Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy są tu jacyś właściciele X5?

Featured Replies

Napisano

Mam możliwość zakupu X5 z 2009 roku z silnikiem 30dX.

Interesują mnie opinie z codziennego użytkowania, jakie ma wady, co wkurza i co się psuje.

Marka BMW wogóle mi nie leży i absolutnie mi się nie podoba, stąd nie mogę się przekonać. Niestety cena jest bardzo okazyjna i coraz bardziej się zastanawiam co będzie wiekszą głupotą kupić BMW czy nie skorzystać z okazji wink.gif

Auto ma pelnić rolę rodzinnego - wakacje, narty itp.

Oprócz tego jako auto dla żony na miasto smile.gif

Napisano

> Marka BMW wogóle mi nie leży i absolutnie mi się nie podoba,

Idz stąd grinser006.gif

A powaznie to odpuśc sobie skoro nawet Ci sie nie podoba. Nie rozumiem, kupiłbys tylko ze wzgledu na cene ?

Co do samej X5 to rewelacyjne auto pod kazdym wzgledem, dlatego ze jest to BMW

Napisano

> Idz stąd

> A powaznie to odpuśc sobie skoro nawet Ci sie nie podoba. Nie rozumiem, kupiłbys tylko ze wzgledu

> na cene ?

> Co do samej X5 to rewelacyjne auto pod kazdym wzgledem, dlatego ze jest to BMW

oj tam mi też nigdy nie leżała puki nie zacząłem jeździć robisz anty reklamę czerwona.gif

Sądzę że na pewno auto bardzo by ci się spodobało jeśli nie z wyglądu to z innego względu mnie np urzekły walory trakcyjne i wnętrze a na samym końcu wygląd (teraz jest już inaczej). Pamiętaj że BMW to nie tylko dres i dyskoteka lub panowie którzy potrzebują przedłużyć flet-a 270751858-jezyk.gif

Napisano

Jeżdziłeś nim? Jak nie to zrób przynajmniej 20km, jeżeli to Cię nie przekona to po co się męczyć? Jeżeli Cię przekona to potem pokochasz je całe. Poza tym X5 '09 jest piękne! serduszka.gif

Napisano

> Marka BMW wogóle mi nie leży i absolutnie mi się nie podoba,

Zasada nr 1.

Kierowcy dzielą się na dwie katygorie.

Takich, którzy od zawsze chcieli mieć BMW i takich, którzy nigdy w życiu żadnym BMW nie jechali.

Zasada nr 2.

Jeżeli już raz skusiłeś się na zakup BMW wiedz, że niezwykle ciężko bedzie Ci przesiąść się do innej marki. 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> Idz stąd

> A powaznie to odpuśc sobie skoro nawet Ci sie nie podoba. Nie rozumiem, kupiłbys tylko ze wzgledu

> na cene ?

> Co do samej X5 to rewelacyjne auto pod kazdym wzgledem, dlatego ze jest to BMW

Co znaczy rewelacyjne? BMW to akurat dla mnie wada a nie zaleta. Myślę o zmanie "wakacyjnego auta" jest okazja to się zastanawiam, auto jest dobre konkurencja jest droższa, wiec cena gra tu ważną rolę.

Za takie pieniądze można wybierać praktycznie we wszystkich markach, ale tu mam auto pewne, z przebiegiem 20 tys. km, kupione w Polsce użwane przez mojego klienta, wiec auto znam dobrze, odpada problem z szukaniem. Na nowe mnie nie stać, proste.

Dlatego ważne jest jak sprawuje się na codzień, co wkurza typu odbijająca sie deska w szybie, niewygodne fotele. Może Ty masz kasy jak lodu ja wydatek takich pieniędzy wole rozważyć, byłbym głupcem gdybym nie rozważał też oszczędności kilkudziesięciu tysięcy w porównaniu z konkurencją.

Dlatego bardzo proszę bez ideologi, tylko konktrety, masz taki - będę wdzięczny za informacje.

Napisano

> Zasada nr 1.

> Kierowcy dzielą się na dwie katygorie.

> Takich, którzy od zawsze chcieli mieć BMW i takich, którzy nigdy w życiu żadnym BMW nie jechali.

o tak ja kupiłem swoje od tego z kategorii nr 1 a byłem tym z drugiej:P

> Zasada nr 2.

