Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dodge Caravan

Featured Replies

Napisano

> Stary model?...

> Nowy T&C / Voyager ma na desce rozdzielczej (to miałes na mysli?)

No ale chyba nie rozmawialiśmy o najnowszym modelu hmm.gif

Napisano

> 2.8 crd to jest made by VM?

tak, odsylam TU smile.gif

chociaz pokutuje przekonanie, ze zrobil go mercedes.... - niestety kolo mercedesa nawet nie stal smile.gif

> Masz pecha. Nie wiem dlaczego, jak więszkość użytkowników MK, nie kupujesz auta od dziadka z

> niemiec, który kupił diesla by jeździć po bułki...

Nie mam pecha, ostatnim dieslem w domu jest i pozostanie volvo v70 z podobno niesmiertelnym volkswagenowskim 2,5 tdi 140KM... pisze "podobno" bo sam silnik jest niesmiertelny, ino caly osprzet to kupa ...

Napisano

jakiś tekst

cytat

silnik super użytkuję go od 2 lat mam go w swoim autobusiku nie narzekam co prawda miałem kilka v6 ale jest to na tyle dynamiczny motorek że w zupałności wystarcza na miasto jak i na długeie trasy spalanie w normie gaz miasto 15-16 trasa 11-11.5 paliwo 13-15 trasa 9-10 wiec niema tragedi części żaden problem ja mam dostęp do nowych jak i używanych ceny w normie więc się nie zastanawiaj tlko kupuj i w drogę pozdrawiam

cytat

w takim razie nie warto szukać 2,4 skoro pali tyle samo co 3,3 i to w automacie.

cytat

Porownajcie sobie monent obu silnikow i jego przebieg - wytlumaczy to dlaczego 2.4 jest za slaby i dlaczego tak duzo pali

cytat

to jest święta racja że 155 koników z czego kilka zdechło to nie jedzie ale tak naprawdę to który voyager nadaje się do szybkiej jazdy acała frajda z bujania się tym autem a tak na marginesie jak można porównywać 4 garki do porządnej v 6 ?????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.