Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najtańsze ubezpieczenie na mały silnik...

Featured Replies

Napisano

... czyli Stilo 1.2, dostałem taką samą stawkę w Link4 jak za Saaba 2.0 frown.gif Pani się przyznała, że Link ma politykę większych upustów dla dużych silników...

Czyli gdzie mają politykę dużych upustów dla małych silników?

Chodzi o samo OC + NNW

Napisano

W Allianz Direct miałem 250-280 zł za fiata marea 1.6 2 lata temu. Może warto sprawdzić.

Napisano

> ... czyli Stilo 1.2, dostałem taką samą stawkę w Link4 jak za Saaba 2.0 Pani się przyznała, że

> Link ma politykę większych upustów dla dużych silników...

> Czyli gdzie mają politykę dużych upustów dla małych silników?

> Chodzi o samo OC + NNW

ja samochód ubezpieczam w budzie. Taka buda stoi i ma wymalowane na ścianach i dachu najróżniejsze tanie towarzystwa ubezpieczeniowe.

Podchodzę do pani, kładę na biurko dowód rejestracyjny i moje prawko i mówię "najtaniej dla tego zestawu".

OC z NNW dla auta pojemności 1.8 przy kierowcy 25lat wyszło mi ostatnio 425zł na rok. W linku usłyszałem ponad 1000 hehe.gif

Napisano

http://ipolisa.pl/

Nie wiem jak przy samym OC, ale mi przy pełnym pakiecie w PZU cena za OC wychodzi całkiem znośnie, tyle że mówię o 1.6 noPB i 1.9JTDm.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> ... czyli Stilo 1.2, dostałem taką samą stawkę w Link4 jak za Saaba 2.0 Pani się przyznała, że

> Link ma politykę większych upustów dla dużych silników...

> Czyli gdzie mają politykę dużych upustów dla małych silników?

> Chodzi o samo OC + NNW

Żęby wskazać najtańszą ofertę trzeba oprócz modelu auta i pojemności wiedzieć jaki jest Twój kod pocztowy, jakie masz zniżki, czy nie masz zwyżek, jak długo jesteś kierowcą, etc. Uwielbiam te głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi o najniższe ubezpieczenie dla mojego auta. Ty pytasz o Stilo a gość odpowiada o OC na Astrę facepalm%5B1%5D.gif Domyślam się, że nie jesteś klientem korporacyjnym, gdzie stawki za ubezpieczenie są inaczej zdefiniowane niż dla klienta indywidualnego.

Napisano

Sprawdź w Liberty Direct w ich kalkulatorze. Od składki możesz jeszcze urwać 50zł, - trzeba wklepać kod promocyjny (prv zlosnik.gif)

Napisano

> Żęby wskazać najtańszą ofertę trzeba oprócz modelu auta i pojemności wiedzieć jaki jest Twój kod

> pocztowy, jakie masz zniżki, czy nie masz zwyżek, jak długo jesteś kierowcą, etc. Uwielbiam te

> głupie pytania i jeszcze głupsze odpowiedzi o najniższe ubezpieczenie dla mojego auta. Ty

> pytasz o Stilo a gość odpowiada o OC na Astrę Domyślam się, że nie jesteś klientem

> korporacyjnym, gdzie stawki za ubezpieczenie są inaczej zdefiniowane niż dla klienta

> indywidualnego.

TO i tak nie jest zle. DODAJ do tego jeszcze:

- Jaki jest twoj zawod,

- gdzie samochod bedzie parkowany w dzien a gdzie w nocy,

- czy jazda dla celow prywatnych, celow prywatnych + dojazdy do pracy, celow prywatnych + dojazdy do pracy + podroze sluzbowe.

- roczny przebieg jaki zrobisz na tej polisie

- jaki masz stan cywilny

- ile masz dzieci na utrzymaniu

- ile masz pojazdow zarejestrowanych na siebie

- czy jezdzisz rowniez innymi pojazdami (porzyczonymi, sluzbowymi czy w wypozyczalni)

- dodatkowych kierowcow.

- czy jestes kobieta czy mezczyzna

- od jakiego czasu posiadasz ten samochod

i bedzie cyrk jak w UK hehe.gif

Napisano

> Sprawdź w Liberty Direct w ich kalkulatorze. Od składki możesz jeszcze urwać 50zł, - trzeba wklepać

> kod promocyjny (prv )

ewentualnie wahać się w czasie rozmowy z konsultantem hehe.gif

mnie w Liberty dali dodatkowo -50zł jeśli zawrę umowę w trakcie trwania bieżącej rozmowy grinser006.gif

Napisano

Siena 1,2 OC+NNW 296zł w mBank (kontynuacja) i nie wiem, czy szukać gdzie indziej .

Napisano
  • Autor

> Młody jesteś więc w You Can Drive oblicz stawkę

No jest konkurencyjna - 480 zł za cały rok ok.gif

Ktoś ma tam ubezpieczony samochód?

Napisano
  • Autor

> Siena 1,2 OC+NNW 296zł w mBank (kontynuacja) i nie wiem, czy szukać gdzie indziej .

mBank 420 zł i chyba już on wygra!!

Napisano

> No jest konkurencyjna - 480 zł za cały rok

> Ktoś ma tam ubezpieczony samochód?

To jest Hestia.

Napisano

A byłeś w ASO Fiata u babki z ubezpieczeniami? Oni często mają pakiety dealerskiej, które są najlepszą ofertą na rynku. Dla porównania ubezpieczenie mojego auta Lacetti 2.0 (pełen pakiet OC/AC/NNW + Ass, full wersja):

1. PZU agent - 1650 zł

2. Link 4 - 1720 zł

3. Concordia ok. 1520 zł

4. PZU pakiet dealerski 1480 zł

5. Allianz pakiet dealerski 1200 zł

• 2 miesiące później...
Napisano

Stilo JTD 1.9 tylko 270PLN/rok za OC w Liberty Direct (płatność kartą)

kod: 93163291

Napisano

Na jakikolwiek samochod liczylem to zawsze w BTA bylo najtaniej, jesli chodzi o OC.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.