Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lupo ogłoszenie

Featured Replies

Napisano

Witam

Szukam lupo i co powiecie o tym AUCIE

Fotel wiadomo smile.gif i nadkole.Sprawdzałem VIN w serwisie VW i w 2008 roku miał 105 tys.Możliwe zęby przy 150tys tak wyglądała kierownica?

.

Napisano

> Witam

> Szukam lupo i co powiecie o tym AUCIE

> Fotel wiadomo i nadkole.Sprawdzałem VIN w serwisie VW i w 2008 roku miał 105 tys.Możliwe zęby przy

> 150tys tak wyglądała kierownica?

> .

Możliwe. W O1 taty zmienialiśmy kierownice na gwarancji przy przebiegu 20 kilku tyś km.

Napisano

> Witam

> Fotel wiadomo i nadkole.Sprawdzałem VIN w serwisie VW i w 2008 roku miał 105 tys.Możliwe zęby przy

> .

jak Ci pokażę moją kierownice w Meganie - oryginalny przebieg - auto od nowości 170 tys.km to padniesz zlosnik.gif wygląda jak pogryziona dosłownie powoli to czym jest obszyte nie dość, że zmatowione wygląda jak pogryzione przez psa, wytarte itp. ehhh trzeba będzie wymienić bo zaczyna się w łapach ślizgać crazy.gif

Napisano
  • Autor

> jak Ci pokażę moją kierownice w Meganie - oryginalny przebieg - auto od nowości 170 tys.km to

> padniesz wygląda jak pogryziona dosłownie powoli to czym jest obszyte nie dość, że zmatowione

> wygląda jak pogryzione przez psa, wytarte itp. ehhh trzeba będzie wymienić bo zaczyna się w

> łapach ślizgać

Oglądam ogłoszenia innych lupo i mało który ma tak wytarta kierownice.Jak by to była jakaś wada tego modelu to bym tak nie myślał.

Napisano

> Witam

> .

Myślałem że ja mam syf w aucie smile.gif Ze zdjęć widać tyle co nic.

Napisano

Szczerze to nie warto.Siostra ostatnio kupiła Astre II kombi 1.6 16V 2000/2001 rok taniej od prezentowanego tu lupo. Auto od pierwszego właściciela z pełna dokumentacja ( inie mówie o książce serwisowej kupionej na allegro i wypełnianej na kolanie) z klimą,wspomaganiem,abs-em i 4xpp ok.gif

Co do kierownicy to w seicencie po 80 tys jest wytarta podobnie.

Napisano

> Myślałem że ja mam syf w aucie Ze zdjęć widać tyle co nic.

Żonka jeździła, więc syf w standardzie...Ale w tym faktycznie, ponadprzeciętny hehe.gif

Napisano

Auta od bab tak zwykle mają, pierścionki, tipsy itp .

Gałka biegów, pokrętła, kierownica wyglądają na 2 x większy przebieg

Napisano

Sądząc po fotelu to ta żona baaardzo lubiła jazdę tym samochodem. Kupuj swojej! ok.gifoink.gif

cytując sprzedającego:

"podgrzewanymi fotelami ze skóry - zresztą w bardzo fajnym stanie - zero przetarć itd..."

Jeśli fotele są w takim "fajnym" stanie według niego to nie wiem jak patrzeć na resztę przymiotników w opisie. palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.