Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Signum opinie

Featured Replies

Napisano

Proszę o opinie użytkowników i znawców Opla Signum wszystkie sugestie mile widziane. Robie porównanie V-C/Signum przed liftem

silniki diesla chętniej widze

pozdrawiam i liczę na pomoc

Napisano

Powiedz dokladnie co Cie konkretnie inetresuje, to z checia odpowiem na Twoje pytania:) Tylko, ze moje Signum juz jest po lifcie, 1.8 ;122KM

Napisano

Przede wszystkim Signum jest rejestrowane na 4 osoby Vectra 5 po za tym poza schowkami w suficie i tylną kapą to to samo zlosnik.gif

Napisano

> Przede wszystkim Signum jest rejestrowane na 4 osoby Vectra 5

Moja jest zarejestrowana na 5, ale komfortowo beda podrozowaly tylko 4 osoby. To piate miejsce miedzy tylnymi siedzeniami, to raczej jest dla dziecka, niz dla doroslej osoby:)

Napisano
  • Autor

> Przede wszystkim Signum jest rejestrowane na 4 osoby Vectra 5 po za tym poza schowkami w suficie i

> tylną kapą to to samo

ale jakoś mi sie właśnie ten tył bardzo podoba zlosnik.gif Ale te 4 osoby mnie jakoś odstraszają teraz oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Powiedz dokladnie co Cie konkretnie inetresuje, to z checia odpowiem na Twoje pytania:) Tylko, ze

> moje Signum juz jest po lifcie, 1.8 ;122KM

Interesują mnie przede wszystkim różnice z V-C co przemawia na korzyść względem Vectry biglaugh.gif

Napisano

> Interesują mnie przede wszystkim różnice z V-C co przemawia na korzyść względem Vectry

wymiar, Signum-z tego co pamietam- jest wymiarowo odpowiednikiem VC kombii przez co z tyłu pasażerowie maja pełen luksus

Napisano
  • Autor

> wymiar, Signum-z tego co pamietam- jest wymiarowo odpowiednikiem VC kombii przez co z tyłu

> pasażerowie maja pełen luksus

na płycie VC kombi ponoć robiona, ale jednak pomimo, że sporadycznie jeżdże w 5 osób to moja córka lubi siedzieć w foteliku na środku zlosnik.gif

Napisano

> ale jakoś mi sie właśnie ten tył bardzo podoba Ale te 4 osoby mnie jakoś odstraszają teraz

Coraz więcej teraz jest aut niby rejestrowanych dla pięciu osób, a kanapa z tyłu jest profilowana dla dwóch, przez co środkowe miejsce nie należy do komfortowych niestety.

Napisano
  • Autor

> Coraz więcej teraz jest aut niby rejestrowanych dla pięciu osób, a kanapa z tyłu jest profilowana

> dla dwóch, przez co środkowe miejsce nie należy do komfortowych niestety.

V-B też ma profilowany srodek ale nigdy nikt nawet na środku na brak komfortu nie narzekał. Musze się wybrać i oglądnąć signum w środku zlosnik.gif

Napisano

Signum szybciej traci na wartości (ale to nie sa kolosalne różnice), ma najczęściej lepsze wyposażenie (często np kierunkowe xenony, IDS+ * -> full opcje) i naprawdę peeeeeeełno miejsca z tyłu.

4 osoby naprawdę mają komfortowe warunki do podróżowania, ale w Vectrze również się nie męczę - niezależnie gdzie siedzę.

Chyba gust będzie decydujący, a o tym - jak wiadomo - nie dyskutuje się.

* IDS+ - fajne ale kosztowne amortyzatory.

Napisano

> Signum szybciej traci na wartości (ale to nie sa kolosalne różnice)

To prawda i niestety roznice sa duze. W 2010r. wycenili mi do AC auto na 35tys. a w tym roku na 25tys. Czyli wedlug PZU auto przez rok czasu stracilo na wartosci az 10tys.

