Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1000 km po polskich drogach

Featured Replies

Napisano

> Teraz zimą z dnia na dzień to jest raczej coraz gorzej...

Idzie mi o ogólny trend a nie chwilową sytuację.

Napisano

> Idzie mi o ogólny trend a nie chwilową sytuację.

chwilowa to jest zludna poprawa, poniewaz co cechuje nasza mentalnosc zastaw sie a pokaz, spowodowaną brakiem srodkow pienieznych na nalezyta exploatacje infrastruktury drogowej w latach nastepnych. ale za to sa bardzo szerokie chodniki laczace miejscowosci a np brak pobocza bitumicznego - ile TIR' stoi na DK8 pomiedzy wroc a kudowa gdyz nie wystepuje tam w ogole takowe pobocze a droga byla przebudowywana ostatnio. chociaz za kobierzycami to ciagle przebudowywuja te droge biglaugh.gif.

Napisano

> Idzie mi o ogólny trend a nie chwilową sytuację.

voila: w ramach zglebiania ogolnego trendu zapraszam na

dw 380 (rozne Gluszyce itp.)

dw 382, zwlaszcza odcinek miedzy Zabkowicami a Pilawa

od wielu lat zima zglebiam tam trendy polskiego drogownictwa

Napisano

> voila: w ramach zglebiania ogolnego trendu zapraszam na

> dw 380 (rozne Gluszyce itp.)

hehe.gifclaps.gif

Sama Głuszyca nadal TRAGEDIA!, allllle!!!! od Głuszycy do Ludwikowic nówka asfalt od jesieni br. cool.gif

Napisano

> Sama Głuszyca nadal TRAGEDIA!, allllle!!!! od Głuszycy do Ludwikowic nówka asfalt od jesieni br.

na 1. zakrecie to chyba juz nie, cos z odwodnieniem nie wyszlo wrrr.gif

Napisano

> chwilowa to jest zludna poprawa, poniewaz co cechuje nasza mentalnosc zastaw sie a pokaz,

> spowodowaną brakiem srodkow pienieznych na nalezyta exploatacje infrastruktury drogowej w

> latach nastepnych. ale za to sa bardzo szerokie chodniki laczace miejscowosci a np brak

> pobocza bitumicznego - ile TIR' stoi na DK8 pomiedzy wroc a kudowa gdyz nie wystepuje tam w

> ogole takowe pobocze a droga byla przebudowywana ostatnio. chociaz za kobierzycami to ciagle

> przebudowywuja te droge .

Coś mało tych dziur... Co jak co ale drogi krajowe trzymają się nawet nieźle.

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanie do użytkownika KvM. Mianowicie przejechałeś 1000 km po Polsce i większość trasy była w dobrym stanie czy pół na pół? połowa dobra połowa zła? Jestem ciekaw.

Napisano
  • Autor

> Mam jeszcze jedno pytanie do użytkownika KvM. Mianowicie przejechałeś 1000 km po Polsce i większość

> trasy była w dobrym stanie czy pół na pół? połowa dobra połowa zła? Jestem ciekaw.

80% dróg było w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Źle było na jednym odcinku trasy 22 i w niektórych miastach. Z tym że jechałem w te i z powrotem więc pod tym względem można ten dystans podzielić na pół.

Napisano

> 80% dróg było w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Źle było na jednym odcinku trasy 22 i w

> niektórych miastach. Z tym że jechałem w te i z powrotem więc pod tym względem można ten

> dystans podzielić na pół.

No to nieźle, sądziłem że po zimie stan dróg krajowych znacząco się pogorszy a tym czasem nadal większość jest w dobrym stanie.

Napisano
  • Autor

> No to nieźle, sądziłem że po zimie stan dróg krajowych znacząco się pogorszy a tym czasem nadal

> większość jest w dobrym stanie.

Przynajmniej tam gdzie jechałem, choć jak wspomniałem na odcinku chojnice starogard miejscami jest jak ostrzale artyleryjskim.

Napisano

Ogólnie ten odcinek DK22 jest w bardzo złym stanie i nawet mieszkańcy tamtych rejonów petycje i blokady robią żeby GDDKiA dała pieniądze na remont. Jakimi krajówkami jechałeś?

Napisano
  • Autor

> Ogólnie ten odcinek DK22 jest w bardzo złym stanie i nawet mieszkańcy tamtych rejonów petycje i

> blokady robią żeby GDDKiA dała pieniądze na remont. Jakimi krajówkami jechałeś?

Do Wałcza 10 potem 22 i na koniec 333 jeśli dobrze pamiętam (Starogard - Gdańsk). Poleciałem na skróty ze Zblewa przez Skarszewy. Szczególnie 10 jest w dobrym stanie mimo, że już ładnych parę lato od remontu minęło. W sumie do Chojnic z Wałcza też nie ma co narzekać. Wzdłuż Chojnic oczywiście piękna, nowa obwodnica.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.