Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Monza

Featured Replies

Napisano

co tu dziś tak spokojnie?

MSC is back piesc.gif

Napisano

> co tu dziś tak spokojnie?

> MSC is back

Nie wrócił i nie wróci - auto miał szybkie na prostych a McLaren za krótkie przełożenie 7 biegu.

Napisano

> MSC is back

jego miejsce i czasy okrazen pokazuja ze wcale nie wrocil .. po prostu mial szybszy ostatni bieg

Napisano

> jego miejsce i czasy okrazen pokazuja ze wcale nie wrocil .. po prostu mial szybszy ostatni bieg

Raczej umiejetność jazdy i blokowania, ale walka ładna claps.gif

Napisano

calkiem niezle radzil sobie Senna, bardzo rozwazna a przy tym sprawna jazda

Napisano

> MSC is back

ogolnie wyscig super.

Najwiecej emocji dostarczyly potyczki Hamilton vs. Shumacher. ok.gifok.gifok.gifok.gif

Predkosc Shumacher na prostych mial ciut wieksza, Hamilton byl bezradny, smiesznie to wygladalo w niektorych momentach.

Kraksa na pierwszym zakrecie. icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Lepsza niz scena z filmu.

Napisano

> MSC is back

Według mnie duże uznanie dla Buttona. Widać nie lubi być w cieniu Ham i robi to lepiej niż Alo w 2007r. Ham tyle razy próbował z Schumim, a gdy tylko zamienił się z kolegą, But od razu wyprzedził Msc.

Zapomniałem dodać, że wyprzedzanie w wykonaniu Vet było ok.gifclaps.gif

Napisano

> Zapomniałem dodać, że wyprzedzanie w wykonaniu Vet było

Mam wrażenie że to nie zasługa Vettela, ale beznadzieja Ferrari/Alonso.

Można snuć przypuszczenie że wóz Ferrari jest beznadziejny* i tylko Alonso jako kierowca ratuje sytuację.

ALO zawsze traci pozycję. Na każdym wyścigu. Nawet jak ma atomowy start to pozycji nie utrzyma.

*- beznadziejny jak na Ferrari

Napisano
  • Autor

> Nie wrócił i nie wróci - auto miał szybkie na prostych a McLaren za krótkie przełożenie 7 biegu.

a mi bardzo podobała się jego jazda. Po starcie pokazał co potrafi i potem jeszcze raz ponownie wyprzedzając Ham ok.gif

Napisano

> Mam wrażenie że to nie zasługa Vettela, ale beznadzieja Ferrari/Alonso.

> Można snuć przypuszczenie że wóz Ferrari jest beznadziejny* i tylko Alonso jako kierowca ratuje

> sytuację.

> ALO zawsze traci pozycję. Na każdym wyścigu. Nawet jak ma atomowy start to pozycji nie utrzyma.

> *- beznadziejny jak na Ferrari

Bardzo ciekawe co piszesz bo w poprzednich GP to Alonso (oprócz dwóch GP) zajmował wyższe miejsce na mecie w stosunku do miejsca na starcie.

Po za tym chyba nie jesteś zszokowany tym, że został wyprzedzony przez Vettela, który miał tempo z innej ligi.

Napisano

> Według mnie duże uznanie dla Buttona. Widać nie lubi być w cieniu Ham i robi to lepiej niż Alo w

> 2007r. Ham tyle razy próbował z Schumim, a gdy tylko zamienił się z kolegą, But od razu

> wyprzedził Msc.

poszlo mu to podejrzanie latwo, zakladam ze na pewno mial opony w lepszym stanie niz Hamilton. Co do ustawien bolidow, dokladniej skrzyni biegow, moze mial dluzsze przelozenie / przelozenia ustawione i dlatego tak bezstresowo lyknal Schumachera.

> Zapomniałem dodać, że wyprzedzanie w wykonaniu Vet było

poszedl po calosci. zlosnik.gifzlosnik.gif dwa kola poza torem. zlosnik.gif

edit:

W poprzednim GP Vettel dal sie ograc Rosbergowi, tutaj Alonso na starcie go wyprzedzil. Pozniej odzyskal pozycje.

Zakrawa na swego rodzaju prawidlowosc, ale czym spowodowana? Zimne opony czy co?

Napisano

> poszlo mu to podejrzanie latwo, zakladam ze na pewno mial opony w lepszym stanie niz Hamilton.

Albo mogl to byc maly blad Schumachera.

Wczesniej tez jeden popelnil przy czym Hamilton go wyprzedzil,

tyle ze na prostej Michael zaraz odzyskal pozycje.

Napisano

> Bardzo ciekawe co piszesz bo w poprzednich GP to Alonso (oprócz dwóch GP) zajmował wyższe miejsce

> na mecie w stosunku do miejsca na starcie.

> Po za tym chyba nie jesteś zszokowany tym, że został wyprzedzony przez Vettela, który miał tempo z

> innej ligi.

Wyprzedzenie Alonso z dwoma kolami poza torem chyba nie moze byc nieszokujace.

Napisano

> Wyprzedzenie Alonso z dwoma kolami poza torem chyba nie moze byc nieszokujace.

Liuzzi do pierwszej szykany wyprzedzał czterema kołami (i to ilu) a wyprzedzeniem Alonso nadal nie jestem i nie będę zszokowany.

Napisano

> Liuzzi do pierwszej szykany wyprzedzał czterema kołami (i to ilu) a wyprzedzeniem Alonso nadal nie

> jestem i nie będę zszokowany.

Piszesz o tym przeskoczeniu 14 pozycji do góry na pierwszym zakręcie? biglaugh.gif

Napisano

> Piszesz o tym przeskoczeniu 14 pozycji do góry na pierwszym zakręcie?

To był sarkazm zlosnik.gif

Napisano

> Liuzzi do pierwszej szykany wyprzedzał czterema kołami (i to ilu)

No to super gosc z niego.

Napisano

> Bardzo ciekawe co piszesz bo w poprzednich GP to Alonso (oprócz dwóch GP) zajmował wyższe miejsce

> na mecie w stosunku do miejsca na starcie.

> Po za tym chyba nie jesteś zszokowany tym, że został wyprzedzony przez Vettela, który miał tempo z

> innej ligi.

Faktycznie, to forum jest specyficzne i trzeba zawsze napisać dokładnie to co się miało na myśli.

ALO traci pozycje w wyścigu. Na starcie zyskuje nawet i 10 pozycji (przykład), ale później nie może ich utrzymać.

Przez to porównując w statystykach czy zyskał/stracił, to rzeczywiście widać że zyskał, bo np startował 8, a przyjechał 5.

Oprócz startu już mu tak dobrze nie idzie.

Napisano

> Faktycznie, to forum jest specyficzne i trzeba zawsze napisać dokładnie to co się miało na myśli.

GP Europy

GP Niemiec

GP Belgii

Analizuj a nie wymyślaj.

> ALO traci pozycje w wyścigu. Na starcie zyskuje nawet i 10 pozycji (przykład), ale później nie może

> ich utrzymać.

> Przez to porównując w statystykach czy zyskał/stracił, to rzeczywiście widać że zyskał, bo np

> startował 8, a przyjechał 5.

> Oprócz startu już mu tak dobrze nie idzie.

Jak wyżej facepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.