Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek z cyklu "I ja jeżdżę jednosladem"

Featured Replies

Napisano

Też się pochwalę (na razie bez zdjęć).. Przed urlopem odebrałem a od kilku dni do pracy jeżdżę "pierdzipędem" czyli Kymco Agility.. W sumie całkiem fajna zabawka. Nawet w sezonie wakacyjnym, skrócenie czasu dojazdu do pracy zauważalne. No i miło jest zatankowac "do pełna" za 20PLN.

Jak na razie sprzęt nowy (170km jak na razie) więc nie szaleję - niech się trochę ułoży.

Napisano

> Też się pochwalę

05-400

ok.gif

zobaczymy za ile czasu będzie zwiększenie pojemności wink.gif

Napisano

jak śmigasz puławską to rzeczywiście czas przejazdu Ci się sporo poprawi zlosnik.gif

gratuluje zakupu smile.gif

Napisano

Eee ja tankuje za ponad 40 zlosnik.gif

Nie no do kulania się obleci, ale przydałoby się coś mocniejszego waytogo.gif

BTW czas docierania, czas nerwicowania hehe.gif

Napisano

> 05-400

> zobaczymy za ile czasu będzie zwiększenie pojemności

też mam w domu Kymco Agility 50 tyle ze z 2008 roku, zastanawiałem się nad zwiększeniem pojemności do 80~90cm3, ale nie wiem jak to się ma później np. podczas stłuczki czy ubezpieczyciel nie wypnie się ze jest zmieniona pojemności i nie będzie zwracał za ubezpieczeni

wie ktoś coś w tym temacie?

Napisano

> też mam w domu Kymco Agility 50 tyle ze z 2008 roku, zastanawiałem się nad zwiększeniem pojemności

> do 80~90cm3, ale nie wiem jak to się ma później np. podczas stłuczki czy ubezpieczyciel nie

> wypnie się ze jest zmieniona pojemności i nie będzie zwracał za ubezpieczeni

> wie ktoś coś w tym temacie?

Musieli by Cię wysłać na rolki, a żeby zmierzyć skuter to musieliby się trochę namęczyć bo takich rolek do automata zbytnio w PL nie ma grinser006.gif a tym bardziej jak sprawdzą jak na cylindrach zazwyczaj nie piszą pojemności ? grinser006.gif

Napisano

> też mam w domu Kymco Agility 50 tyle ze z 2008 roku, zastanawiałem się nad zwiększeniem pojemności

> do 80~90cm3, ale nie wiem jak to się ma później np. podczas stłuczki czy ubezpieczyciel nie

> wypnie się ze jest zmieniona pojemności i nie będzie zwracał za ubezpieczeni

> wie ktoś coś w tym temacie?

ja pitole masakra facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

zdziwiłbyś się ile takich rolek w polszy jest, fakt że to kosztuje tyle co hamownia samochodowa rotfl.gif

Napisano

Kupiłem w zeszłym roku synowi Kymco Agility RS. Nie dość, że podoba mi się jego wygląd, to jeszcze fajnie się na nim jeździ mimo, że mam motocykl ok.gif.

Napisano

> Też się pochwalę (na razie bez zdjęć).. Przed urlopem odebrałem a od kilku dni do pracy jeżdżę

> "pierdzipędem" czyli Kymco Agility.. W sumie całkiem fajna zabawka. Nawet w sezonie

> wakacyjnym, skrócenie czasu dojazdu do pracy zauważalne. No i miło jest zatankowac "do pełna"

> za 20PLN.

> Jak na razie sprzęt nowy (170km jak na razie) więc nie szaleję - niech się trochę ułoży.

Mimo, że jeżdzę motocyklem to do miasta nie widzę nic lepszego niż skuter. automat, bagażnik wygodna pozycja.

I do miasta motocykle raczej sie nie wybieram. Przeważnie przemierzam trasę skuterem.

Napisano

> zdziwiłbyś się ile takich rolek w polszy jest, fakt że to kosztuje tyle co hamownia samochodowa

Już to widzę jak wysyłają kogoś nie wiadomo gdzie na rolki grinser006.gif po dzwonie nie trudno sobie zmulić taki skuterek żeby wypluł mniej koni i jeździł tylko 45 grinser006.gif

Napisano

> Też się pochwalę (na razie bez zdjęć).. Przed urlopem odebrałem a od kilku dni do pracy jeżdżę

> "pierdzipędem" czyli Kymco Agility.. W sumie całkiem fajna zabawka.

Miałem polecam i szerokości, drugi bym kupił napewno ten i tylko z dzieloną kanapą.

Nawet w sezonie

> wakacyjnym, skrócenie czasu dojazdu do pracy zauważalne. No i miło jest zatankowac "do pełna"

> za 20PLN.

To cała tajemnica nie dość, że tanio to i szybciej. 893goodvibes.gif

> Jak na razie sprzęt nowy (170km jak na razie) więc nie szaleję - niech się trochę ułoży.

Możesz jedzić spokojnie na pełnym gazie i tak jest zablokowany więc nie ma prawa nic mu się stać. To samo na serwisie mi powiedzieli - kierownik sklepu. Jsk zrobisz jeszcze z 200km odblokuj go kompletnie i śmigaj aż miło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.