Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozpórka

Featured Replies

Napisano

w załączniku zdjecie rozpórki górnej jacky miał moze ja ktos podejdzie pod 2003 rocznik sej mpi 1.1 powtarzam mpi !!

post-143459-14352513035193_thumb.jpg

Napisano

Już w SPI trzeba zakombinować z tą blachą z bezpiecznikami za akumulatorem i sam aku przesunąć do tyłu i jest blisko do obudowy filtra powietrza a w MPI jest jeszcze większa obudowa filtra więc ta rozpóra nie podejdzie. Szukaj takiej

http://allegro.pl/rozporka-seicento-cinquecento-kazdy-dolna-gorna-i1647066108.html

Napisano
  • Autor

dzieki tak myslałem napisałem już do górnego czekam na odpowiedz wersja mpi i rzeczy do tuningu kosztują drożej niż do hondy czy bmw co za kraj.................

Napisano

> w załączniku zdjecie rozpórki górnej jacky miał moze ja ktos podejdzie pod 2003 rocznik sej mpi 1.1

> powtarzam mpi !!

Przymierzałem "taka" tylko sparko (ale chyba wzór taki sam) bo mi ze sportinga została i do mpi pasowała (ciasno i filtra nie próbowałem założyć, bo ...), tylko ja mam gaz i sciana.gif wadzi o przewody od gazu :/.

Jak ją kupowałem to śmigała w 1,2 z kopułka 900 chyba.

Najlepiej przymierzyć jak to jest możliwe

Napisano
  • Autor

nie jest to mozliwe własnie przymierzy ale w mpiku jest filterpowietrza duży i po prawej stronie koło kielich jest od komputera kostek kilka ni hu hu zamówie chyba z tego linka góry zobaczymy

Napisano

> w załączniku zdjecie rozpórki górnej jacky miał moze ja ktos podejdzie pod 2003 rocznik sej mpi 1.1

> powtarzam mpi !!

Mpi

pg_173755812.jpg

Napisano

> Ja mam MPI i Rozpórkę GSG właśnie z jego aukcji

a masz jakieś foto

Napisano

> bardzo ładnie to wygląda

I robota profi waytogo.gif

> wiela worków złota?

Teraz 135 zł w stanie surowym, a ile z lakierem nie wiem ale pewnie +/- 20 zł więcej ok.gif

Napisano

> wiela worków złota?

to zalezy jaki termin realizacji, i czy lakierowanie, generalnie ja bym ujął tą cene od 140zł-200zł

Napisano

> to zalezy jaki termin realizacji, i czy lakierowanie, generalnie ja bym ujął tą cene od 140zł-200zł

Musiałem tylko coś wymyślić żeby odizolować + z aku od rozpórki, znaczy odstęp był, ale przy jakimkolwiek lekkim dzwonie gdzie mógłby się ruszyć aku to mogło by się bbq.gifzlosnik.gif

Napisano

tak samo u mnie siedzi

Napisano

> tak samo u mnie siedzi

Ja ostantio montowalem rozporke Gornego u siebie.

Wykonana jest spoko, aczkolwiek musialem sobie po jednej stronie rozfrezowac otwory okolo 5mm w strone srodka auta, bo nie pasowala pomimo tego, ze niby byla robiona na wymiar.

Napisano
  • Autor

> wiela worków złota?

Ja własnie jestem na etapie dogadywania sprawy własnie dostałem od niego cennik! zamieszczam poniżej moze komus sie to przyda dodam ze szukałem po sklepach w całej polsce na necie dostepna jest sparco 500 zł omp 370 wszystko z rzymską srubą!!

Witam

oferta dotyczy kompletu z wyszczególnieniem cen

elementy lakierowane (baza) - lakierujemy akrylem, nie jest najtaniej ale dobra jakość...

górna 190 (na surowo 145)

tylna 140 (na surowo 110)

dolna zwykła 120

wysyłka pobraniem + 23,50

kolory do wyboru:

- żółty,

- czerwony

- zielony metalik (fajny)

- grafit metalik (bardzo fajny)

- czarne: mat , półmat, połysk (mat fajny)

czas realizacji 7-14 dni

napisał jeszcze w meilu ze robi doloty, mocowanie fotela pod seja mam foto jak cos to piszcie!

Napisano
  • Autor

> Musiałem tylko coś wymyślić żeby odizolować + z aku od rozpórki, znaczy odstęp był, ale przy

> jakimkolwiek lekkim dzwonie gdzie mógłby się ruszyć aku to mogło by się

daj zdjęcie jak to odizolowałes:)???

Napisano

> daj zdjęcie jak to odizolowałes:)???

Znalazłem w domu kawałek rury gumowej, który idealnie pasował na rozpórkę zlosnik.gif Przyciąłem 20 cm i nałożylem zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.