Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EPICA

Featured Replies

Napisano

> Jedź i pooglądaj. Auto jest w wersji LMV do którego ktoś dołożył pakiet stylistyczny (nakładki

> zderzaków, progi i spojler).

> Auto po 99kkm nie powinno mieć żadnych śladów użytkowania. Jeśli ma - kręcony.

Nie zapędzał bym się z tym "żadnych".

Na skórzanych siedzeniach i kierownicy będzie już coś widać. Skóra nie powinna być jednak popękana/poprzecierana, chyba że ktoś miał łapska jak górnik oderwany od kilofa, albo darł pierścieniami.

Napisano

> Skąd wy te opinie bierzecie? Chyba z forum autoświata. Moje auto po kilku tysiącach ma ślady

> użytkowania i to widoczne gołym okiem. Zresztą jak każde inne.

A moje nie ma. Pierwsze ślady użytkowania pojawiają się u mnie przy przebiegach rzędu 150-200kkm.

Napisano

> się wątek ładnie rozwinął, a o tym konkretnym egzemplarzu, i może nawet co ważniejsze o

> sprzedającej firmie opinii niet

Nie moja opinia, ale ktoś tu na AK pisał, że można u nich znaleźć przyzwoitą furkę. Auta poleasingowe.

Napisano

> Nie zapędzał bym się z tym "żadnych".

> Na skórzanych siedzeniach i kierownicy będzie już coś widać. Skóra nie powinna być jednak

> popękana/poprzecierana, chyba że ktoś miał łapska jak górnik oderwany od kilofa, albo darł

> pierścieniami.

na skórze ... oczywiście ze będzie widać ... te skóry jak już pisałem są z plastikowej świni biglaugh.gifbeksa.gif

dlatego świadomie zrezygnowałem w swoim aucie ze skóry ...

Napisano

> na skórze ... oczywiście ze będzie widać ... te skóry jak już pisałem są z plastikowej świni

Plastikowa świnia w Epice jest lepsza niż np. w Vectrze C po FL. U mnie przy przebiegu >60kkm nie ma nigdzie śladów zużycia ok.gif

No ale ja jestem screwy.gif i co 2 tygodnie ją zaprawiam specyfikiem do skór zlosnik2.gif

Napisano

> Plastikowa świnia w Epice jest lepsza niż np. w Vectrze C po FL. U mnie przy przebiegu No ale ja

> jestem i co 2 tygodnie ją zaprawiam specyfikiem do skór

no to rzeczywiście nie jest normalne ...

auto ma być dla mnie a nie ja dla auta smile.gif

Napisano

> auto ma być dla mnie a nie ja dla auta

Nic na to nie poradzę grinser006.gif Lubię w weekend wypucować furę i trafia mnie jak jeżdżę uwalonym bo z jakiegoś powodu nie mogę go umyć 270751858-jezyk.gif

Nawet o służbowy dbam spineyes.gif

Napisano

> Plastikowa świnia w Epice jest lepsza niż np. w Vectrze C po FL. U mnie przy przebiegu No ale ja

> jestem i co 2 tygodnie ją zaprawiam specyfikiem do skór

Bez zaprawiania też nie byłoby śladu. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.