Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(chinol) sam robie pierwszy przeglad

Featured Replies

Napisano

jakos przegapilem przeglad gwarancyjny ...

Jakie czynnosci sie wykonuje i jaki olej sie leje podczas wymiany ?

Pacjent ferro301 2T

Napisano

> jakos przegapilem przeglad gwarancyjny ...

> Jakie czynnosci sie wykonuje i jaki olej sie leje podczas wymiany ?

> Pacjent ferro301 2T

jak masz od niego papiery to zerknij w tabele ktora zapewne tam widniejc co i kiedy sie robi

Napisano

z tego co pamiętam to czyszczenie filtra powietrza, sprawdzenie połączeń. Oleju chyba się nie wymienia na pierwszym przeglądzie. Wszystko masz w książce serwisowej

Napisano
  • Autor

> z tego co pamiętam to czyszczenie filtra powietrza, sprawdzenie połączeń. Oleju chyba się nie

> wymienia na pierwszym przeglądzie. Wszystko masz w książce serwisowej

gdzies pewnie mam palacz.gif

Napisano

> z tego co pamiętam to czyszczenie filtra powietrza, sprawdzenie połączeń. Oleju chyba się nie

> wymienia na pierwszym przeglądzie. Wszystko masz w książce serwisowej

w 2T raczej nigdy sie nie wymienia hehe.gif

Napisano

Myślałem że piszę do ludzi którzy mają jakieś pojęcie o mechanice:) Właśnie że się wymienia:) Nigdzie nie pisałem o oleju silnikowym. Wymienia się olej w przekładni, ale nie wiem czy już na pierwszym przeglądzie czy na drugim.

Napisano

> Myślałem że piszę do ludzi którzy mają jakieś pojęcie o mechanice:) Właśnie że się wymienia:)

> Nigdzie nie pisałem o oleju silnikowym. Wymienia się olej w przekładni, ale nie wiem czy już

> na pierwszym przeglądzie czy na drugim.

W Zippie 2T (polski chińczyk) już na 1. przeglądzie wymienia się olej w przekładni.

W innym markach może być inaczej.

PZDR

Napisano
  • Autor

> W Zippie 2T (polski chińczyk) już na 1. przeglądzie wymienia się olej w przekładni.

> W innym markach może być inaczej.

> PZDR

o to toooo .... gosc mowil , ze trzeba wymienic po 500 km , tylko na jaki ? mialem przemeblowanko i zanim znade papiery uplynie wiecznosc wink.gif

a moze ktos podpowie gdzie szukac modulu ... przy aku niema , pod siedzeniem niema , na forach skuterowych info niema ...

Napisano

> Myślałem że piszę do ludzi którzy mają jakieś pojęcie o mechanice:) Właśnie że się wymienia:)

> Nigdzie nie pisałem o oleju silnikowym. Wymienia się olej w przekładni, ale nie wiem czy już

> na pierwszym przeglądzie czy na drugim.

aaa-to co innego.rozumiem ze jesli mowisz ze mieszkasz w bloku to masz na mysli ten rysunkowy ok.gif

Napisano

> aaa-to co innego.rozumiem ze jesli mowisz ze mieszkasz w bloku to masz na mysli ten rysunkowy

To źle myślisz:) Jeśli ktoś mi mówi czy w 2T ma wymienić olej to chyba wiadomo że chodzi o przekładniowy? A jeśli nie wiadomo to taki ktoś nie powinien się brać za przegląd.

Napisano

> o to toooo .... gosc mowil , ze trzeba wymienic po 500 km , tylko na jaki ? mialem przemeblowanko i

> zanim znade papiery uplynie wiecznosc

> a moze ktos podpowie gdzie szukac modulu ... przy aku niema , pod siedzeniem niema , na forach

> skuterowych info niema ...

Mi wlali chyba taki.

Napisano

A ja wam powiem, ze Yamaha do maxi zaleca taki sam jak do sam jak do silnika, czyli 10w40 smile.gif

Tak jest napisane w instrukcji obslugi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.