Napisano

omijac 3litrowego dizla, wypadaja tuleje cylindra, silnik z mocno skopanym bilansem termicznym. poza tym to asymetryczne turbo facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> omijac 3litrowego dizla, wypadaja tuleje cylindra, silnik z mocno skopanym bilansem termicznym.

> poza tym to asymetryczne turbo

Ponoć Saab znalazł rozwiązanie problemu. skromny.gif Wystarczy grubsze UPG. skromny.gif

Napisano

> Ponoć Saab znalazł rozwiązanie problemu. Wystarczy grubsze UPG.

ja bym zalozyl dodatkowo chlodnice oleju wydatek kilka stowek a spokoj gwarantowany

Napisano

> Ponoć Saab znalazł rozwiązanie problemu. Wystarczy grubsze UPG.

nie saab tylko Isuzu - sa uszczelki w wersji poprawionej. zadne elringi czy inne nie daja rady. pozatym problem tyczy silnika y30dt - 177km. w z30dt- 184 km nie wystepuje

Napisano
  • Autor

> nie saab tylko Isuzu - sa uszczelki w wersji poprawionej. zadne elringi czy inne nie daja rady.

> pozatym problem tyczy silnika y30dt - 177km. w z30dt- 184 km nie wystepuje

Auto mi sie podoba nawet bardziej niz V-C ale dostępność na rynku mała. Ale rozważam A-H , V-C i Signum właśnie ,ale zakup po zimie więc czasu mam na zgłębianie tematu zlosnik.gif Wszelkie sugestie mile widziane ok.gif

Napisano

> Auto mi sie podoba nawet bardziej niz V-C ale dostępność na rynku mała. Ale rozważam A-H , V-C i

> Signum właśnie ,ale zakup po zimie więc czasu mam na zgłębianie tematu Wszelkie sugestie

> mile widziane

Miałem podobne plany. Oglądałem A-H, pojechałem po V-C a kupiłem Signuma po lifcie 1,9 150 KM i po 1,5 roku eksploatacji mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że za każdym razem jak do niego wsiadam to cieszę się z wyboru.

A-H za podobną cenę nie daje tyle zadowolenia i miejsca a V-C to karawan jest i tyle w temacie.

Napisano

>>.. 1,5 roku eksploatacji mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że za >>każdym razem jak do niego wsiadam to cieszę się z wyboru.

Widze, ze nie tylko ja mam takie odczucia:)

Napisano

>Ale rozważam A-H , V-C i

>Signum właśnie ,ale zakup po zimie więc czasu mam na zgłębianie >tematu Wszelkie sugestie

>mile widziane

Przesiadajac sie z A-G mialem zamiar zakupic A-H Kombi, bo ta bryla nadwozia bardzo mi sie podobala. Jednak po dlugiej analizie stwierdzilem, ze zmieni mi sie tylko buda, a wielkosc pozostanie taka sama. Dlatego chca pozostac w marce postawilem na Vectre, a chcac miec do tego wiekszy bagaznik, ale nie tak wielki jak V-C Kombi, to wybor padl na Signum. I z czystym sumieniem stwierdzam, ze to byl dobry wybor, bo to auto spelnia wszystkie moje oczekiwania:)

Napisano

> Auto mi sie podoba nawet bardziej niz V-C ale dostępność na rynku mała. Ale rozważam A-H , V-C i Signum

Kup w lepszym stanie technicznym i z pełna dokumentacją

Napisano
  • Autor

> Kup w lepszym stanie technicznym i z pełna dokumentacją

Jak nie bój się, będziesz jednym z pierwszych jak czyms będę konkretnie zainteresowany zlosnik.gif Pojechałem oglądnąć signum w realu i powiem że jest zaje ..te serduszka.gif

Napisano

> Pojechałem

> oglądnąć signum w realu i powiem że jest zaje ..te

i tego się trzymaj, auto MUSI się podobać a nie tylko być rozsądnym wyborem waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.