Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proszę o pomoc przy zakupie Astry G - zerknijcie

Featured Replies

Napisano

witam was czy ktoś z was może już oglądał ten egzemplarz?

klik klik klik jadę go obejrzeć ale może już ktoś z was był na jego oględzinach i może coś podpowiedzieć?

może coś wam się rzuci w oko po samych zdjeciach

Napisano

Witam

Jako użytkownik astry kombi powiem Ci:

Mój 1.6 16V (który bierze olej), trochę brak mu mocy na szosie.

W przypadku 1.6 75 km będzie ciężko jeżeli będzie włączona klima.

Moja propozycja to 1.8 16V.

Przemyśl sprawę

Pozdrawiam

A odnośnie zdjęć nie znalazłem nic podejrzanego.

Napisano

Fajny silnik wybrałes, pewnie sporo sie naczytałes:)

Jeszcze gdyby to był z16se było by całkiem przyjemnie jechałem takim i lepiej ciagnął niż z x16xel zeby.GIF

Napisano
  • Autor

no to juz dziekuje wszystkim za uwagi ponieważ osobiście go obejrzałem i powiem jedno PORAŻKA, do silnika nawet nie zaglądałem ponieważ po zmierzeniu miernikiem lakieru odechciało mi się - cała prawa strona pięknie wyszpachlowana - czujnik pokazywał miejscami 1150 mikrona:)generalnie każdy element był malowany oprócz dachu:)także szkoda zachodu jak by kto chciał jechać - oględziny trwały 1,5 minuty a następnie pożegnałem się ze sprzedającym i wróciłem do domu

Napisano

Skund kolega wie ze to ma 75 KM a nie 84 niewiem.gif. Co do jednostek 8V to termostaty siedza pod rozrządem - wiem bo będe włąsnie robił = termostat robisz zawsze z rozrządem. Reszta silnik zajebiaszcze = BDB znoszą LPG i sa nie do zajechania przy min kosztach.

EDIT: wyciąłem cytat całego postu. lelek

Napisano

> Skund kolega wie ze to ma 75 KM a nie 84 . Co do jednostek 8V to termostaty siedza pod rozrządem -

> wiem bo będe włąsnie robił = termostat robisz zawsze z rozrządem. Reszta silnik zajebiaszcze =

> BDB znoszą LPG i sa nie do zajechania przy min kosztach.

> EDIT: wyciąłem cytat całego postu. lelek

Ten z 99 to rzeczywiście ma 75, ale chyba od 01 roku były 84 konne i takiej wersji polecem szukać.

Szkoda, że nie zajrzałes do silnika bo pewnie padaka niezła:D moze dasz gaz do dechy a on nadal stoi.

Napisano

Na zdjęciach autko odpicowane, ale ja także dzięki miernikowi powłoki lakierniczej odrzuciłem wiele "niebitych" aut, powodzenia w szukaniu, ja mogę powiedzieć tyle, że po przeczytaniu opinie na tym forum szukałem tak długo 1.8 aż znalazłem i trwało to ponad pół roku biglaugh.gif

Napisano

> Szkoda, że nie zajrzałes do silnika bo pewnie padaka niezła:D moze dasz gaz do dechy a on nadal stoi.

Potrafisz wzrokiem określić kondycje silnika? Jeśli tak to pięknie, jak będę kupował następne auto to poproszę cię o ocenę.

Teraz na próbę sprawdzimy twoje wizje. Co powiesz o tym silniku.

284891557-11.jpg

Napisano

> Potrafisz wzrokiem określić kondycje silnika? Jeśli tak to pięknie, jak będę kupował następne auto

> to poproszę cię o ocenę.

> Teraz na próbę sprawdzimy twoje wizje. Co powiesz o tym silniku.

Nie ma się co denedwować smile.gif

Na Twoim zdjęciu jest silnik z 2003 roku.

Uważasz, żę ktos sprzedaje to kombi ze względu na tą szpachlę?

Napisano

> Nie ma się co denedwować

Jestem spokojny jak nigdy

> Na Twoim zdjęciu jest silnik z 2003 roku.

dokładnie 2004r zolta.gif

> Uważasz, żę ktos sprzedaje to kombi ze względu na tą szpachlę?

