Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejny wałek na allegro Megane Sport

Featured Replies

Napisano

> Dla mocniej zainteresowanych polecam te linki:

> http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,5147812.html (było tyci tyci potrącenie "kotka", tylko

> kratki wypadły i mała ryska na zderzaku)

WOw, fajnego dzwona miał blush.gif obym nie trafił na takie jak będę szukał sobie jakiś pojazd sick.gif

Napisano

> WOw, fajnego dzwona miał obym nie trafił na takie jak będę szukał sobie jakiś pojazd

O ile to ta sama meganka. W sumie mieli dwie srebrne i jedna czarna. Czy ktoras jeszcze jezdzi to nie wiem.

Napisano

> Odp Shymka

> Witam bardzo serdecznie.

> Może i ja wypowiem się na temat tego auta.

> Dalej uważam iż jest to ULEP ponieważ:

> Po pierwsze: Obecny właściciel ukrywa przeszłość powypadkowa, bynajmniej nie po samym dachu, a

> podwójną powypadkową przeszłość:

> - w histori VIN jak byk jest napisane (tylko pewnie madrym głowom wypowiadającym sie na forum że

> oni by to kupili nie chciało się linka otwierać) iż auto było naprawiane 14.01.2009 roku przy

> przebiegu ~83000. Właścicel twierdzi że auto było tylko po dachu

> Dla mocniej zainteresowanych polecam te linki:

> http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,5147812.html (było tyci tyci potrącenie "kotka", tylko

> kratki wypadły i mała ryska na zderzaku)

> http://www.olsztyn.policja.gov.pl/index.php?id_category=567&subp=auctions_granted&el_id=284

> (oferta bezprzetargowa na naprawę POWYPADKOWĄ ulepa)

> Dalej są chętni na zakup auta po "czołówce", a potem po dachu (ten egzemplarz był mocno pechowy bo

> sypał się jak stara K...a - co miesiąc w serwsie o czymś świadczy). Wiecej.... wymieniane

> "pogięte" części były na nowe? A jak był naprawiany dach?

> Sam odpowiem: częsci nie były nowe: żaden z serwisów ASO nie sprzedawał nowych części do naprawy

> powypadkowej tego auta, a to oznacza że części owszem całe ale pozyskane z rynku wtórego.

> Dach- naprawa po dachu przebiega poprzez wspawanie nowej części a nie naciągniecie tego co

> jest. Materiał traci swoje właściwości no ale przecież tego nie widać a nowy nabywca nie musi

> wiedzieć...

> Po drugie już słusznie przez niektórych naiętnowane KRĘCENIE LICZNIKA. Jeśli kupował Pan Panie

> Kamak auto z przebiegiem jaki się wyśiwetlał to poproszę o zamieszczenie skanu umowy

> kupna-sprzedaży (dane można zakryć, a wpisanie przebiegu jest obowiązkowe), ja co do przebiegu

> posiadam inne informacje - nie tylko z ASO

> Na zakończenie pozdrawiam obecnego właściciela (bynajmniej nie środkowym palcem) i życzę rychłej

> sprzedaży takiemu samemu krętaczowi (bo uczciwego kupującego byłoby mi szkoda) i poszukiwaczy

> okazji - onanistó autokącika któzy twierdzą że to auto dobrze zrobione i sami by je kupili

> (podczas negocjacji auto okazją nie było - cena wyjściowa o ile mnie pamięć niemyli 41000).

> Aaaaaa jeszcze jedno: kręcenie licznika to PRZESTĘPSTWO, a pisanie o "ściskaniu w okolicach tętnic

> szyjnych" to groźba karalna. Oczekuję natychmiastowych przeprosiń autora tego tekst - w innym

> wypadku skieruję sprawę na postępowanie sądowe i niech się Pan cieszy że jeszcze tego nie

> zrobiłem. W internecie nie jest się już anonimowym...

> P.S. Megane Sport kupiłem - sprowadzone indywidualnie bo w Polsce wszystkie obecne na allegro /

> otomoto są bite albo obecni właściciele mocno kręco co do histori auta.

Oj przesadza kolega na fotkach nie wygląda aż tak źle!!! Drzwi się otwierają normalnie jest "malina".No może delikatnie końcówka podłużnicy jest ściągnięta do środka i to wszystko, koła stoją prosto!. Jak na mój gust to wystarczyły by ze dwa pociągnięcia na ramie naprawczej i to wszystko, kupić graty i złożyć do kupy.

Fakt jest faktem cofanie licznika i ukrywanie powypadkowej przeszłości auta jest jawnym oszustwem, obecnego właściciela powinna dosięgnąć ręka sprawiedliwości.

Napisano

> Jeśli kupował Pan Panie

> Kamak auto z przebiegiem jaki się wyśiwetlał to poproszę o zamieszczenie skanu umowy

> kupna-sprzedaży (dane można zakryć, a wpisanie przebiegu jest obowiązkowe)

Tak w kwestii formalnej - od kiedy jest obowiazkowe? icon_eek.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

Forum Renault http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?f=55&t=8265&p=74467#p74467.

i dalej tam jedzie po mnie ! ! !

Czy ja w ogłoszeniu napisałem BEZWYPADKOWA !!!!, "Po pierwsze: Obecny właściciel ukrywa przeszłość powypadkowa, bynajmniej nie po samym dachu, a podwójną powypadkową przeszłość" jak pytałeś o VIN i numery rejestracyjne jakie auto posiadało wcześniej ściemniałem ? ? ? NIE, PODAŁEM JAK CHCIAŁEŚ i VIN i NR REJESTRACYJNE ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

WIĘC CO JA UKRYWAM ? ? ? KAŻDY MOŻE SOBIE SPRAWDZIĆ HISTORIĘ AUTA W SALONIE.

Mam już dość tego, że robisz mi koło d..y !!! NIE MAM ZAMIARU SIĘ JUŻ Z TOBĄ DŁUŻEJ KOPAĆ ! ! ! !

TAK BARDZO CIE BOLI ŻE NIE KUPIŁEŚ TEGO " ULEPA " ? ? ?

i czemu masz pretensje że twoja rewelacyjna wiadomość o "ulepie" przeszła na inne forum chciałeś zachować ją tylko dla siebie ? ? ? Egoistą chyba nie jesteś ? ? ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.