Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BRA Puntek II

Featured Replies

Napisano

tak mi się wymyśliło na dość ostrzelaną kamyczkami maskę..

jeśli mógłaby jakaś dobra duszyczka pokazać jak by to było wink.gif

Linda_Linda539.jpg

dsc00132modified.th.jpg

da się poobracać tę szmatkę żeby położyć na moim? czy raczej lepiej żebym swoje zdjęcie dał też pod kątem? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> do seryjnego auta ?

pod kolor felgi 270751858-jezyk.gif i myślałem jeszcze o czarnym dachu.

na razie chcę tylko zobaczyć wizualizację, bo maska naprawdę upstrzona odpryskami jest oslabiony.gif

nad glebą też rozmyślałem.. ale gleby chyba nie będzie- 40/20 to nie gleba a niżej nie chcę bo mam dobre amory biglaugh.gif

poza tym w cenie eibacha kupię sobie 700kę do zabawy hehe.gif

Napisano

> pod kolor felgi i myślałem jeszcze o czarnym dachu.

> na razie chcę tylko zobaczyć wizualizację, bo maska naprawdę upstrzona odpryskami jest

> nad glebą też rozmyślałem.. ale gleby chyba nie będzie- 40/20 to nie gleba a niżej nie chcę bo mam

> dobre amory

> poza tym w cenie eibacha kupię sobie 700kę do zabawy

zostaw to auto w spokoju zlosnik.gif Jak nie chcesz sie bawic w tjuny.

Jak bedziesz go zmieniał na pół gwizdka to tylko zwieśniaczysz. A po co smile.gif ?

Napisano

proszę może nie twoje i nie w kolor ale proszę

puntomk2.jpg

B98MZ0QBGk_KGrHqV_l8Ey_jC2JuHBM7PJsH16g_12.jpg

Napisano

> tak mi się wymyśliło na dość ostrzelaną kamyczkami maskę..

> jeśli mógłaby jakaś dobra duszyczka pokazać jak by to było

> da się poobracać tę szmatkę żeby położyć na moim? czy raczej lepiej żebym swoje zdjęcie dał też pod

> kątem?

ja tez myślałem o bra - biały stanik on da bord :D

Napisano

Tak na szybko przed kościołem zlosnik.gif

76347773.jpg

edit: dopiero teraz zobaczyłem jak krzywo yikes.gif

Napisano
  • Autor

> Tak na szybko przed kościołem

> edit: dopiero teraz zobaczyłem jak krzywo

nie szkodzi, dzięki 20.GIFwink.gif

faktycznie dość kiepawo to wygląda oslabiony.gif

Napisano

> nie szkodzi, dzięki

> faktycznie dość kiepawo to wygląda

zderzak z ZHGT by sie zdał i do bordo dałbym beż, a nie czarny, bo czarny sie gubi i nie robi efektu, ja jak wroce to do cento taka szyje wink.gif

Napisano
  • Autor

> zderzak z ZHGT by sie zdał i do bordo dałbym beż, a nie czarny, bo czarny sie gubi i nie robi

> efektu, ja jak wroce to do cento taka szyje

nie wiem jak to by było z innym zderzakiem, ale widzę, że bra to jednak kupa na tym aucie...

koło 15" i tyle dobrego będzie- byle jeździł smile.gif

a za cenę modów chyba jednak kupię kolejne cento i posadzę na glebie i szerokim kole hahaha.gif

Napisano

> nie wiem jak to by było z innym zderzakiem, ale widzę, że bra to jednak kupa na tym aucie...

Bra jeśli chodzi o wygląd to kupa na każdym aucie, ale to przeciez ma konkretne zastosowanie którym na pewno nie jest poprawa "wizerunku" tylko ochrona lakieru więc jak Ci się obija to po prostu zakładaj na trasy...

Napisano

Jak dla mnie to bra wygląda dobrze, ale zmień kolor auta zlosnik2.gif

P.S. Moim zdaniem Bra musi być zrobiona profi a nie jakiś home made, bo więcej to spustoszenia sieje niż pożytku icon_rolleyes.gif

Napisano

> Bra jeśli chodzi o wygląd to kupa na każdym aucie, ale to przeciez ma konkretne zastosowanie którym

> na pewno nie jest poprawa "wizerunku" tylko ochrona lakieru więc jak Ci się obija to po prostu

> zakładaj na trasy...

niekoniecznie ochroni bo niekiedy gorzej zniszczy lakier jak go nie zabezpieczysz odpowiednio przed założeniem bra

ps. Linda nie zakładaj do tego dziadkowozu żadnej bra nono.gifhorse.gif

Napisano

> a mozesz na moje bre "zalozyc" ?? foty z pj mozna wybrac

imho - bedzie duzo lepiej na Twoim niz na Lyndowym, bo i gleba jest i przede wszyskim zderzak jest czarny, a to imo dobrze pasuje waytogo.gif niech Ci jakieś majstry zapodadza VT ok.gif

