Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy rejestratory samochodowe uzupełnią fotoradary

Featured Replies

Napisano

> Obowiązkiem prawnym chciałeś powiedzieć.

fakt ale dla mnie to też wyraz kultury, a czym jest kultura na drodze? Szanowaniem siebie i innych.

Napisano

> Bez obrazy, ale to jest jakiś bełkot i dorabianie ideologii do tego, że "wolno mi i sam będę

> decydował co jest bezpieczne, a co nie"

jeśli stwierdzę, że 99% społeczeństwa nie wiem co jest bezpieczne a co nie, nie będzie przesadą. Droga publiczna jest dla wszystkich a wypadki są wtedy gdy na tej samej drodze, spotykają się tacy dwa którzy myśleli, że "sami będą decydowali co jest bezpieczne a co nie"

dosyć ciekawy przykład wyjazd ze zgierza (malinka) zjazd w dół ograniczenie do 50km/h za mną kolejka aut ja jadę 50km/h i nagle stało się, wyskoczyło jakieś zwierze gościu przywalił zdrowo zwierzak pobiegł dalej ale pewnie padł w lesie frown.gif On myślał, że może więcej niż inni, bo przecież ten znak 50km/h to jakiś debil wymyślił. Jednak po coś był i miał sens, chociaż 99% kierowców twierdzi, że jest postawiony tam bez sensu.

Napisano

> w takiej sytuacji żaden sąd Cię nie skarze, więc nie masz się czego przejmować. I gwarantuje, że

> nikt z takiego nagrania nie zrobi użytku no chyba, żeby uwalić tego jadącego na czołówkę.

wiem wiem, ale Sibui napisał że zawsze da się jeździć zgodnie z przepisami u nas na drogach hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> wiem wiem, ale Sibui napisał że zawsze da się jeździć zgodnie z przepisami u nas na drogach

ratowanie się nie jest łamanie przepisów przecież, łamaniem przepisów byłby jechać z nim na czołówkę wiedząc jak się to skończy.

Napisano

> ratowanie się nie jest łamanie przepisów przecież, łamaniem przepisów byłby jechać z nim na

> czołówkę wiedząc jak się to skończy.

ale w kamerce nie wszystko zawsze widać. Może być widać to że ja złamałem przepis (wjechałem na ciągłą etc.) a może nie być widać przyczyny. Po to w radiowozie oprócz wideorejestratora siedzi Pan niebieski żeby mózgiem po szkole policyjnej to jeszcze ogarniać. Przeniesienie go z tego samochodu za biurko na komendzie do oceniania filmików z jutuba nie wiem czy jest najszczęsliwszym pomysłem zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

ooo mam dobry przykład - jadę sobie jadę w Warszawie, mieście lubiących jeździć na czerwonym na skrzyżowaniach i zatrzymałbym sie na żółtym ALE 3cm za moim zderzakiem jedzie sobie Pan który zatrzymać zamiaru się nie ma a za nim jeszcze dwóch takich samych. Przejeżdżam na czerwonym i co? Miałem hamowac i zbierać buraka z bagażnika? zlosnik.gif

Napisano

> ale w kamerce nie wszystko zawsze widać. Może być widać to że ja złamałem przepis (wjechałem na

> ciągłą etc.) a może nie być widać przyczyny. Po to w radiowozie oprócz wideorejestratora

> siedzi Pan niebieski żeby mózgiem po szkole policyjnej to jeszcze ogarniać. Przeniesienie go z

> tego samochodu za biurko na komendzie do oceniania filmików z jutuba nie wiem czy jest

> najszczęsliwszym pomysłem

A Policja zawsze wszystko widzi?

Przepraszam, ale teraz to demagogię uprawiasz...

> ooo mam dobry przykład - jadę sobie jadę w Warszawie, mieście lubiących jeździć na czerwonym na

> skrzyżowaniach i zatrzymałbym sie na żółtym ALE 3cm za moim zderzakiem jedzie sobie Pan który

> zatrzymać zamiaru się nie ma a za nim jeszcze dwóch takich samych. Przejeżdżam na czerwonym i

> co? Miałem hamowac i zbierać buraka z bagażnika?

Jak SKUTECZNIE wytłumaczysz się, jeżeli dostaniesz foto lub zgarnie Cię za takie wykroczenie policja?

Napisano

> widzenia obiektywnego prawa były jego łamaniem

Nie masz racji.

Podpowiem Ci hasło: "stan wyższej konieczności".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.