> Jeżeli już raz skusiłeś się na zakup BMW wiedz, że niezwykle ciężko bedzie Ci przesiąść się do

> innej marki.

jest spory dylemat zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Zasada nr 1.

> Kierowcy dzielą się na dwie katygorie.

> Takich, którzy od zawsze chcieli mieć BMW i takich, którzy nigdy w życiu żadnym BMW nie jechali.

> Zasada nr 2.

> Jeżeli już raz skusiłeś się na zakup BMW wiedz, że niezwykle ciężko bedzie Ci przesiąść się do

> innej marki.

Wiem, tak mówią wszyscy o swoich autach;), ale mnie chodzi tylko o względy praktyczne.

Chce rodzinne auto, mam okazje kupić świetny egzemplarz w klasie ( bezpieczeństwo, wyposażenie itp.) która mi odpowiada za dobre pieniądze i do tego z fakturą smile.gif

A jak bedzie tak jak mówisz to tylko dodatkowy bonus smile.gif

Vulgo: Proszę o pomoc w zakupie !

Napisano

> Co znaczy rewelacyjne? BMW to akurat dla mnie wada a nie zaleta. Myślę o zmanie "wakacyjnego auta"

> jest okazja to się zastanawiam, auto jest dobre konkurencja jest droższa, wiec cena gra tu

> ważną rolę.

> Za takie pieniądze można wybierać praktycznie we wszystkich markach, ale tu mam auto pewne, z

> przebiegiem 20 tys. km, kupione w Polsce użwane przez mojego klienta, wiec auto znam dobrze,

> odpada problem z szukaniem. Na nowe mnie nie stać, proste.

> Dlatego ważne jest jak sprawuje się na codzień, co wkurza typu odbijająca sie deska w szybie,

> niewygodne fotele. Może Ty masz kasy jak lodu ja wydatek takich pieniędzy wole rozważyć,

> byłbym głupcem gdybym nie rozważał też oszczędności kilkudziesięciu tysięcy w porównaniu z

> konkurencją.

> Dlatego bardzo proszę bez ideologi, tylko konktrety, masz taki - będę wdzięczny za informacje.

ale Czego oczekujesz? Że któryś z Nas napisze: przy 200 tys musisz wymienić fotel, a przy 40 tys zaczyna skrzypieć plastik w bagażniku?? Jeśli to sprawdzone ręce umów się z tym klientem na wymianę tydzień pojeździsz x5 i zobaczysz czy auto Ci odpowiada czy też nie

Napisano
  • Autor

> ale Czego oczekujesz? Że któryś z Nas napisze: przy 200 tys musisz wymienić fotel, a przy 40 tys

> zaczyna skrzypieć plastik w bagażniku?? Jeśli to sprawdzone ręce umów się z tym klientem na

> wymianę tydzień pojeździsz x5 i zobaczysz czy auto Ci odpowiada czy też nie

Nie, mam gdzieś co kiedy trzeba wymienić bo auto ma 20 tys., ale właściciel powie mi - po 30 tys. skrzypi półka, wkurzają odbijające sie chromowane nawiewy w szybie, ogrzewanie i klimatyzacja nie działa dobrze, fotele tylne męczą przy długiej jeździe itd.

To mnie interesuje. Auto już miałem na tydzień, ale bedę miał na jakieś 3-4 lata więc "trochę" jestem zainteresowamy jak on się sprawuje z większym przebiegiem.

Napisano

> Nie, mam gdzieś co kiedy trzeba wymienić bo auto ma 20 tys., ale właściciel powie mi - po 30 tys.

> skrzypi półka, wkurzają odbijające sie chromowane nawiewy w szybie, ogrzewanie i klimatyzacja

> nie działa dobrze, fotele tylne męczą przy długiej jeździe itd.

> To mnie interesuje. Auto już miałem na tydzień, ale bedę miał na jakieś 3-4 lata więc "trochę"

> jestem zainteresowamy jak on się sprawuje z większym przebiegiem.

jeśli po tygodniu jesteś nadal zainteresowany kupnem i dodając fakt iż to okazja nie ma się nad czym zastanawiać. Jeżeli to jest w ,,dobrych" pieniądzach najwyżej po roku znajdziesz nowego właściciela nie tracąc przy tym pieniędzy ( nie musisz się z nim żenić na 20 lat smile.gif )

Napisano

> Nie, mam gdzieś co kiedy trzeba wymienić bo auto ma 20 tys.,

Przerazajace jest kolegi podejscie do tego tematu. Jesli po tygodniu jazdy nie mogl kolega sie zdecydowac, to znaczy ze auto nie przekonało i najwyrazniej nie jest kolega nim zainteresowany. Proponuje poszukac innej marki, bo tak jak kolega pisal - ja gdybym mial wydac 200 tys na auto to wolalbym byc w 100% pewny ze chce je kupic.

