Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To się pochwale...

Featured Replies

Napisano

> Jako, że stałem się posiadaczem czegoś takeigo już jakiś czas temu:))

motor?

Napisano

Na gwincie? Ile obniżony względem serii?

PS. Bardzo ładny kolor. Jak szukałem Leona dla siebie, to chciałem właśnie w tym kolorze... Skończyło się jednak, że w garażu stoi czarna perła. wink.gif

Napisano

Pokaż zdjęcie tyłu to czar pryśnie. zlosnik.gif

Napisano

przy moim to wyglada jak milion dolarow smile.gif

jaki to gwint i ile obniza ?

Napisano

> laaanyy co to za felunek

asa ar1

co druga fura w reichu na takich jezdzi smirk.gif

Napisano
  • Autor

> Na gwincie? Ile obniżony względem serii?

> PS. Bardzo ładny kolor. Jak szukałem Leona dla siebie, to chciałem właśnie w tym kolorze...

> Skończyło się jednak, że w garażu stoi czarna perła.

żaden gwint:)) Nawet nie wiem co tam są za springi, jak raz wlazłem pod auto to zobaczyłem, że żółte, a na allegro do leona znalazłem jakieś zółte to były -35

Napisano
  • Autor

> żaden gwint:)) Nawet nie wiem co tam są za springi, jak raz wlazłem pod auto to zobaczyłem, że

> żółte, a na allegro do leona znalazłem jakieś zółte to były -35

p.s. jakby ktoś miał arl'a na serii zawiasie i by zmierzył odległość między nadkolem a środkiem koła to byłbym wdzięczny i wkońcu bym wiedział na 100% co mam:))

Napisano

Ja właśnie mam gwint, ale w przyszłą środę będę zmieniał na serię, to zmierzę i Ci napiszę. wink.gif

Mam serdecznie dość gwintu. Odcinek Łomianki - Czosnów, który robię dosyć często, to koszmar. cool.gif

Napisano

> Ja właśnie mam gwint, ale w przyszłą środę będę zmieniał na serię, to zmierzę i Ci napiszę.

> Mam serdecznie dość gwintu. Odcinek Łomianki - Czosnów, który robię dosyć często, to koszmar.

Mi przy seryjnym zawieszeniu zdarza się przytrzeć osłoną nie wyobrażam sobie gleby frown.gif

Napisano
  • Autor

> Mi przy seryjnym zawieszeniu zdarza się przytrzeć osłoną nie wyobrażam sobie gleby

No ja mam to co mam niby -35 i niekiedy jest masakra, najbardziej ta dokładka cierpi....

Napisano
  • Autor

> Ja właśnie mam gwint, ale w przyszłą środę będę zmieniał na serię, to zmierzę i Ci napiszę.

> Mam serdecznie dość gwintu. Odcinek Łomianki - Czosnów, który robię dosyć często, to koszmar.

to po co przekładać kręcic gwint do góry i jeżdzić bedzie wysoko, a możliwości zostaną ok.gif

Napisano

> p.s. jakby ktoś miał arl'a na serii zawiasie i by zmierzył odległość między nadkolem a środkiem

> koła to byłbym wdzięczny i wkońcu bym wiedział na 100% co mam:))

zerkne dzis na swoj woz drabiasty i dam znac :

Napisano

> to po co przekładać kręcic gwint do góry i jeżdzić bedzie wysoko, a możliwości zostaną

Już jest max do góry. zlosnik.gif

Jak wrócę do domu to wrzucę jakieś foto.

Napisano

> p.s. jakby ktoś miał arl'a na serii zawiasie i by zmierzył odległość między nadkolem a środkiem

ja mam eibacha -35 i od ziemi do nadkola mam 65cm, TS ma 66,5 - 67.

pozdro

Napisano
  • Autor

> ja mam eibacha -35 i od ziemi do nadkola mam 65cm, TS ma 66,5 - 67.

> pozdro

od ziemi do nadkola do dupy pomiar..... jakie koło?

Napisano

no zmierzylem moja serie i miedzy nadkolem czy tez rantem blotnika a opona mam 50 mm

Napisano
  • Autor

> no zmierzylem moja serie i miedzy nadkolem czy tez rantem blotnika a opona mam 50 mm

Ludzie mierzy sie odległoś miedzy nadkolem, a środkiem koła, piasty, wtedy to wystarcza... Jak mierzycie do ziemi albo do opony to nic nie daje bo kazdy ma inne kola.....

Napisano

> Ludzie mierzy sie odległoś miedzy nadkolem, a środkiem koła, piasty, wtedy to wystarcza... Jak

> mierzycie do ziemi albo do opony to nic nie daje bo kazdy ma inne kola.....

i tak i nie, jezeli masz kola takie jak powinny byc lub zamiennik to sie wszystko zgadza.

pomiar robiony na 195/65/15 czyli zamiennik 205/55/16 i 225/45/17 proste nie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> i tak i nie, jezeli masz kola takie jak powinny byc lub zamiennik to sie wszystko zgadza.

> pomiar robiony na 195/65/15 czyli zamiennik 205/55/16 i 225/45/17 proste nie

Mimo twojej teorii te kola nie maja takiej samej srednicy jedynie zbliżoną....

Napisano

bezawaryjności 20.GIF

Napisano

> Ludzie mierzy sie odległoś miedzy nadkolem, a środkiem koła, piasty, wtedy to wystarcza...

33cm. skromny.gif B6+eibach niebieski. zlosnik.gifZ metalową osłoną pod silnikiem jest naprawde blisko gleby. tongue.gif

Napisano

> 33cm. B6+eibach niebieski. Z metalową osłoną pod silnikiem jest naprawde blisko gleby.

ja gwint zdemontowalem i lezy w garazu zastanawialem sie nawet czy go nie sprzedac zlosnik.gif

Napisano

Piękne auto, super kolor, zarąbiste felgi i słuszny motor claps.gif

gdzie taką piękność znalazłeś ?

Napisano
  • Autor

> 33cm. B6+eibach niebieski. Z metalową osłoną pod silnikiem jest naprawde blisko gleby.

a jakie masz obnizenie??

Napisano
  • Autor

> Piękne auto, super kolor, zarąbiste felgi i słuszny motor

> gdzie taką piękność znalazłeś ?

W Brukseli:p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.