Nie wiem czemu sprzedaje i nie interesuje mnie to. Wg mnie auto bite i dobrze zrobione nie jest złe

Napisano

to ja bym też poprosił o ocenę stanu silnika hahaha.gif

Napisano

> to ja bym też poprosił o ocenę stanu silnika

Nie wstydz się, wklej foto

Napisano

> dokładnie 2004r

Zrobiony był pewnie w 03 a autko pewnie z 04 z początku roku zlosnik.gif

Gdyby było bliżej to bym sie tym przejechał z ciekawości grinser006.gif

Napisano

> Nie wstydz się, wklej foto

myslę, że skoro kolega tak potrafi ocenić stan silnika po zdjęciach to pójde o krok dalej i poproszę o ocene bez zdjęcia na odległośc wink.gif

Napisano

> Zrobiony był pewnie w 03 a autko pewnie z 04 z początku roku

zrobiony był i sprzedany w 2004r

> Gdyby było bliżej to bym sie tym przejechał z ciekawości

Autko po dzwonie nie nadawało się do jazdy

Napisano

> Myslałem o tym 99 szrocie

To teraz powiedz co widzisz w silniku z fotki którą dodałem...

Napisano

> Miałes dobry silnik trzebabyło nie rozbijac:D

Nie wiem czy jesteś już zmęczony albo wlałeś w siebie coś z procentami, ja to rozumie bo jest sobota.

Ale zapamiętaj że jeśli auto ma rozbity przód to nie zawsze znaczy że jest jego wina

Napisano

> Nie wiem czemu sprzedaje i nie interesuje mnie to. Wg mnie auto bite i dobrze zrobione nie jest złe

niestety nie zgodzę się, zarysowane i malowane to ok ale walone to już nie.

Napisano

> niestety nie zgodzę się, zarysowane i malowane to ok ale walone to już nie.

Ty się nie wtrącaj zlosnik.gif

Napisano

> Krzysiek82 dobrze wie co oglądał zanim swój kupił ;p

I co w związku z tym

Napisano

Jeśli astra g to tylko z silnikiem 1.8,oglądaj dokładnie blacharkę czasami trafiają się egzemplarze z rudą a wtedy jest spora szansa, że coś było robione.

Napisano

> Krzysiek82 dobrze wie co oglądał zanim swój kupił ;p

fakt trochę padła widziałem, dlatego wybyłem po auto za granice.

Napisano

> fakt trochę padła widziałem, dlatego wybyłem po auto za granice.

Na łódzkiej giełdzie, jeszcze nie wiedziałem auta, które było warte zainteresowania nie ważne czy drogie czy tanie.

Napisano

Ja mam do sprzedania swoją - Astra G Y17DT 2001/2002. Jak jesteś zainteresowany to napisz na priv. Jestem z Łodzi.

Napisano

> Ten z 99 to rzeczywiście ma 75, ale chyba od 01 roku były 84 konne i takiej wersji polecem szukać.

Być może - ale dopóki nie zobaczysz na 100 nie diagnozuj.

> Szkoda, że nie zajrzałes do silnika bo pewnie padaka niezła:D moze dasz gaz do dechy a on nadal

> stoi.

Nie czaje tutaj o co Ci biega z tym że nie zajrzałem - możesz jaśniej niewiem.gif

Napisano

> Potrafisz wzrokiem określić kondycje silnika? Jeśli tak to pięknie, jak będę kupował następne auto

> to poproszę cię o ocenę.

mogem jam mogeim cfaniaczek.gif .... hmm.gif silnik zagazowany , zgadłem biglaugh.gif sekwencjom biglaugh.gif wygląda jak mój Z16SE biglaugh.gif stan cfaniaczek.gif pewnie padaczka jak kolega napisał rotfl.gif - BTW wiem co to za machina wink.gif

Napisano

> Nie wstydz się, wklej foto

To ja dziś zapodam fotke mojego grinser006.gif

Napisano

> niestety nie zgodzę się, zarysowane i malowane to ok ale walone to już nie.

jesli zadne elementy konstrukcyjne nie byly ruszone to w czym problem ? to ze zdjecia to tylko kosmetyka.

moje zdanie jest takie. lepiej kupic auto uderzone - czesto mozna trafic z malym przebiegiem - zrobic samemu (wiekszosc nowych aut ma przod rozkrecany wiec zadnego spawania - kupujesz nowe elementy i po sprawie - naprawa bajka) niz nieuderzona ale z ostro skreconym licznikiem. nie oszukujmy sie. nikt nie odda auta sprawnego z przebiegiem 120 000. na zachodzie tez nie sa glupi. wiekszosc "niebitych" to poleasingowki z przebiegiem oscylujacym w granicach 300-400 kkm. tylko lekko poprawionym na granicy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.