Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plany na 2006 rok

Featured Replies

Napisano

Co planujecie na przyszły sezon?

Jakieś podróże, zmiany motocykli, modyfikacje tych, które macie?

Napisano

> Co planujecie na przyszły sezon?

> Jakieś podróże, zmiany motocykli, modyfikacje tych, które macie?

Z racji że dopieściłem sprzęta na 99% (1% zostaje na zmianę tylnej opony;obecna jest w niezłym stanie ale stara frown.gif ) zamierzam wreszcie wyskoczyć gdzies na parę dni, najchętniej w Bieszczady - podobno są super drogi i piękna okolica cool.gif

Suzi napewno zostanie jeszcze u mnie do wakacji - co będzie dalej to czas pokaże wink.gif

Napisano

No ja właśnie ostro wzięłam się za biznes, bo mam takie małe marzenie... BMW F650CS...

Mam nadzieję, że do wiosny będzie mnie już na niego stać serduszka.gif

Napisano

nie zabić się

Napisano

Ja to myślę coraz intensywniej nad Fazerkiem 600 z 2004 roku bo juz na wtrysku i wogóle bombowa sprawa! Tylko niewiem czy kasiory styknie crazy.gif. No ale strasznie chory jestem na niego food.gif.

Napisano

Wiekszy skuter zlosnik.gif

Napisano
jak wszystko dobrze pójdzie to może wymarzony GSXeRek smile.giflove.gif
Napisano

Ja planuje dopiero poznac smak jazdy motocyklem i planuje kupic w 1 polowie 2006 roku enduro SUZUKI DR 125 ....a potem sie zoabczy, albo mi sie spodoba albo nie.......no i prawo jazdy kat A by trzeba bylo zrobic biglaugh.gif

Napisano

Sprzedać Piaggio, w lutym odzyskać prawo jazdy, zrobić motocyklowe. I potem jak Bozia da to jakąś 600-tkę brawo.gif CBR? hmm.gifjump.gif

Napisano

A ja planuje CBR1100 xx na wtrysku ale z miesaca na miesiac oddalaja sie plany..

• 2 tygodnie później...
Napisano

Właśnie. Jak tam użytkowanie Focusa. Mieliśmy się spotkać na oblookanie skuterków i jakoś nic z tego nie wyszło.

Napisano

> Właśnie. Jak tam użytkowanie Focusa.

Zasadniczo wszystko ok.gif. Fajnie sie jezdzi, jest bezawaryjny, tylko zaczyna mnie draznic powolna jazda. Nie chodzi mi o wariacje na scigaczu tylko czasami przydaloby sie jechac rowno z samochodami, wiec vmax okolo 100km/h by sie przydal i dlatego mysle o jakims skuterze 125ccm lub 150ccm.

> Mieliśmy się spotkać na

> oblookanie skuterków i jakoś nic z tego nie wyszło.

No niestety. Praca i male dziecko pochlaniaja mnie totalnie, ale z tego co widze po Twoim poscie na HP sprzed kilku dni to Ty tez teraz nie bedziesz mial zbyt duzo czasu zlosnik.gif. Gratuluje zostania ojcem ok.gif.

Napisano

Ja mam Piaggio NRG z 96r. Jeździ do 100km/h i zaręczam że też jest wkurzający zlosnik.gif Niestety 50-tka powyżej 60-70km/h nie przyspiesza. A nawet jak się rozpędzę do tych 100, z wiatrem nawet 105 to i tak przez kierowców jestem postrzegany jako zawalidroga. Jak jadę przed kimś 100-ką to choćby i mu ta prędkośc pasowała to musi wyprzedzić bo co mu będzie jakiś skuter przed nosem... Tylko jak w korkach się frajerów objeżdża to im piana leci z ust zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Ale tak czy owak 50-tka to lipa. I niestety 125 też. Dopóki skuter nie wygląda jak Hayabusa, albo nie jest szybszy od przeciętnego auta nie wzbudzi szacunku kierowców 4 kółek i będą tak samo aroganccy icon_rolleyes.gif

Napisano

> Ja mam Piaggio NRG z 96r. Jeździ do 100km/h

Dodam jeszcze, ze chodzi mi o rzeczywista predkosc a nie licznikowa zlosnik.gif. Liczniki w skuterach baaardzo przeklamuja, co wielokrotnie wyszlo podczas testow skuterow w pismach motocyklowych oraz podczas amatorskich testow z wykorzystaniem licznika rowerowego lub gps (znalazlem sporo postow na ten temat na www.skutery.net oraz sam takie testy przeprowadzalem). Czesto niedokladnosc siega 20% frown.gif

Napisano

Też czytałem w czasach gdy kupowałem. Są tez testy na skutery-tuning.net czy .pl nie pamiętam. Mój licznik samochodowy pokazuje prawidłowo (sprawdzone na hamowni). Przy 90km/h na skuterze mam trochę ponad 80km/h w aucie (załóżmy że 83km/h). Stąd wychodzi że przy 105km/h na liczniku mam ~96,8.. Powiedzmy więc że do 100 niewiele brakuje (zwłaszcza jak dobry wiatr zlosnik.gif ) i zaręczam że to mało oslabiony.gif

Napisano

aktualnie moja cb500 jest golutka i wszystkie czesci czyszczę sobie łądnie, wszystkie płyny i elementy eksploatacyjne wymieniam zeby w 2006 tylko lac i jeździc, lać i jeździć i tak all time bez przerwy smile.gif

byc moze podrodze w 2006 trafi sie jakiś fajny hornet albo fazerek 600. Chodź cały czas uważam ze to zaduzo jak na mnie, ale chetnie bym spróbował.

W tym roku pokonałem swoja maszyną (CB500) : GS500, GPZ500, Bandita 650, i w ostatnim dniu GSX750F na 7 startów spod swiateł 2 miałem lepsze i 4 równe do 70km/h (jak dla mnie duzy sukces)

... no i raz spod świateł wziołem CBR600.... piekny wyscig był kiedy słyszałem ze jemu póxniej puszcza sprzęgło a ja ide do przodu szybciej ... potem dostałem takie ostre lanie na prostej i winkielku ze masakra ale start miałem dobry smile.gif

W tym sezonie chciałbym spróbowac z resztą sprzętów a mianowicie:

Yamahy XJ600, Kawy ZZR500 (czy jakiejs takiej sportowej), er5.

oczywiscie coby powalczyc troszke na prostej winkielkach i swiatłach smile.gif

chciałbym tez ten sezon spedzic bez żadnego szlifa a tymbardziej dzwona i tego również Wam życzę

Pozdrawiam

Napisano

Jak wyżej napisane busted.gifNie zabić się busted.gif dlatego jeżdżę na trzech kołach hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.