Napisano

> imho - bedzie duzo lepiej na Twoim niz na Lyndowym, bo i gleba jest i przede wszyskim zderzak jest

> czarny, a to imo dobrze pasuje niech Ci jakieś majstry zapodadza VT

no wiec trzeba grzecznie poczekac az jakis szpec sie zajmie zlosnik.gif

blagam.gif

Napisano

> no wiec trzeba grzecznie poczekac az jakis szpec sie zajmie

Nie mogłem patrzeć na brudne zdjęcie oink.gif . więc trochę kontrastu przybyło ...

septic06dsc00017.jpg

BRA tutaj pasuje jak najbardziej ok.gif , no albo czarny dach ...

punto2i.jpg

... albo to i to zlosnik.gif

2342b.jpg

Napisano

> Nie mogłem patrzeć na brudne zdjęcie . więc trochę kontrastu przybyło ...

> BRA tutaj pasuje jak najbardziej , no albo czarny dach ...

> ... albo to i to

Wbiłeś mi gwóźdź w głowe tym VT zlosnik.gif niezla robota waytogo.gif

jeszcze gwint na przod na dniach wraca wiec bra tez pewnie sie pojawi cfaniaczek.gif

jeszcze raz wielkie dzieki za projekcik 20.GIF

• 7 miesięcy później...
Napisano

projekcik w końcu ruszył bra na masce przed zima i teraz jest pytanie jako ze felgi leza w piwnicy i pojda do prostowania mysle nad zmiana kolorów moze jakies propozycje ?? fotki w profilu na pj

pozdrawiam

Napisano

Skoro, zderzaki, listewki,klamki, lusterka i teraz bra jest czarna, to ja bym proponował wrzucić czrną perłe + polerke rantów waytogo.gif

Jeżeli całość byłaby w kolorze to można byłoby pomyśleć nad innymi wariacji, ale tak bez sensu dokładać 3eci kolor wink.gif

Myśłałem o kolorze budy, ale imo kupa 270751858-jezyk.gif Czarna perełka ramionka + poler rantów będzie duuużo lepiej wyglądać ok.gif

Chlapacze dalej na aucie? hmm.gif

Napisano

> Skoro, zderzaki, listewki,klamki, lusterka i teraz bra jest czarna, to ja bym proponował wrzucić

> czrną perłe + polerke rantów

> Jeżeli całość byłaby w kolorze to można byłoby pomyśleć nad innymi wariacji, ale tak bez sensu

> dokładać 3eci kolor

> Myśłałem o kolorze budy, ale imo kupa Czarna perełka ramionka + poler rantów będzie duuużo lepiej

> wyglądać

obecnie felgi sa bez farby wiec kazda wersja wmiare latwa do zrobienia

> Chlapacze dalej na aucie?

tak jeszcze sie nie urwały zlosnik.gif

Napisano

> obecnie felgi sa bez farby wiec kazda wersja wmiare latwa do zrobienia

Tak, ale do Twojego czarno bordowego setupu to tylko czarna perła + rant polerka lub pełna polerka zlosnik.gif

> tak jeszcze sie nie urwały

To po zimie pod nowego koła niech polecą out! old.gifzlosnik.gif

Napisano

> Tak, ale do Twojego czarno bordowego setupu to tylko czarna perła + rant polerka lub pełna polerka

W sumie to będzie pasować grinser006.gif

Napisano

> proszę może nie twoje i nie w kolor ale proszę

B98MZ0QBGk_KGrHqV_l8Ey_jC2JuHBM7PJsH16g_12.jpg

Zna ktoś może oznaczenie koloru lakieru z tych felg ?

Napisano

> ale tak bez sensu dokładać 3eci kolor

A Ty ile masz kolorów na aucie facepalm%5B1%5D.gif

Brąz, czerwony, czarny, krem, żółty icon_eek.gif

IMO, czarne koła u Septica znikną. Czarne zderzaki niczego nie przekreślają. Czarne zostają tylko plastiki więc nie widzę problemu w wyborze jakiegoś koloru. Ale pola do popisu za wielkiego nie ma.

Myślałbym nad czymś takim:

619079724056090264cao.jpg

lub

brudny biały perłowy

[image]http://autofoto.pl/photos/ash-fotos2/images/1368654/500x333.aspx[/image]

Napisano

> A Ty ile masz kolorów na aucie

> Brąz, czerwony, czarny, krem, żółty

Brąz ok.gif krem ok.gif a gdzie Ty widzisz czarny, czerwony i zółty ? screwy.gif Mowa o kolorach zewnątrz, septicowi nie zaglądałem do środka. U mnie w środku aktualnie jest czarno, ale i to się zmieni cfaniak.gif Mimo wszystko nie rozmawiamy o moim aucie, tylko o septica, u Ciebie też jest kilka kolorów i nie wypominam Ci tego ok.gif

> IMO, czarne koła u Septica znikną.

