Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC 0.9 na dojazdy do pracy.wytrzyma?

Featured Replies

Napisano

Witam. Potrzebuje takie auto tylko na dojazdy do pracy-mam zamiar kupic SC 900. Miesiecznie auto bedzie pokonywało 1200km po autostradzie. I tu mam kilka pytań:jakie wersje są najlepsze, jakie bedzie spalanie tego autka, jaka jest jego awaryjnosc. Mam do kupienia SC od 1własciciela przebieg 40tkm auto serwisowane, garażowane i... niby wychuchane wink.gif

Bardzo prosze o porady o tym autku.

Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam.

Napisano

osobiście bym polecił 1.1 mpi w LPG

1.1 na autostradę styknie wink.gif

a z LPG będzie ekonomiczniej waytogo.gif

ew jak już chcesz to 900 to i chcesz ekonomie to +LPG

awaryjność jak w każdym innym..

dużo zależy jakie jest to 900 które chcesz zakupić wink.gif

Napisano
Jak nie bedziesz sie z czasem ganial po tej autostradzie, to wytrzyma
Napisano

Czasem padnie coś z elektryki, bo jednak lata robią swoje...

Ale na miejsce dojedzie...

Jeśli chodzi o 0.9 i to 40kkm... hmmm... 10% życia ma już za sobą... zlosnik.gif

Jako posiadacz 4 cento od 0.7 po 1.1 mogę śmiało powiedzieć, że do celu to dojedzie zawsze... Taka konstrukcja...

Czego, po dwuch nowych samochodach z grupy Vag, powiedzieć już nie mogę...

Napisano

Jak w dobrych pieniądzach to 900 styknie....

tylko zapomnij o zwinnym wyprzedzaniu Tira.... frown.gif

Jak nie ma wyboru to bierz 900, jak możesz poczekać to szukaj 1,1 ok.gif Spalanie takie samo lub mniejsze a jest już czym uciec na skrzyżowaniu...

Napisano

Robię ok 2kkm miesięcznie. - 50/50 miasto trasa (nie autostrada). Mam CC1.1 SPI w gazie.

Nigdy nie zawiódł i nie ma tragedi chociaż na trasie to wiadomo.

Napisano

Kolego dobrze Ci radzę 900 nie nadaje się na autstradę 120 to jest max a powyżej silnik sie już męczy.

Ogolnie konstrukcja 900 jest dobra i łatwa.

Uwaga

http://www.autocentrum.pl/autorentgen/fiat/seicento/uwaga-silniki-2004-2005-313057345/

na resztę usterek nie bierz uwagi bo może Ci sie zdażyć 1 lub 4 z tej listy to wszystko zależy jak kto jeździł.

Spalanie 900 sam mam ok 7l/100 benzyny trasa miasto to norma nawet tak pisze w instrukcji.

Napisano

> Witam. Potrzebuje takie auto tylko na dojazdy do pracy-mam zamiar kupic SC 900. Miesiecznie auto

> bedzie pokonywało 1200km po autostradzie. I tu mam kilka pytań:jakie wersje są najlepsze,

> jakie bedzie spalanie tego autka, jaka jest jego awaryjnosc. Mam do kupienia SC od

> 1własciciela przebieg 40tkm auto serwisowane, garażowane i... niby wychuchane

> Bardzo prosze o porady o tym autku.

> Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam.

Szukaj 1.1

Seicento to toczydło w które wsiadam i jadę. Nie zastanawiam się czy jest olej, czy coś działa/nie działa.

Działa zawsze, olej też jest. Nie ma żadnej filozofii.

Kiedyś jeździłem swoim 2x600km co tydzień (Praga-Warszawa). Byliśmy na wakacjach nad Adriatykiem. teraz zawiozło mnie do Holandii. Auto ma już 10 lat, a jeżdżę nim bez strachu że się rozkraczy smile.gif

900 miał szwagier. Nie było źle, ale osiągi są mało porywające, pali tyle co 1.1

Napisano

Na mam CC 900 z 94r Kupiłem je w od starszej kobiety przy przebiegu 91 tyś. Nie zawiódł mnie nigdy (w trasie). Tak jak poprzednicy pisali na autostradę 900 odpada. Szukaj 1,1. Samo miasto jeszcze spoko. Ja w trasie przy prędkości 80km\h spalanie mam w granicach 5,5 - 6l benzyny. Gazu osobiście nie polecam do tak małej pojemności.

Napisano

Mi sej w trasie 100-120km/h palil 5,5-6l...

Napisano

Ja osobiście polecam silnik 900 na wtrysku smile.gif małe spalanie i mała awaryjność smile.gif

Napisano

> Ja rowniez polecam silnik 900 na wtrysku małe spalanie i mała awaryjność i lancuch rozrzadu do tego biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.