Napisano

> Przerazajace jest kolegi podejscie do tego tematu. Jesli po tygodniu jazdy nie mogl kolega sie

> zdecydowac, to znaczy ze auto nie przekonało i najwyrazniej nie jest kolega nim

> zainteresowany. Proponuje poszukac innej marki, bo tak jak kolega pisal - ja gdybym mial wydac

> 200 tys na auto to wolalbym byc w 100% pewny ze chce je kupic.

albo potrzebuje się utwierdzić w tym co chce zrobić (Czyli szuka tych pozytywów:D);) Głównym rywalem x5 jest Audi Q które wygląda ohydnie

Napisano

1. Czy kupić dane auto? Weź auto z salonu na dłuuugą jazdę próbną lub wypożycz na jeden dzień i będziesz wiedział. Koniecznie zrób jakąś traskę 100-200 km, wpij się też w miejski korek, po prostu sprawdź w różnych warunkach czy Ci leży.

W nawiązaniu do tego co napisal Colliber, kuzyn kilka lat temu kupił prawie nowe E60 525i a ja od zawsze kochałem te auta. Wieczorem ok północy przejeżdzał przez Łódź, wsiadłem do auta, obejrzałem, przejechałem się a kilka godzin póżniej wisiało już ogłoszenie na moje ówczesne Punto w necie. Miesiąc póżniej Punto było sprzedane a dwa kolejne miesiace później mialem już swoje E39. Dzię jeżdze już drugą beemką i generalnie współpraca będzie raczej długoterminowa.

2. Każde BMW z napędem xDrive to bardzo dobry wybór. W przeciwieństwie do wynalazków innych marek jeśli chodzi o napęd to BMW bije wszystkich na głowe elektroniczną kontrolą i sterowaniem przekazywania momentu na poszczególne koło. Jest konkurencją dla aut ze stałym napędem na 4 koła z blokadami dyferencjałów. Jest w stanie ruszyć pod niedużą górkę mając pod 3 kołami lód a przyrzepność tylko na jednym. Spróbuj to też zrobić autami nawet ze stałym napędem na wszystkie koła. Jesli nie zablokujesz dyferencjałów to nic z tego nie bedzie.

3. Osobiście wybrałbym X3 niż X5 bo troche mniej bulwarowa, nieco mniejsza z nizszą masą a w zupełności wystarczająca jeśli chodzi o ilosć miejsca w srodku. No i lepsza cena. Ale jeśli masz już możliwosć kupienia auta z pewnego źródła i masz na to kase to bym sie nie zastanawial.

4. 3.0d to klasyka silników BMW praktycznie bez typowych bolączek. Jednak w tym aucie z tą masą trzeba liczyć sie ze spalaniem średnim 10-11 l. Choć przy tej cenie auta to chyba nie problem.

5. Czytam troche forum BMW-klub.pl i nie kojarze, żeby to auto miało jakieś typowe przypadłości z wkurzającymi pierdołami. Standardowe fotele w BMW są już dość wygodne i trzymają na boki a jeśli jeszcze jest regulacja lędzwiowa to wiecej nic nie trzeba. Deska jest własciwego lekko miękkiego przyjemnego tworzywa, nie odbija światła, oczywiście jesli jakiś matoł nie natarł jej jakimś łojem. Wnętrze BMW jest dosć dobrze wykonane i spasowane, raczej nic nie skrzypi. Czasem uszczelki dachu panoramicznego albo uszczelki drzwi w E90 i E60 ale wystarczy je smarować silikonem co jakiś czas i jest ok.

Nad autem na wyprawy, wycieczki ale też na codzień, na wakacje itd się zastanawialem i wyszło mi, że Forester Diesel bedzie właściwy ale ma jeden podstawowy mankament - problem z szybko zużywającym się sprzęgłem, zatem do póki tego nie poprawią lub nie bedzie dostępny automat - auto odpada. X5 nie ma takich przypadłosci.

