Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to za felgi

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam takie pytanko co to za felgi wyglądają jak oryginały od CC sportinga ale szerokość jakaś dziwna: 4,5Jx13 H2 30,5.

A wiem że oryginalne to były 5,5J (cala). Od czego te felgi mogą być i czy jak je założę do CC to będzie wszystko ok??

Napisano

> Witam.

> Mam takie pytanko co to za felgi wyglądają jak oryginały od CC sportinga ale szerokość jakaś

> dziwna: 4,5Jx13 H2 30,5.

> A wiem że oryginalne to były 5,5J (cala). Od czego te felgi mogą być i czy jak je założę do CC to

> będzie wszystko ok??

Ja mam w CCS 4,5 cala. Po prostu były takie i takie z tego co ja wiem. Oba rodzaje podchodzą bez problemów.

Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Elo

Napisano

Oryginały były 5 cali i 5,5 na eksport.

Pamiętam też, że widziałem kiedys takie jak opisujesz w jednym sklepie z klamotami do fiata i były śmiesznie tanie. Sprzedawca powiedział, ze to podróby. Jaka jest prawda niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Oryginały były 5 cali i 5,5 na eksport.

> Pamiętam też, że widziałem kiedys takie jak opisujesz w jednym sklepie z klamotami do fiata i były

> śmiesznie tanie. Sprzedawca powiedział, ze to podróby. Jaka jest prawda

No właśnie mam CCS i jak byk pisze w tej instrukcji obsługi wyposażony w felgi 5,5 lub 5 cali a tu pewien starszy Pan ma oryginalnego CCSa pierwszy właściciel i ma 4,5 cala i mam ochotę na te felgi bo w stanie idealnym ale tak się mi coś z ta szerokością nie zgadza. I teraz brać czy nie brać jak to będzie wyglądało confused.gif

Napisano

a właśnie, że 4,5 cala były do ccs na Polskę skromny.gif

Napisano

Dokładnie - 4,5 cala były w CCS na Polskę, sam takie miałem oryginalnie. Leżą w garażu nieużywane, jakbyś był zainteresowany to mogę sprzedać cool.gif Jak coś to pisz na priv

Napisano
  • Autor

> Dokładnie - 4,5 cala były w CCS na Polskę, sam takie miałem oryginalnie. Leżą w garażu nieużywane,

> jakbyś był zainteresowany to mogę sprzedać Jak coś to pisz na priv

Dziekuje wszystkim za cenne informacje czyli felgi biore choć wolałbym 5,5 cala beksa.gif no ale jak sie nie ma co sie lubi to wiadomo i tak takie lepsze niż stalówki.

Napisano

> Witam.

> Mam takie pytanko co to za felgi wyglądają jak oryginały od CC sportinga ale szerokość jakaś

> A wiem że oryginalne to były 5,5J (cala). Od czego te felgi mogą być i czy jak je założę do CC to

> będzie wszystko ok??

Alu 4,5" et 30,5 były montowane w cc na Polskę, a na eksport były montowane felgi 5,5" et 30,5 także mówisz o tych pierwszych ok.gif Ja parę lat temu jeździłem na tych 5,5" wink.gif

Napisano
W Uno też były 4,5zoll
Napisano

> No ale stal, nie alu

Alu, właśnie te ccs, jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi

Napisano

> Witam.

> będzie wszystko ok??

felgi o takich rozmiarach byly montowane w ccs na PL, wiem na 100% bo takie mi zostaly po ccs'ie i leza w garazu

Napisano

> Pamiętam też, że widziałem kiedys takie jak opisujesz w jednym sklepie z klamotami do fiata i były

> śmiesznie tanie. Sprzedawca powiedział, ze to podróby. Jaka jest prawda

podroby tez istnieja bo jak kupilem do mnie komplet felg to jak je dostalem to sie okazalo ze wszystkie sa 4,5J ale 2 maja et okolo 30 a 2 cos kolo 36 i delikatnie sie roznia. Na jednych pisze made in italy a na drugich poland

Napisano

Ja jeźdże na 5,5 j ccsa i oponki 175/50.

Z tył nawet jakoś to wygląda bo 4,5 to wąskie te kółeczka

Napisano

> Ja jeźdże na 5,5 j ccsa i oponki 175/50.

> Z tył nawet jakoś to wygląda bo 4,5 to wąskie te kółeczka

No wąskie wąskie. A w ogóle, to ostatnio widziałem Temprę na takich felgach, w sensie taki sam "design", tylko że miał 14 cali. Oponę miał na tym 185. Pytałem skąd takie wziął i powiedział że na takich już była.

Napisano

> No wąskie wąskie. A w ogóle, to ostatnio widziałem Temprę na takich felgach, w sensie taki sam

> "design", tylko że miał 14 cali. Oponę miał na tym 185. Pytałem skąd takie wziął i powiedział

> że na takich już była.

Były takie bo też już widziałem kilka razy

Napisano

> No wąskie wąskie. A w ogóle, to ostatnio widziałem Temprę na takich felgach, w sensie taki sam

> "design", tylko że miał 14 cali. Oponę miał na tym 185. Pytałem skąd takie wziął i powiedział

> że na takich już była.

Tempra wychodziła na takich felgach wink.gif One miały 5,5"x14" et43 ztcp ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.