Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Camaro juz w sprzedazy w PL

Featured Replies

Napisano

Ceny hmm.gif Jak to zwykle bywa po przeplynieciu oceanu x2 zlosnik.gif Ale kto bogatemu zabroni. Ja tu widze jeden plus. Kupujemy jakiegos za wielka woda i serwis mamy pod nosem. Ceny od 200k czyli tak jak 350z, subaru sti czy lancer. A samochod nietypowy i bedzie przyciagal wzrok. Jakbym wygral ta ostatnia kumulacje to wszedlbym z siatka pelna pieniedzy i kupil. Odczekam troche i wybiore sie na jazde probna zlosnik.gif

Sprzedaz tylko w 5 salonach

jakiś tekst

Napisano

klyma M A N u A L N A ???????!!!!!!!! za 200 koła ? !!! no chyba ich poj...ło !

Napisano

> klyma M A N u A L N A ???????!!!!!!!! za 200 koła ? !!! no chyba ich poj...ło !

I masz powód żeby nie kupić Camaro smile.gif

Napisano

> klyma M A N u A L N A ???????!!!!!!!! za 200 koła ? !!! no chyba ich poj...ło !

U amerykańców rzadko jest automatyczna. A to zapewne z tego powodu, że automatyczna jest dla nich za trudna w obsłudze grinser006.gif

Napisano

> U amerykańców rzadko jest automatyczna. A to zapewne z tego powodu, że automatyczna jest dla nich

> za trudna w obsłudze

Mowisz ze manualna klima jest łatwiejsza w obsłudze od automatycznej?

Napisano
  • Autor

Nic dziwnego w USA wiekszosc aut ma klime manualna i nie widze w tym nic dziwnego.

Napisano
  • Autor

> Mowisz ze manualna klima jest łatwiejsza w obsłudze od automatycznej?

Nie On ma powod zeby nie kupic tego auta bo ma manualna klime. Ja mam u siebie low pozniej 15,5 C czyli na 15 nie ustawie hehe.gif IMO wole manuala.

Napisano

> Nie On ma powod zeby nie kupic tego auta bo ma manualna klime. Ja mam u siebie low pozniej 15,5 C

> czyli na 15 nie ustawie IMO wole manuala.

Mi w sumie nie zależy czy nastawiam temperaturę czy kręcę ciepłem i wentylatorem ręcznie. Ważne żeby była skuteczna klima. U córki w Chevrolecie jest to genialnie zrobione, bo masz połączenie tego co najlepsze - można regulować ręcznie jak i automatycznie i są normalne gałki a nie jakieś przekombinowane guziczki, ekraniki dotykowe i tym podobne wynalazki.

Napisano

Pytanie tylko jedno?

Dlaczego samochod kupiony w US i przywieziony i oplacony kosztuje 50 tysi mniej?

Napisano

> Pytanie tylko jedno?

> Dlaczego samochod kupiony w US i przywieziony i oplacony kosztuje 50 tysi mniej?

Pefnie diler musi zarobić na utrzymanie tego całego haremu hmm.gif

Jakoś nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Napisano

> Pytanie tylko jedno?

> Dlaczego samochod kupiony w US i przywieziony i oplacony kosztuje 50 tysi mniej?

Jesteś pewien że tyle wyjdzie? Jak dodasz wymianę wszelkich świateł na EU, to pewnie cena będzie identyczna.

Napisano

> Jesteś pewien że tyle wyjdzie? Jak dodasz wymianę wszelkich świateł na EU, to pewnie cena będzie

> identyczna.

To strasznie drogie te światła są 270751858-jezyk.gif

Napisano

> To strasznie drogie te światła są

Nie wiadomo czy nie ma innych zmian (np. dodatkowe wiązki przewodów do kierunkowskazów itp.)

Napisano

> Jesteś pewien że tyle wyjdzie? Jak dodasz wymianę wszelkich świateł na EU, to pewnie cena będzie

> identyczna.

No przy obecnym kursie USD nie wyglada juz to tak rozowo. Ale przy dolarze za 2,80PLN to cena w Polsce nie była taka ciekawa dla porownania z 1SS za 32000$

A co do swiatel to nie mysle zeby były problemy, moze jedynie z przednimi.

Napisano

> No przy obecnym kursie USD nie wyglada juz to tak rozowo. Ale przy dolarze za 2,80PLN to cena w

> Polsce nie była taka ciekawa dla porownania z 1SS za 32000$

> A co do swiatel to nie mysle zeby były problemy, moze jedynie z przednimi.

W Polsce wolno mieć czerwone kierunkowskazy które zapalają się przy hamowaniu?

2010-Chevrolet-Camaro-SS-4.jpg

A swoją drogą to nawet na stronie Chevrolet Polska jest wersja z czerwonymi:

711x260_camaro_01.jpeg

Ciekawe czy cena uwzględia łapówki dla diagnostów?

Napisano

U mnie w robocie klima jest w automacie i pracownicy na zmianę włączają 5stopni, a jak sie juz zrobi zimno to robia na 30stopni. Pewnie taki amerykanski styl manualny grinser006.gif

Napisano

Przejade sie do Bielska i zobacze jak to zrobili na EU. Z drugiej strony w dobie instalacji CAN nie jest problemem przygotowanie modulu do wlasciwej pracy w kazdym kraju swiata. Pozostanie wiec tylko kolor, ale to juz nie az taki duzy problem.

Napisano

> Ceny Jak to zwykle bywa po przeplynieciu oceanu x2 Ale kto bogatemu zabroni. Ja tu widze jeden

> plus. Kupujemy jakiegos za wielka woda i serwis mamy pod nosem. Ceny od 200k czyli tak jak

> 350z, subaru sti czy lancer. A samochod nietypowy i bedzie przyciagal wzrok. Jakbym wygral ta

> ostatnia kumulacje to wszedlbym z siatka pelna pieniedzy i kupil. Odczekam troche i wybiore

> sie na jazde probna

> Sprzedaz tylko w 5 salonach

> jakiś tekst

Jaka sprzedaz jak samochody beda dopiero w listopadzie w salonach. (info z Wawrosz)

Napisano
  • Autor

> Pytanie tylko jedno?

Bo go rozlozyli na czesci i zglosili mniejsza kwote do oclenia i vatu. A jak byl jeszcze troche stukniety to juz raj na ziemi.

Napisano
  • Autor

> Nie wiadomo czy nie ma innych zmian (np. dodatkowe wiązki przewodów do kierunkowskazów itp.)

Marek to jest PL. Kierunki beda w miejscu swiatel cofania tylko zolte zarowki sie da domontujesz dodatkowo wsteczne i przeciwmgilene i za 200zl masz swiatla dostosowane.

Napisano
  • Autor

> W Polsce wolno mieć czerwone kierunkowskazy które zapalają się przy hamowaniu?

> A swoją drogą to nawet na stronie Chevrolet Polska jest wersja z czerwonymi:

> Ciekawe czy cena uwzględia łapówki dla diagnostów?

Swieca te male w zderzaku. Dodge tak wlasnie w PL maja zrobione.

Napisano
  • Autor

> Jaka sprzedaz jak samochody beda dopiero w listopadzie w salonach. (info z Wawrosz)

Mozna juz zamawiac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.