Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Logo Fiata

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie jakiej wielkości są znaczki z logiem Fiata na masce i tylnej klapie wie ktoś ? hmm.gif

Napisano

> Mam pytanie jakiej wielkości są znaczki z logiem Fiata na masce i tylnej klapie wie ktoś ?

przednie wieksze, tylne mniejsze ok.gif

Napisano

> przednie wieksze, tylne mniejsze

to żeś pomógł :-)

właśnie ostatnio zamówiłem komplet nowych znaczków i jak przyjdą to się przekonam czy na pewno ok. Zamówiłem przedni 9,3cm a tylni 8,3cm , ale jak mierzyłem na aucie to przedni miał około 10cm.

Napisano

> to żeś pomógł :-)

> właśnie ostatnio zamówiłem komplet nowych znaczków i jak przyjdą to się przekonam czy na pewno ok.

> Zamówiłem przedni 9,3cm a tylni 8,3cm , ale jak mierzyłem na aucie to przedni miał około 10cm.

Przeciez na allegro mozna wszystko wyczytac, wiec nie ma co tu pomagac, napisalem jak jest a kazdy sobie logo dobierze wink.gif

Napisano
  • Autor

> Przeciez na allegro mozna wszystko wyczytac, wiec nie ma co tu pomagac, napisalem jak jest a kazdy

> sobie logo dobierze

Właśnie jak kukniesz w allegro to sam sie zgubisz w średnicach confused.gif tak naprawdę średnica to mmi to lotto tylko bolbe ustalające czy są w tych samych miejscach hmm.gif dlatego popdptuję jak jest orginalnie busted.gif

Napisano

> Właśnie jak kukniesz w allegro to sam sie zgubisz w średnicach tak naprawdę średnica to mmi to

> lotto tylko bolbe ustalające czy są w tych samych miejscach dlatego popdptuję jak jest

> orginalnie

Przód bodajże 95 mm z ślupkom do przykręcenia , tył 85mm i 2 cycki ustalające , przyklejane.

Napisano

Przód

Tył

i jak kolega wyżej pisał, przedni na śrubke, tylni na dwa bolce i tasme klejąca...

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Przód

> Tył

> i jak kolega wyżej pisał, przedni na śrubke, tylni na dwa bolce i tasme klejąca...

Dzięki Panowie bow.gif

Napisano

> Przód

> Tył

> i jak kolega wyżej pisał, przedni na śrubke, tylni na dwa bolce i tasme klejąca...

Tylny trudno sie wyciąga?

Napisano

> Tylny trudno sie wyciąga?

Letkućko podważasz i tyle . Taśma na pewno sie rozwarstwi , benzyna ekstrakcyjna i po kłopocie.

Napisano

a mi zaczął po glowie chodzić pomyśł wymodzenia złośnikowego loga na pandę zeby.GIF

jakieś pomysły co do technologii ??

• 3 tygodnie później...
Napisano

Złośnikowy znaczek robi się z powypadkowego znaczka co mi się połamawszy tućkę :D

rokowania obiecujące :D

prawie jak prototyp:

284927555-IMG_3863.JPG

post-149192-1435251255037_thumb.jpg

Napisano

W zeszłym roku jakaś menda wydłubała mi oba znaczkii tuż przed sprzedażą Pandziny i zostałem zmuszony kupić nowe. Po przewertowaniu Allegro, podliczeniu kosztów razem z wysyłką, kupiłem oryginalne w ASO za 100 komplet!

Napisano

> W zeszłym roku jakaś menda wydłubała mi oba znaczkii tuż przed sprzedażą Pandziny i zostałem

> zmuszony kupić nowe. Po przewertowaniu Allegro, podliczeniu kosztów razem z wysyłką, kupiłem

> oryginalne w ASO za 100 komplet!

a to ja kupiłem nowe założyłem i przejechałem może jakieś 700 metrów :/

i mi się połamawszy niechcąco

więc nakład do 10 zł i wieś tańczy wieś śpiewa :D

Napisano

> W zeszłym roku jakaś menda wydłubała mi oba znaczkii tuż przed sprzedażą Pandziny i zostałem

> zmuszony kupić nowe. Po przewertowaniu Allegro, podliczeniu kosztów razem z wysyłką, kupiłem

> oryginalne w ASO za 100 komplet!

???? o masz ale cena ??? Ja ostatnio kupiłem na allegro komplet nowych wiśniowych znaczków i zapłaciłem 48zł z wysyłką.

Napisano

> ???? o masz ale cena ??? Ja ostatnio kupiłem na allegro komplet nowych wiśniowych znaczków i

> zapłaciłem 48zł z wysyłką.

Jak ja szukałem to nie było jednego sprzedawcy co by miał komplet i trzeba byłoby kupić u dwóch i koszt przesyłki się podwaja, ceny były ok 35-40zł za sztukę poza tym akurat żaden nie miał właściwego przedniego a co najważniejsze oczekiwałem kupców bo ogłoszenia już zostały zamieszczone w różnych miejscach więc zależało mi na czasie.

• 3 tygodnie później...
Napisano

U mnie znaczki już wyblakły i zrobiły się brzydkie (mam jeszcze te niebieskie). Chce je wymienić, ale już na te nowsze, czerwone. Czy te nowsze znaczki są takiego samego rozmiaru co stare?

Napisano

> U mnie znaczki już wyblakły i zrobiły się brzydkie (mam jeszcze te niebieskie). Chce je wymienić,

> ale już na te nowsze, czerwone. Czy te nowsze znaczki są takiego samego rozmiaru co stare?

tak są tego samego wymiaru, ale przeczytaj ten wątek dokładnie od początku to się dowiesz jakie znaczki musisz kupić.

Napisano

> a mi zaczął po glowie chodzić pomyśł wymodzenia złośnikowego loga na pandę

> jakieś pomysły co do technologii ??

jeżeli jak

to żywica + wydruk (ale żywica przeźroczysta) kiedyś czytałem o tym ale dziś nie pamiętam poszukają na Allegro

284988460-fizl.png

post-46457-14352512756552_thumb.png

Napisano

> tak są tego samego wymiaru, ale przeczytaj ten wątek dokładnie od początku to się dowiesz jakie

> znaczki musisz kupić.

Już wymieniłem. Pasują i prezentują się elegancko .Lepsze od tych niebieskich. A za dwa znaczki zapłaciłem tylko 38zł w zwykłym sklepie motoryzacyjnym smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.