

> tylko pytanie czy sie da.

da się, też mam takie odczucia że po stronie pasażera jest zbyt wysoko,

ale ostatnio mniej stilon jeździ w trasy,

rczej na codzień tylko kierowca, więc olewam problem,

anglik to jedyne sensowne kosztowo rozwiązanie,

opcja regulacji wysokości siedzenia pasażera, kosztowąła bodaj 300 lub 400 pln, ale rzadko kto to zamawiał, bo nikt nie myślał, tak jak grzałkę elektryczną za 750 zł swego czasu w dieslach,

polak mądry po szkodzie

Napisano

Da się. Jest osoba która przerabiała temat. A fotel pochodził z anglika właśnie.

Napisano

da się, nie ma żadnych problemów.

widziałem na giełdzie, że szukasz też siedziska fotela. z własnego doświadczenia - kupujesz fotel anglika, ze swojego fotela pasażera przekładasz siedzisko i tapicerkę siedziska (bo z reguły są w lepszym stanie niż te angielskie) i ładujesz tak "przerobionego" anglika do siebie w miejsce fotela pasażera wink.gif

zapomniałem dopisać - kompletny fotel z poduszką kosztował mnie 200zł lizak.gif

Napisano

Tak się wtrącę, skrzypi komuś fotel pasażera?? bo u mnie jest takie zjawisko jak siedzi jakiś pasażer z przodu. Można się tego jakoś pozbyć po przez rozebranie fotela?? czy rozglądać się za jakąś sprawną używką??

Napisano
  • Autor

> widziałem na giełdzie, że szukasz też siedziska fotela.

Szukam siedziska bo rozleciala mi sie czesc gabki siedziska(od strony drzwi) ktora podtrzymuje uda.Takie dwie poduszki po obu stronach siedziska. Widze na aledrogo ze wiekszosc tych siedzen ma ta gabke ostro zjechana.Przydaloby sie wiec w ostatecznosci jakies siedzenie z anglika ale w dobrym stanie.

Napisano

a nie wystarczyłoby zamienić gąbki między fotelami (i ew. dosztukować brakujące fragmenty?) mam tak zrobione w jednym fotelu (bo nie miałem serca wydać 550zł na nową gąbkę, a nie było ani jednego fotela z moją tapicerką w dobrym stanie) i jest ok

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.