Jeśli masz pewne auto w dobrej cenie to nawet bym sie nie zastanawiał. pytaine tylko czemu ktos sprzedaje prawie nowe auto w doskonałym stanie w super cenie?

Napisano

> Wiem, tak mówią wszyscy o swoich autach;), ale mnie chodzi tylko o względy praktyczne.

> Chce rodzinne auto, mam okazje kupić świetny egzemplarz w klasie ( bezpieczeństwo, wyposażenie

> itp.) która mi odpowiada za dobre pieniądze i do tego z fakturą

> A jak bedzie tak jak mówisz to tylko dodatkowy bonus

> Vulgo: Proszę o pomoc w zakupie !

powiedz co bys chcial dokadniej wiedziec

wedlug mnie auto , wygodne , przestronne , bezpieczne i z tym silnikiem ekonomiczne. idealne auto na narty czy wakacje.

Napisano
  • Autor

> 1. Czy kupić dane auto? Weź auto z salonu na dłuuugą jazdę próbną lub wypożycz na jeden dzień i

> będziesz wiedział. Koniecznie zrób jakąś traskę 100-200 km, wpij się też w miejski korek, po

> prostu sprawdź w różnych warunkach czy Ci leży.

> W nawiązaniu do tego co napisal Colliber, kuzyn kilka lat temu kupił prawie nowe E60 525i a ja od

> zawsze kochałem te auta. Wieczorem ok północy przejeżdzał przez Łódź, wsiadłem do auta,

> obejrzałem, przejechałem się a kilka godzin póżniej wisiało już ogłoszenie na moje ówczesne

> Punto w necie. Miesiąc póżniej Punto było sprzedane a dwa kolejne miesiace później mialem już

> swoje E39. Dzię jeżdze już drugą beemką i generalnie współpraca będzie raczej długoterminowa.

> 2. Każde BMW z napędem xDrive to bardzo dobry wybór. W przeciwieństwie do wynalazków innych marek

> jeśli chodzi o napęd to BMW bije wszystkich na głowe elektroniczną kontrolą i sterowaniem

> przekazywania momentu na poszczególne koło. Jest konkurencją dla aut ze stałym napędem na 4

> koła z blokadami dyferencjałów. Jest w stanie ruszyć pod niedużą górkę mając pod 3 kołami lód

> a przyrzepność tylko na jednym. Spróbuj to też zrobić autami nawet ze stałym napędem na

> wszystkie koła. Jesli nie zablokujesz dyferencjałów to nic z tego nie bedzie.

> 3. Osobiście wybrałbym X3 niż X5 bo troche mniej bulwarowa, nieco mniejsza z nizszą masą a w

> zupełności wystarczająca jeśli chodzi o ilosć miejsca w srodku. No i lepsza cena. Ale jeśli

> masz już możliwosć kupienia auta z pewnego źródła i masz na to kase to bym sie nie

> zastanawial.

> 4. 3.0d to klasyka silników BMW praktycznie bez typowych bolączek. Jednak w tym aucie z tą masą

> trzeba liczyć sie ze spalaniem średnim 10-11 l. Choć przy tej cenie auta to chyba nie problem.

> 5. Czytam troche forum BMW-klub.pl i nie kojarze, żeby to auto miało jakieś typowe przypadłości z

> wkurzającymi pierdołami. Standardowe fotele w BMW są już dość wygodne i trzymają na boki a

> jeśli jeszcze jest regulacja lędzwiowa to wiecej nic nie trzeba. Deska jest własciwego lekko

> miękkiego przyjemnego tworzywa, nie odbija światła, oczywiście jesli jakiś matoł nie natarł

> jej jakimś łojem. Wnętrze BMW jest dosć dobrze wykonane i spasowane, raczej nic nie skrzypi.

> Czasem uszczelki dachu panoramicznego albo uszczelki drzwi w E90 i E60 ale wystarczy je

> smarować silikonem co jakiś czas i jest ok.

> Nad autem na wyprawy, wycieczki ale też na codzień, na wakacje itd się zastanawialem i wyszło mi,

> że Forester Diesel bedzie właściwy ale ma jeden podstawowy mankament - problem z szybko

> zużywającym się sprzęgłem, zatem do póki tego nie poprawią lub nie bedzie dostępny automat -

> auto odpada. X5 nie ma takich przypadłosci.

