Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pielęgnacia skórzanej tapicerki

Featured Replies

Napisano

Nigdy nie miałem auta w skórze wiec nie wiem czym najlepiej ją pielęgnować , konserwować , czyścić . Tapicerka jest w bardzo dobrym stanie więc nie chcę jej odnawiać czy odświeżać tylko po prostu o nią dbać .

Napisano

> Nigdy nie miałem auta w skórze wiec nie wiem czym najlepiej ją pielęgnować , konserwować , czyścić

> . Tapicerka jest w bardzo dobrym stanie więc nie chcę jej odnawiać czy odświeżać tylko po

> prostu o nią dbać .

Polecam produkty firmy Smartwax, a dokładniej SmartLeather wink.gif prawie pół litra płynu do czyszczenia i konserwowania skóry za około 50 zł. Nie śmierdzi (zapach oryginalnej skóry), nie zostawia plam, nie jest "tłusty", łatwo się aplikuje i starcza na długo.

Napisano

> Nigdy nie miałem auta w skórze wiec nie wiem czym najlepiej ją pielęgnować , konserwować , czyścić

> . Tapicerka jest w bardzo dobrym stanie więc nie chcę jej odnawiać czy odświeżać tylko po

> prostu o nią dbać .

kupiłem w IKEA płyn do czyszczenie skóry i raz-dwa na rok przemywam wszystkie auta i jest git ok.gif

Napisano

ja używam plaka do skóry jak na razie jest ok ale gdybyś szukał trochę lepszych kosmetyków to znajomy się zajmuje czymś takim

jego strona

a tutaj ma jakieś kosmetyki na allegro alledrogo

Napisano

> prostu o nią dbać .

Szukaj w podwieszonym wątku "Kosmetyki samochodowe". Ja osobiście próbowałem tylko zestawu z IKEA i jestem zadowolony z rezultatów.

Napisano

Popatrz sobie jeszcze tutaj firma bardzo chwalona na forum kosmetykaaut.pl a tam siedzi dużo pasjonatów jaki i detailerów. Sam zamierzam przejechać skórę środkami od nich

Pzd

Napisano

mimo wszystko proponowałbym Ci zacząć od początku tzn.

kupić mydło albo czyścik do skór i ściągnąć wszystkie stare kosmetyki jakie były nakładane

potem zakonserwować tłuszczem do skór, aż porządnie ją natłuścisz i odzyska pełną sprężystość

potem okresowo dobry krem do skóry, żadne spraya nabłyszczające itp shit, zimą mleczko.

Co do produktów:

polecam Tarrago mydła, tłuszcze i czyściki, robią naprawdę świetne kosmetyki w bdb cenach.

Operacja wymaga sporego wkładu czasu i pracy, ale odwdzięczy się szczególnie jak masz zamiar autem kilka lat jeździć.

Napisano

> prostu o nią dbać .

Tu masz bardzi dobry i tani preparat.

sonax_mleczko_do_skory_s.jpg

Stosuję go od długiego okresu czasu,więc wiem jak działa.Czyści skórę,jest ona potem sprężysta i nie świeci się jak psu jaja.Nie pozostawia wrażenia,że jest śliska i mokra.Polecam.

Napisano

> prostu o nią dbać .

Jak chcesz wykończenie matowe/neutralne to polecam Gliptone:

gliptone_cleaner.jpg

gliptone_conditioner.jpg

jeśli lekki połysk to zestaw Meguiars:

meguiars_leather_clean.jpg

meguiars_leather_conditione.jpg

Rewelacyjne są kosmetyki swissvax, ale to juz górna półka cenowa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.