Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie żarówki HB4

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam honde odyssey z takimi żarówkami i strasznie słabo to świeci w nocy. Co możecie polecić z jakiś lepszych żarówek. Czas do przepalania nie ma za bardzo znaczenia bo używam tych swiateł tylko po ciemku zlosnik.gif

Na szybkiego znalazłem philipsy bluevision i premium +30% co bedzie lepsze, może cos innego jeszcze jest ?

Napisano

> Witam

> Mam honde odyssey z takimi żarówkami i strasznie słabo to świeci w nocy. Co możecie polecić z jakiś

> lepszych żarówek. Czas do przepalania nie ma za bardzo znaczenia bo używam tych swiateł tylko

> po ciemku

> Na szybkiego znalazłem philipsy bluevision i premium +30% co bedzie lepsze, może cos innego jeszcze

> jest ?

jak sie nie boisz to kup 100W

wiem wiem niezgodne itp itd - ale doskonale poprawiaja widocznosc i nie oslepiaja jadacych z naprzeciwka zwlaszcza gdy masz symetryczne reflektory

Napisano

> jak sie nie boisz to kup 100W

> wiem wiem niezgodne itp itd - ale doskonale poprawiaja widocznosc i nie oslepiaja jadacych z

> naprzeciwka zwlaszcza gdy masz symetryczne reflektory

I fajnie sie wypalaja lampy oraz kostki polaczeniowe sick.gif

Napisano

> Witam

> Mam honde odyssey z takimi żarówkami i strasznie słabo to świeci w nocy. Co możecie polecić z jakiś

> lepszych żarówek. Czas do przepalania nie ma za bardzo znaczenia bo używam tych swiateł tylko

> po ciemku

> Na szybkiego znalazłem philipsy bluevision i premium +30% co bedzie lepsze, może cos innego jeszcze

> jest ?

gdzie te BV i za ile? Bo u mnie ten sam problem. Tak w ogóle to ciężko dostać te żarówki. facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> gdzie te BV i za ile? Bo u mnie ten sam problem. Tak w ogóle to ciężko dostać te żarówki.

ło np tutaj allegro mają sklep w Wa-wie na Bartyckiej

Napisano

> I fajnie sie wypalaja lampy oraz kostki polaczeniowe

od prawie 2 lat w KJ mam te zarowki i specjalnie po zalozeniu sprawdzalem czy przypadkiem sie cos nie grzeje - w KJ zero problemow i nic zlego sie nie dzieje

Napisano

> ło np tutaj allegro mają sklep w Wa-wie na Bartyckiej

wez pod uwage ze maja bardziej niebieskie swiatlo - w czasie deszczu czy mokrej pogody bedzie to swiatlo "gubilo sie" co bedziesz odbieral jako slabo oswietlona droge

jezeli juz to warto poszukac jakies +ileś ale bez niebieskich dodatkow

Napisano

> gdzie te BV i za ile? Bo u mnie ten sam problem. Tak w ogóle to ciężko dostać te żarówki.

w Norauto dziś widziałem

Napisano

Nie dalej jak przedwczoraj widziałem w Tesco (GE), na wyprzedaży można za grosze było kupić. skromny.gif

Napisano

> jest ?

było niedawno

H4 Philips Power2Night

lub

H4 Philips VisionPlus

są jeszcze mocniejsze i trwalsze

Napisano
  • Autor

> w Norauto dziś widziałem

ale h4 czy hb4 ?

Napisano
  • Autor

> było niedawno

> H4 Philips Power2Night

> lub

> H4 Philips VisionPlus

> są jeszcze mocniejsze i trwalsze

ale ja sie pytam o HB4

Napisano

> Nie dalej jak przedwczoraj widziałem w Tesco (GE), na wyprzedaży można za grosze było kupić.

HB4 w tesco??

nigdy w tesco HB4 nie widzialem

moze H4 byly

Napisano

> Nie dalej jak przedwczoraj widziałem w Tesco (GE), na wyprzedaży można za grosze było kupić.

icon_eek.gif

Jadę do tesco. U mnie padają jak muchy, wożę dwie w zapasie. Te żarówki to nieporozumienie.

Napisano

> było niedawno

> H4 Philips Power2Night

> lub

> H4 Philips VisionPlus

> są jeszcze mocniejsze i trwalsze

te... majster...

H4

H4bulb.jpg

HB4

209-326bd546-7971-465b-ab42-a1d639606811-middle.jpg

to nie to samo.

Napisano

> HB4 w tesco??

> nigdy w tesco HB4 nie widzialem

> moze H4 byly

Na bank HB4 - takie jak w poście wyżej.

Napisano

> Na bank HB4 - takie jak w poście wyżej.

az pojde sprawdze moze u mnie tez sa to sobie zakupie na zapas

Napisano

> az pojde sprawdze moze u mnie tez sa to sobie zakupie na zapas

Szukaj w koszach na pasażu.

Napisano

> ale h4 czy hb4 ?

hb4

Widziałem je w norauto w Piasecznie. Możesz też zapytać na Bartyckiej 10 w Bestlooku, wystawiają się na allegro, ale mają zdaje się więcej niż wystawiają. Kupowałem tam dziś hb3 do mojej renówki. Cena 6 zeta taniej niż w norauto

tel do nich 841 15 21

Napisano
  • Autor

> hb4

> Widziałem je w norauto w Piasecznie. Możesz też zapytać na Bartyckiej 10 w Bestlooku, wystawiają

> się na allegro, ale mają zdaje się więcej niż wystawiają. Kupowałem tam dziś hb3 do mojej

> renówki. Cena 6 zeta taniej niż w norauto

> tel do nich 841 15 21

dzięki, o Bartyckiej to wiem bo kiedys kupowałem tam żarniki do xenonów i faktycznie mają spory wybór. Musze się tam wybrać bo wiekszego wyboru to chyba nigdzie nie ma.

Napisano

> dzięki, o Bartyckiej to wiem bo kiedys kupowałem tam żarniki do xenonów i faktycznie mają spory

> wybór. Musze się tam wybrać bo wiekszego wyboru to chyba nigdzie nie ma.

o widzisz, a ja nie pomyślałem o zenonach do toyoty, teraz będę wiedział

Napisano

> dzięki, o Bartyckiej to wiem bo kiedys kupowałem tam żarniki do xenonów i faktycznie mają spory

> wybór. Musze się tam wybrać bo wiekszego wyboru to chyba nigdzie nie ma.

Sprawdzałem jeszcze raz w moim Tesco, General Electric HB4 za 5zł z groszami. Pełno tego, także HB3.

Napisano

> Sprawdzałem jeszcze raz w moim Tesco, General Electric HB4 za 5zł z groszami. Pełno tego, także

> HB3.

zwykła czy diodowa?

Napisano
  • Autor

> o widzisz, a ja nie pomyślałem o zenonach do toyoty, teraz będę wiedział

xenony miłem oryginalne w espace, świecił faktycznie lepiej ale dochodził jeszcze układ poziomowania, który był awaryjny, psuło się cięgienko warte może z 1-2 pln, które było w komplecie z czujniekeim za 600. Do hondy sie nie bawię, kupie jakies blue +50% i koniec.

Napisano

> zwykła czy diodowa?

wyglądała na zwykłą, mam zdjęcie na telefonie to jak do fabryki przyjdzie kolega to zgram i pokażę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.