> Jeśli masz pewne auto w dobrej cenie to nawet bym sie nie zastanawiał. pytaine tylko czemu ktos

> sprzedaje prawie nowe auto w doskonałym stanie w super cenie?

Dzięki, a cena jest dobra bo to mój klient, a auto wymienia co 2 lata. Mamy pewne rozliczenia, stad i cena korzystna. Zresztą auto bezwypadkowe kupione w polskim salonie więc róznica pomiędzy takim a nowym jest niewielka w cenie za to spora.

Auto wezmę jeszcze raz na testy na miasto i na długą trasę.

Napisano
  • Autor

> powiedz co bys chcial dokadniej wiedziec

> wedlug mnie auto , wygodne , przestronne , bezpieczne i z tym silnikiem ekonomiczne. idealne auto

> na narty czy wakacje.

Codzienne bolączki - jakieś niedoróbki, wkurzajace detale które wychodza np. po 50 tys. itd.

Wydając taką kwotę nie chce sie zawieść tym bardziej, że nie delikatnie mówiac BMW na mnie jako marka nie działa wink.gif Dlatego zależy mi na opini tych ca takie auto używają na codzień.

Napisano

4 rok i ponad 80kkm - nie było żadnych problemów ok.gif

Silnik 3.0d, średnie spalanie w mieście to ~10-11l.

W mojej opinii auto nie ma żadnych wad.

Auto mogę porównać jedynie do Q7, w którym przy podobnym przebiegu plastiki skrzypią.

Śmiało mogę polecić E70, jeśli masz jakieś konkretne pytania to wal na priv.

Napisano

Auto nie posiada jakiś typowych bolączek - a pochodzi z pierwszej wypuszczonej serii. Te auta nie są tanie, X5 jest świetnie dopracowane - to widać.

W standardzie, jeśli dobrze pamiętam była klima dwustrefowa, za dopłatą czterostrefowa. Klima jest wydajna.

Ciężko jest się do czego przyczepić. No może klamki zewnętrzne - czasem po otwarciu, nie powracają same do swojej pozycji - trzeba je nasmarować. Ale to tylko był problem z tylnymi, które używane są rzadziej. Ten problem pojawia się też w innych modelach bmw.

Sporadycznie zdarzy się, że po włączeniu zapłonu poziom głośności radia sam wzrasta niewiem.gif

Czytałem, że większe felgi pękają - albo 19" albo 20". Temat był poruszany nawet jakiś czas temu na motokąciku.

Była jakaś akcja serwisowa chyba 3 lata temu - aktualizowali oprogramowanie w komputerze.

Wyczyść sobie priv ok.gif

Napisano

> Auto nie posiada jakiś typowych bolączek - a pochodzi z pierwszej wypuszczonej serii.

a lampy na klapie bagaznika juz wymieniales cfaniaczek.gif poza tym zdarzaja sie uszkodzenia wiazek elektrycznych haka holowniczego, tylnych czujnikow PDC oraz padajace lozyska kol, to takie typowe usterki przez ktore wczesniej czy pozniej przechodzi wiekszosc egzemplarzy

pozdr.

Napisano

Napisałem o jednym modelu, Ty piszesz nt. kilkudziesięciu. Jeśli dobrze kojarzę to serwisujesz BMW więc trudno abym miał taką wiedzę jak Ty.

Co się dzieje z tylnymi lampami?

Napisano

> Codzienne bolączki - jakieś niedoróbki, wkurzajace detale które wychodza np. po 50 tys. itd.

> Wydając taką kwotę nie chce sie zawieść tym bardziej, że nie delikatnie mówiac BMW na mnie jako

> marka nie działa Dlatego zależy mi na opini tych ca takie auto używają na codzień.

ze znanych mi egzemplarzy , padaly wyswietlacze ale to byly z reguly starsze roczniki x5

a skrzyniebiegow w zchipowanych 3.0d nie dawaly rady i sie rozkraczaly . wiec jak cos to nie chipowac tego silnika , jedno x5 mielismy tez ze zatarly sie przednie zaciski hamulcowe bo byly gumki na nich popekane. ( moglo byc to spowodowane tym ze wczesniej ktos zle klocki wymienil )

poza tym nic nadzywczajnego nie odnotowalem wink.gif

Napisano

> Czytałem, że większe felgi pękają - albo 19" albo 20". Temat był poruszany nawet jakiś czas temu na

