Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vectra B do oceny

Featured Replies

Napisano

Witam oceniaczy fotograficznych smile.gif

Co sądzicie o tym aucie ?

Na tych zdjęciach wygląda bardzo atrakcyjnie, ale oprócz tego, że koleś robi dobre zdjęcia, nie potrafię zbyt wiele powiedzieć.

Pomożecie?

Napisano

> Na tych zdjęciach wygląda bardzo atrakcyjnie, ale oprócz tego, że koleś robi dobre zdjęcia, nie

> potrafię zbyt wiele powiedzieć.

Fotki pewnie autorstwa Magika z Płocka waytogo.gif

Na tej widac ,ze jakos dziwnie zmasakrowana listwa pod zderzakiem hmm.gif

vectra47.jpg

A tu lakier na zderzaku wyglada nieciekawie.

vectra18.jpg

Tu brakuje jednej gumy na prawym blotniku:

vectra17.jpg

To tak co widac na fotkach. Auto z handlarskiego zaglebia. Jak masz blisko to mozesz jechac obejrzec.

Napisano

> Witam oceniaczy fotograficznych

> Co sądzicie o tym aucie ?

> Na tych zdjęciach wygląda bardzo atrakcyjnie, ale oprócz tego, że koleś robi dobre zdjęcia, nie

> potrafię zbyt wiele powiedzieć.

> Pomożecie?

Modelowy przebieg i handlarz z Plocka wystarczaja, zeby sobie darowac to auto grinser006.gif

Napisano

> Jak dla mnie brak napisów fabrycznych na tylnej klapie dyskwalifikuje auto nawet do oglądania.

ciekawe podejście...

moja omega nie posiada takich napisów a jest nie ruszana i w ogóle ok spineyes.gif

Napisano

> ciekawe podejście...

> moja omega nie posiada takich napisów a jest nie ruszana i w ogóle ok

Jesteś tego pewny cfaniaczek.gif

Nie no czasami może się odkleić ale generalnie brak tych napisów od razu mam podejrzenia ze walony w 270747800-sex.gifzlosnik.gif

Napisano

> Jesteś tego pewny

200% ok.gif

> Nie no czasami może się odkleić ale generalnie brak tych napisów od razu mam podejrzenia ze walony

> w

tak ok.gif jest powód do czepiania... ale weryfikacja czasem zadziwia zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Modelowy przebieg i handlarz z Plocka wystarczaja, zeby sobie darowac to auto

Będę w Warszawie pod koniec tygodnia to się chyba przejadę, sto parę km to nie bardzo daleko, chociaż po tych opiniach trochę się waham niewiem.gif

Napisano

> Będę w Warszawie pod koniec tygodnia to się chyba przejadę, sto parę km to nie bardzo daleko,

> chociaż po tych opiniach trochę się waham

Jeśli szukasz niebitej igiełki salonowej z oryginalnym przebiegiem to nie jedź tam.

Jeśli jednak nie przeszkadza Ci, że auto mogło mieć stłuczkę/wypadek i do tego przypuszczalnie ma cofnięty przebieg o ileś tam, to obejrzeć zawsze można.

Napisano

> Jak dla mnie brak napisów fabrycznych na tylnej klapie dyskwalifikuje auto nawet do oglądania.

Swoj woz kupilem bez znaczkow na klapie...nie walony... ktos w Germanii nieudolnie odkleil, bo delikatne parchy wylaza... NO, ale ja juz zabytkiem niemal jezdze cool.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Ja kupiłem od handlarza z Płocka

No to super zlosnik.gif

Ja bym po prsotu zadnego auta od handlarza nawet nie jechal ogladachehe.gif

Tak dla zasady, bo chamstwa nie cierpie zlosnik.gif

Napisano

> Ja bym po prsotu zadnego auta od handlarza nawet nie jechal ogladac

Znaczy się kupujesz tylko nówki sztuki z salonu........nie każdego na to stać.

Napisano

> Znaczy się kupujesz tylko nówki sztuki z salonu........nie każdego na to stać.

no ale osoby prywatne tez jeszcze sprzedają i nie musi to być auto od handlarza albo z salonu

też nie kupiłbym auta od handlarza wink.gif

Napisano

> Znaczy się kupujesz tylko nówki sztuki z salonu........nie każdego na to stać.

Nie mialem zadnego nowego auta grinser006.gif

Interesuja mnie jedynie auta z PL, i to bezposrednio od wlascicieli lub pofrimowe...

Ostatnie 2 odkupilem z reszta od firmyok.gif

Napisano
  • Autor

> Ostatnie 2 odkupilem z reszta od firmy

I jak na tym wyszedłeś? Obawiać się aut poflotowych? Gdzie takich ewentualnie szukać?

Napisano

> I jak na tym wyszedłeś? Obawiać się aut poflotowych? Gdzie takich ewentualnie szukać?

zwykle to są samochody które są zdrowo zarżnięte, ale nie ma reguły. Może koledze się trafiło. To trochę tak jak szukanie igły w stogu siana.

Napisano

> I jak na tym wyszedłeś? Obawiać się aut poflotowych? Gdzie takich ewentualnie szukać?

Kolejne auto tez bedzie pofirmoweok.gif

Grunt to wiedziec co sie kupuje i unikac aut klasy A,B bo tym jezdzi najwiecej niewyzytych PH-owocow.

Z reszta ja te auta znalem na codzienok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bez przesady... Przecież często ludzie dopłacają przy kupnie nowego za usunięcie oznaczeń z tylnej klapy... Ot taki kaprys, żeby gość z którym startujesz z pod świateł nie widział czego się spodziewać.

Ja w swoim sam usunąłem napisy - "VECTRA 20. 16V" - ktoś ukradł/oderwał poprzedniemu właścicielowi, a ja żeby była symetria oderwałem "OPEL". Środkowe Z zostało, bo pod nim jest dziura.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.