Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NoPb od braci zza wschodniej granicy....

Featured Replies

Napisano

Jako że do granicy mam rzut beretem, a NoPb drogie, zastanawiam się jak 1.6 w Cruzie zniesie ich 95 super grinser006.gif

Kolega bierze tam olej napędowy do TDI-ka i nie narzeka. Więc może i NoPb da się znieść hmm.gif Ziomale jeżdżą i nie narzekają, ale może ktoś tu ma jakieś doświadczenia hmm?

Napisano

> Jako że do granicy mam rzut beretem, a NoPb drogie, zastanawiam się jak 1.6 w Cruzie zniesie ich 95

> super

> Kolega bierze tam olej napędowy do TDI-ka i nie narzeka. Więc może i NoPb da się znieść Ziomale

> jeżdżą i nie narzekają, ale może ktoś tu ma jakieś doświadczenia hmm?

Kolega z Ukrainy tutaj pisał kiedyś i opisywał wymianę filtra na pompie - http://members.chello.pl/r.wicik/PoradyTechniczne.html#Placet10

Może instalacja LPG. Ale nie najtańsza, a z dobrymi wtryskiwaczami. To 1.6 nadaje się do gazu?

Napisano

> To 1.6 nadaje się do gazu?

Producent nie zaleca. Do gazu lepiej kupić 1.8

Napisano

> Producent nie zaleca. Do gazu lepiej kupić 1.8

Mój kolega jeździ na Ukrainę, mówił, że dalej w głąb kraju nie ma problemu, ale jak ognia wystrzegać się tankowania przy granicy - dlaczego? Właśnie ze względu na nas, bo i tak Polacy przyjadą i kupią, bo dużo taniej, a jak już jedni się zniechęcą to i tak drudzy przyjadą. Jego pasek akurat jeździ na ON, a kolega twierdzi, że jak zatankujesz przy granicy, potem ciężko na inną stację w ogóle normalnie dojechać.

Napisano

Kiedyś słyszałem że ON mają dobry ale noPB niezbyt dobre- do starszych jednostek jeszcze ujdzie ale do nowszych nie.

Ile w tym prawdy jest to nie wiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.