Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aux - wejście audio w schowku

Featured Replies

Napisano

W schowku tym górnym mam wyprowadzone 3 przeowdy, mały jack, USB gniazdo, i takie szerokie chyba do ipoda. Czy to jest standardowe wyposażenie ? Próbowałem tam podłaczyć coś pod mini jacka ale nie wiem jak w radiu przestawić na AUX ?

Napisano

> W schowku tym górnym mam wyprowadzone 3 przeowdy, mały jack, USB gniazdo, i takie szerokie chyba

> do ipoda. Czy to jest standardowe wyposażenie ? Próbowałem tam podłaczyć coś pod mini jacka

> ale nie wiem jak w radiu przestawić na AUX ?

Stilo seryjnie nic takiego nie maił.

Pozostałość dłubaniny po poprzednim właścicielu waytogo.gif

Napisano

> W schowku tym górnym mam wyprowadzone 3 przeowdy, mały jack, USB gniazdo, i takie szerokie chyba

> do ipoda. Czy to jest standardowe wyposażenie ? Próbowałem tam podłaczyć coś pod mini jacka

> ale nie wiem jak w radiu przestawić na AUX ?

funkcji AUX jako takiej nie było. obstawiam, że jeśli to to o czym mówisz, to jest podpięte jako zmieniarka CD. szukaj pod poszczególnymi płytami

Napisano
  • Autor

No byłoby fajnie, tylko żeby to działało - dziś sprawdze. Mam jeszcze jeden kabelek smile.gif wyprowadzone jest złącze mini USB pod telefon (jak sądze) oraz jest zamontowany zewnętrzny mikrofon. Jak podłaczam nokie to mam na telefonie zasilanie i pytanie o wybór rodzaju połączenia. I dalej nic. Jak to może działać ? Czy to może być tez podpiete pod zestaw audio ?

Napisano

> No byłoby fajnie, tylko żeby to działało - dziś sprawdze. Mam jeszcze jeden kabelek wyprowadzone

> jest złącze mini USB pod telefon (jak sądze) oraz jest zamontowany zewnętrzny mikrofon. Jak

> podłaczam nokie to mam na telefonie zasilanie i pytanie o wybór rodzaju połączenia. I dalej

> nic. Jak to może działać ? Czy to może być tez podpiete pod zestaw audio ?

prawdopodobnie tak. w radiu jest opcja regulacji głośności telefonu

wybór rodzaju połączenia? a konkretnie co masz tam do wyboru?

Napisano
  • Autor

Znalazłem regulacje głośności telefonu w radiu i ustawilem na 3 (max) ale i tak nie działa. Do wyboru mam w telefonie Tryb Nokia lub Tryb przesyłania danych (z tego co pamietam) wybieram Tryb Nokia i nic.

Napisano

Bo to nie ma nic wspólnego z zestawem. Tryb nokia to podpięcie fona do kompa przez Nokia PC Suite, przesył danych to jak zwykły pendrive.

spróbuj jeszcze w telefonie wybrać w akcesoriach "zestaw samochodowy" albo głośnomówiący - może to mu pomoże hmm.gif

Napisano

> Jak to może działać ? Czy to może być tez podpiete pod zestaw audio ?

Przy włączonym silniku spróbuj zapuścić w telefonie wyszukiwanie zestawu głośnomówiącego bluetooth.

Napisano
  • Autor

A jak wyjąść całe to radio - chce sprawdzić od tyłu jak to jest podłączone ?

Napisano

> A jak wyjąść całe to radio - chce sprawdzić od tyłu jak to jest podłączone ?

bierzesz 4 szprychy albo tniesz na 4 kawałki wieszak z pralni, wsadzasz w 4 dziury w radiu i ciągniesz. viola! IThankYou.gif

• 4 miesiące później...
Napisano

> No i znalazłem Głęboko schowane, podłączone z radiem grubą wiązką przewodów - niebieskie pudełko.

> http://cgi.ebay.pl/Parrot-MKi9200-Control-Box-NEW-V1-83-Blue-Box-/350451171896

> Napis na nim : Parrot MKi9200. Co można teraz z tym zrobić ? Mam samą centralke + przewody +

> mikrofon.

To teraz pozostaje tylko dokupić wyświetlacz wraz z panelem sterowania i masz zestaw gotowy do użytku smile.gif

troszkę więcej o tym zestawie

1) Wyświetlacz ok. 380 pln frown.gifnp. tutaj

2) panel sterowania ok.135 pln frown.gif np: tutaj

Pytanie, tylko czy warto wywalić tyle kasy crazy.gif

Albo sprzedaj centralkę wraz z okablowaniem i kup jeżeli już tak bardzo potrzebujesz taki jak ja. Maly, tani i poręczny-mieści się do schowka nad lusterkiem (akurat w moim przypadku)nie drażniąc oczu przechodniów wink.gifA pozostałe pieniądze zainwestuj w ... Stilona smile.gif

P.S Linki do zdjęć, poglądowe tongue.gif

Napisano

> To teraz pozostaje tylko dokupić wyświetlacz wraz z panelem

> Albo sprzedaj centralkę wraz z okablowaniem i kup jeżeli już tak bardzo potrzebujesz taki jak ja.

> Maly, tani i poręczny-mieści się do schowka nad lusterkiem (akurat w moim przypadku)nie

> drażniąc oczu przechodniów A pozostałe pieniądze zainwestuj w ... Stilona

W podobnej cenie można kupić zestaw Nokii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.