Dlaczego? Polerowany rant i same ramionką w jakąś ładną barwe perłowej czerni i będzie waytogo.gif

>Czarne zderzaki niczego nie przekreślają. Czarne zostają tylko

> plastiki więc nie widzę problemu w wyborze jakiegoś koloru.

Czarne plastiki i bra, zauważyłeś ile one zajmują powierzchni samochodu? hmm.gif

>Ale pola do popisu za wielkiego

> nie ma.

Zgadzam się ok.gif Co innego jak wszystkie czarne elementy byłyby w kolor budy, można byłoby bardziej pokombinować wink.gif

> Myślałbym nad czymś takim:

powiedz mi do czego ten navy blue mettalic będzie pasował? hmm.gif

> lub

> brudny biały perłowy

> [image]http://autofoto.pl/photos/ash-fotos2/images/1368654/500x333.aspx[/image]

to by wyglądało fajnie, gdyby autko miało wszystkie detale w kolor budy ok.gif

Jestem ciekaw co zrobi właściciel zlosnik.gif

Septic: Swoją drogą robiąc całe czarne koła zrobisz z niego takiego bordowego gangstera cfaniak.gif ale koła się zgubią, dlatego z polerką rantów lub całości będzie dużo lepiej waytogo.gif

Napisano

Jeżeli czepiamy się takich czarnych detali jak listwy klamki czy lusterka to czemu nie widzisz u siebie żółtych kierunków, czerwonych lamp z tyłu, czarnych wycieraczek i uszczelek wokół szyb zlosnik.gif

A czy kolorowa felga musi od razu konkretnie do czegoś pasować? shocked.gif

Napisano

> Jeżeli czepiamy się takich czarnych detali jak listwy klamki czy lusterka

To było podpasowanie pod czarne zderzaki i bre, bo lusterka listwy zderzaki można pomalować w kolor, u septica są w wersji bez lakieru - czyli czarny plastik - stąd moja uwaga zlosnik.gif

>to czemu nie widzisz u

> siebie żółtych kierunków, czerwonych lamp z tyłu,

Dobrze wiesz,że poluję na tylne żółtki, żeby całość oświetlenia była żółta, tak jak i żółte bańki, które mam w środku w reflektorach zlosnik.gif

Nie wypominałem nikomu czerwonych lamp z tyłu czy przednich pomarańczowych kierunkowskazów waytogo.gif

>czarnych wycieraczek i uszczelek wokół szyb

Myśle, że zdajesz sobie sprawę z tego, że teraz przesadzasz, bo opcji wymiany na inne nie ma, pomalować ich tak jak w/w elementów też nie możesz wpysk.gif

> A czy kolorowa felga musi od razu konkretnie do czegoś pasować?

Gusta i guściki, uważam, że ma to mieć ręce i nogi. Setup czerwonego z niebieskim nigdy nie podobał mi się na autach i ścianie i tak pozostanie zlosnik.gif Tu nie mamy czerwonego tylko bordo i nie zwykly niebieski tylko navy blue i dobrze to nie wygląda.

Tak jak mówiłem wcześniej i powtórze się ostatni raz - kolorowa felga byłaby fajna i można byłoby kombinować gdyby auto było całe w lakierku waytogo.gif W innym wypadku czarna perła z rantem w poler jest jak najabrdziej na miejscu ok.gif A jeszcze lepiej polerka całości zlosnik.gif

Napisano

Widze ze jest kilka ciekawych propozycji waytogo.gif

jednak bardziej sie skłaniam do "dokonczenia" polerki calej felgi niz malowanie w środka w czerń bo faktycznie kolo sie zgubi

Napisano

> Najlepsza opcja, o której mówiłem wyżej

dokladnie ewen mozna sie pokusic na jasny środek i ranty w poler grinser006.gif

Napisano

> dokladnie ewen mozna sie pokusic na jasny środek i ranty w poler

Bra gdyby była przeszyta np szara/albo brudno biała nicią do tego jakiś inny dodatek - np lusterka (bo klamki i listewki to słaby pomysł akurat tutaj) i wtedy rotor możesz zrobic na w/w jasne kolory i będzie to do czegoś pasować(lusterka zawsze mozna wymalowac w kolor budy przy zmianie koła czy koloru środka wink.gif ), a jeśli zostanie tak jak jest to nie zmieniałbym nic tylko polerował całość waytogo.gif

Swoją drogą czemu nie chcesz pozbyć się listewek i chlapaczy? zlosnik.gif

Do tego zdesie w kolor, a lusterka w kolor rotoru feli i byłoby waytogo.gif

Napisano

> Swoją drogą czemu nie chcesz pozbyć się listewek i chlapaczy?

a kto powiedzial ze nie chce sie pozbyc ?? zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.