> motokąciku.

orginalne felgi nie maja problemu z pekaniem. za to wiekszosc Replik orginalnych felg tak. robione sa we wloszech albo w chinach z nie wiadomo czego i pozniej jak wsadzisz je do 2 tonowego auta z niskoprofilowanymi ( w wiekszosci ) runflatami to sie nie ma co dziwic ze felgi pekaja skoro sa zrobione z modeliny, wink.gif

pozatym po wymianie kol na takie naprawde warto ustawic geometrie bo wystarczy mala odchylka od normy zeby kolo ktore ma 30 cm szerokosci nie przylegalo rowno do podloza.

Napisano

> Czytałem, że większe felgi pękają - albo 19" albo 20". Temat był poruszany nawet jakiś czas temu na

> motokąciku.

X6 wink.gif

Napisano

> Napisałem o jednym modelu, Ty piszesz nt. kilkudziesięciu. Jeśli dobrze kojarzę to serwisujesz BMW

> więc trudno abym miał taką wiedzę jak Ty.

> Co się dzieje z tylnymi lampami?

chyba nie odebrales mojego postu jako atak? zlosnik.gif poprostu pytalem czy juz lampy wymieniales bo chyba kazde X5 (przedliftowe) to czeka, a lampy sie rozszczelniaja i dostaje sie do nich woda, w najgorszym przypadku moze dojsc do uszkodzenia modulu swiatel, a wtedy koszt modulu + naprawa wiazki + wymiana lampy + programowanie = kilka tysiecy w placy icon_rolleyes.gif wiec obejrzyj swoje lampy, a jesli wtyczka jest juz zielona to lepiej ja odepnij ok.gif

pozdr.

Napisano

> Auto nie posiada jakiś typowych bolączek - a pochodzi z pierwszej wypuszczonej serii. Te auta nie

> są tanie, X5 jest świetnie dopracowane - to widać.

> W standardzie, jeśli dobrze pamiętam była klima dwustrefowa, za dopłatą czterostrefowa. Klima jest

> wydajna.

> Ciężko jest się do czego przyczepić. No może klamki zewnętrzne - czasem po otwarciu, nie powracają

> same do swojej pozycji - trzeba je nasmarować. Ale to tylko był problem z tylnymi, które

> używane są rzadziej. Ten problem pojawia się też w innych modelach bmw.

to prawde, mam tez to u siebie na jednej klamce ale nie traktuje nawet tego jako wadę, po prostu trzeba nasmarowac i tyle.

> Sporadycznie zdarzy się, że po włączeniu zapłonu poziom głośności radia sam wzrasta

> motokąciku.

> Była jakaś akcja serwisowa chyba 3 lata temu - aktualizowali oprogramowanie w komputerze.

> Wyczyść sobie priv

Napisano

> ze znanych mi egzemplarzy , padaly wyswietlacze ale to byly z reguly starsze roczniki x5

piszesz o starym X5, ktorego wnętrze, deska basowała na E39. W nowym nie ma już problemów z pixelami

Napisano

> chyba nie odebrales mojego postu jako atak? poprostu pytalem czy juz lampy wymieniales bo chyba

> kazde X5 (przedliftowe) to czeka, a lampy sie rozszczelniaja i dostaje sie do nich woda, w

> najgorszym przypadku moze dojsc do uszkodzenia modulu swiatel, a wtedy koszt modulu + naprawa

> wiazki + wymiana lampy + programowanie = kilka tysiecy w placy wiec obejrzyj swoje lampy, a

> jesli wtyczka jest juz zielona to lepiej ja odepnij

> pozdr.

czy w X3 był ten sam problem? kolega ma z 2008 r i tylna lampa w klamie wydaje sie jakby zaczynała zarastać mchem na obrzeżu

Napisano

> czy w X3 był ten sam problem? kolega ma z 2008 r i tylna lampa w klamie wydaje sie jakby zaczynała

> zarastać mchem na obrzeżu

w X3 nigdy niespotkalem sie z takim problemem, X3 to ogolnie bezawaryjne auto, chyba najlepsze z calej gamy BMW ok.gif

pozdr.

Napisano

> piszesz o starym X5, ktorego wnętrze, deska basowała na E39. W nowym nie ma już problemów z

> pixelami

no przeciez napisalem ze starsze wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.