Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chłodnica bez zbiorniczka ...

Featured Replies

Napisano

... czyli z UT, D lub TD, no właśnie czy ktoś próbował założyć chłodnicę z innego auta? coś mi się kojarzy, że Drupi - do tablicy - miał z jakiegoś Forda hmm.gif

moja cieknie i nie chciałbym znowu kupować chińskiego zamiennika nie najlepszej jakości - zaczęła się lać po ok 8 m-cach, a oryginał to koszt ok 800 zł sick.gif

Napisano

> ... czyli z UT, D lub TD, no właśnie czy ktoś próbował założyć chłodnicę z innego auta? coś mi się

> kojarzy, że Drupi - do tablicy - miał z jakiegoś Forda

> moja cieknie i nie chciałbym znowu kupować chińskiego zamiennika nie najlepszej jakości - zaczęła

> się lać po ok 8 m-cach, a oryginał to koszt ok 800 zł

nie myślałeś dać jej do spawania tam gdzie łatają chłodnice?

Napisano
  • Autor

> nie myślałeś dać jej do spawania tam gdzie łatają chłodnice?

nową mogę mieć za 100 zł, więc nie widzę sensu spawać niewiem.gif ale takie samo badziewie może być sick.gif

Napisano

> ... czyli z UT, D lub TD, no właśnie czy ktoś próbował założyć chłodnicę z innego auta? coś mi się

> moja cieknie i nie chciałbym znowu kupować chińskiego zamiennika nie najlepszej jakości - zaczęła

weź Ty kup używkę oryginał z 1,7d - kiedyś po ok 100 - 150 zł chodziły - ja kiedyś kupiłem , 4 lata wytrzymała u mnie, u następnego właściciela rok, a potem to już nie wiem co się działo dalej.

pozdr

Napisano
  • Autor

myślisz, że to taka prosta sprawa z używką cfaniaczek.gif

na allego tylko nowe zamienniki, a na szrotach w okolicy żadnego Uno D nie mieli ostatnimi czasy sick.gif

Napisano

Czekaj od sąsiadki wykręce bo ma diesla grinser006.gif

A jaka tam jest różnica nie spasuje z 1.4?

Napisano

> Czekaj od sąsiadki wykręce bo ma diesla

> A jaka tam jest różnica nie spasuje z 1.4?

Ma być bez zbiorniczka wyrównawczego, przy chłodnicy od 1.4 jest zbiorniczek ok.gif

Napisano

> Ma być bez zbiorniczka wyrównawczego, przy chłodnicy od 1.4 jest zbiorniczek

zalezy od roku, moj 1,0 nie ma zbiorniczka, kumpla 1,0 kilka lat starszy ma, wiec po prostu przejzec szroty, albo poprosic kolegow z UKP by pomogli znalezc;)

Napisano

jak u mnie lała chłodnica (lała to może się trochę zagalopowałem - ciekła) to wsypałem proszek za 5 zł dostępny nawet w supermarketach i nie leje od pół roku smile.gif

Napisano
  • Autor

> jak u mnie lała chłodnica (lała to może się trochę zagalopowałem - ciekła) to wsypałem proszek za 5

> zł dostępny nawet w supermarketach i nie leje od pół roku

u mnie proszek nie pomaga bo się leje, a nie cieknie sick.gif

ponieważ nigdzie w okolicy nie ma oryginału, a mnie już szlag trafia na dolewanie 3-4l wody 3x dziennie, zamówiłem dziś kolejny zamiennik ... zobaczymy ile wytrzyma hmm.gif

Napisano

> jak u mnie lała chłodnica (lała to może się trochę zagalopowałem - ciekła) to wsypałem proszek za 5

> zł dostępny nawet w supermarketach i nie leje od pół roku

ja po wsypaniu proszku musialem dwa razy zmieniać nagrzewnicę. Po rozebraniu jej w środku był taki syf z tego proszku, ze szkoda gadać, także trzeba uważać. Więcej tego nie wsypię.

Napisano

> syf z tego proszku, ze szkoda gadać, także trzeba uważać. Więcej tego nie wsypię.

kiedyś jak wsypałem to dziadostwo do chłodnicy to stanął zawór nagrzewnicy

Napisano

LINK jest to chłodnica od wersji z klimą, ma szerokość, jak seryjna z UT, czyli od wzmocnienia do wzmocnienia, i jeśli rzeczywiście jest to behr to wg mnie warto.

Koleś już ponad pół roku próbuje je sprzedać (wcześniej były 3 sztuki), ale nikt ich nie chce kupić. grinser006.gif Sam się zastanawiałem nad kupnem z racji tego, że być może przy większej chłodnicy wentylator w korkach by się tak często nie włączał.

Napisano

> Zakładam właśnie taką od 1.4 z klimą do czerwonego

Więc to Ty wykupiłeś 1 z tych 3 co były. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

tylko ja potrzebuję taką bez zbiorniczka zlosnik.gif

Napisano

Ja u siebie mialem z bravo.na wysokosc byla taka jak w uno 1.4 a wchodzila na oryginalne otwory w dolnej belce takie jak ma UT

Napisano

ja mam od punto 1.7 D chłodnice jak by ktoś chciał zlosnik.gif

Napisano

> ja mam od punto 1.7 D chłodnice jak by ktoś chciał

Ile, ile, poka!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.