Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brazylia - dyskusja albo raczej brak.. podsumowanie?

Featured Replies

Napisano

Chyba kazdy juz sie zmeczyl tym sezonem.

Ogladalem z uwaga, ale po minieciu przez Webbera mety mialem uczucie ulgi.

Trudno bedzie wytrzymac przerwe, jednak w nowym roku powinny wrocic emocje.

Walka o 2 miejsce i monotonny wyscig to zdecydowanie za malo.

Podsumowujac, w stosunku do 2010 nie podobalo mi sie nic.

Nuzaca dominacja RBR, pseudo emocjonujacy DRS, opony..

Wielka szkoda, ze zabraklo Kubicy, ale mysle, ze nie zmazalby tego obrazu.

Napisano

ano sezon ziew.gif

i jak się inne zespoły nie wezmą do roboty to następny będzie podobny

Napisano

> ano sezon

> i jak się inne zespoły nie wezmą do roboty to następny będzie podobny

Zasłużone 1. dla Vettela.

Zasłużone 2. dla Buttona.

A szkoda mi Alonso.

Dzisiejsza wygrana Webbera była żałosna, chyba, że rzeczywiście w zespole preferowali Vettela i Mark nie miał równych szans. Wtedy to trochę by usprawiedliwiało dzisiejsze manewry ze skrzynią.

Dominacja RB może i trochę nudna, ale już dalej i zespołowo, i indywidualnie coś działo się.

Zresztą RedBull pokazał, że mniej tradycyjny zespół może wygrywać, może dominować. Ten sezon zdominowała technika prowadzona przez świetnego kierowcę.

A to chyba oczywiste, że najbardziej brakowało mi R.K.

Miejmy nadzieję że wróci w przyszłym roku nie tylko jako członek zespołu, ale też jako aktywny kierowca, choćby w Ferrari zlosnik.gif

Napisano

chichot historii , Senna i Schumacher na tej samej linii i do tego jeszcze ta kolizja.... chyba Schumi nie zdobyłby się na opierdzielenie Senny

Napisano

> Nuzaca dominacja RBR,

Bywało gorzej, na przykład w 2002 dominacja Ferrari była wstrętna do tego stopnia, że w pewnym momencie w ogóle przestałem oglądać wyścigi.

> pseudo emocjonujacy DRS

Skoro w pewnym momencie skupiono olbrzymi wysiłek propagandowy na wmówieniu gawiedzi, że "efekt przyziemny to śmierć", to teraz nie wypada radykalnie zmienić konstrukcji samochodu, żeby ograniczyć rolę skrzydeł a przywrócić podłogi. W takiej sytuacji lepszy dres, niż nic. Aczkolwiek FIA powinna dobrze przemyśleć, czy pozwalać na jego uruchamianie na wszystkich torach, np. na Spa i Interlagos wystarczająco dużo dzieje się i bez dresa.

> opony..

A jakie można mieć zastrzeżenia do opon ? confused.gif Dzięki temu, że są mało trwałe, na torze naprawdę dzieje się więcej. Moim zdaniem to był strzał w dziesiątkę.

Napisano

jak dl amnie zdecydowanie brakuje mi tankowania. Wprowadzało dodatkowe niewiadome i troche zamieszania.

Opony - rewelacja , przynajmniej coś się działo. Gdyby nie to to chyba nuda na całego by była.

DRS - cięzko cokolwiek sęsownego mi powiedzieć. Z jednej strony dobrze bo nie ma takich sytuacji że szybki kierowca zostaje za maruderem i traci sekundy a z drugiej strony takie jest życie i trzeba się namęczyć.

Zdecydowanie zabrakło mi Roberta bo wierzę w to że gdyby był w Renault to myślę że mogl by powalczyć o pudło w generalnej.

Napisano

> jak dl amnie zdecydowanie brakuje mi tankowania. Wprowadzało dodatkowe niewiadome i troche

> zamieszania.

Nie było żadnych niewiadomych, na podstawie czasów okrążeń było wiadomo, ile kto ma paliwa z dokładnością do kilku litrów.

Teraz nareszcie znowu mamy wyścigi na dystansie 300 km, zamiast serii nudnych sprintów na nowych oponach i "wyprzedzania" w boksach.

Napisano

Sezon 2011 wiał nudą sick.gif do tego stopnia, że kilka razy zasnąłem w trakcie oglądanie mlot.gif i mimo tego, ze nagrywałem to nawet mi sie nie chciało oglądać...

Czegoś mi zaczyna brakować w F1.... confused.gif

Napisano

> Sezon 2011 wiał nudą

cały sezon tak, ale poszczególne wyścigi były na prawdę niezłe, zwłaszcza te na początku sezonu w zmiennej aurze jeśli dobrze pamiętam wink.gif

Napisano

> Sezon 2011 wiał nudą do tego stopnia, że kilka razy zasnąłem w trakcie oglądanie i mimo tego,

> ze nagrywałem to nawet mi sie nie chciało oglądać...

> Czegoś mi zaczyna brakować w F1....

zapewne ścigania wink.gif

slinka.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.