Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak w bravie zdjąć linkę ręcznego?

Featured Replies

Napisano

Muszę pospawać tłumik w trudno dostępnym miejscu i w wyjęciu wydechu przeszkadza mi linka ręcznego (nie wiem jak tam oryginalnie jest z wydechem ale ten jest modzony i jest jedna całość od kata do końca).

Jak tą linkę (lewą) najszybciej odpiąć i gdzie? (nie mogę teraz pójść do samochodu, zacznę w nocy i chciałbym wiedzieć na co się przygotować).

Napisano

Myślę że nie musisz jej odpinać całkiem .Na wachaczu jest taka podwójna blaszka ,lekko ją odchyl i wyciąg pancerz następnie musisz wypiąć ją z plastikowej spinki . Myślę że jak ją tyle poluzujesz to wystarczy ci na wyjęcie tłumnika i rury

Napisano

Dokładnie to nie powiem, ale u mnie (1.6) też jest całość od kata do końca - tak jest oryginalnie, wyciągałem cały tłumik parę lat temu i pamiętam że linka przeszkadzała, ale łatwo się ją wypinało czy tam poluzowywało, nie powinno być z tym większego problemu.

Napisano
  • Autor

> Myślę że nie musisz jej odpinać całkiem .Na wachaczu jest taka podwójna blaszka ,lekko ją odchyl i

> wyciąg pancerz następnie musisz wypiąć ją z plastikowej spinki . Myślę że jak ją tyle

> poluzujesz to wystarczy ci na wyjęcie tłumnika i rury

Wypinałem ją już z wahacza z tej podwójnej blaszki i ze spinki ale to nie wystarczyło, robiłem jakiś czas temu pierwsze podejście ale było już ciemno, padła mi lampka kanałowa i odpuściłem, skręciłem to ale teraz muszę wyciągać znowu bo "pierdzi".

Napisano

Popuść pod dźwignią ręcznego(pod mieszkiem) i z linką będziesz robił co zechcesz

Napisano

No to masz dwie opcje ,albo sciągniesz bęben i tylną szczękę odłączysz od linki (z tyłu tarczy masz gumę może uda ci się wypiąć i wpiąć bez demontażu )

albo odepniesz z dźwigni.

Napisano
  • Autor

> Popuść pod dźwignią ręcznego(pod mieszkiem) i z linką będziesz robił co zechcesz

Aha, czyli z kabiny, nie z kanału?

Jutro pod wieczór się pobawię, dzisiaj zmieniłem wtryskiwacz i w końcu chodzi na benzynie.

Napisano
  • Autor

Git. Patent ze śrubą pod mieszkiem jest genialny, czemu w uno tak tego nie zrobili beksa.gif

Odkręcenie linek to po prostu bajka.

Tłumik wytargałem i go tam połatałem... jakiś czas pojeździ, niech w tym czasie szwagierka zbiera na nowy spineyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.