Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana zawieszenia

Featured Replies

Napisano

Witam, czy po zmianie zawieszenia z -50 do serii (na zimę) trzeba ustawić zbieżność?? Jak wy robicie??

Napisano

Trzeba wyregulować bo kąty się rozjadą i będzie nie dość że rzucać to jeszcze kapcie drzeć

Napisano

> Witam, czy po zmianie zawieszenia z -50 do serii (na zimę) trzeba ustawić zbieżność?? Jak wy

> robicie??

Zawsze po zmianie zawiasu powinno sie ustawiać zbieżność, ale mało kto to robi.

Napisano

> Trzeba wyregulować bo kąty się rozjadą i będzie nie dość że rzucać to jeszcze kapcie drzeć

w CC/SC z tego co mi wiadomo katow sie nie ustawia smile.gif (no chyba ze masz fasolki porobione) tylko sie ustawia kolo na drazkach kierowniczych (wykreca lub wkreca nie wiem jak sie to profesjonalnie nazywa)

Napisano

duzo razy zmieniałem sprezyny na niższe raz wyższe i tak w kółko i nigdy nie miałem problemu zeby mi coś rzucało autem lub zcinało opony więc co ,,kraj to obyczaj''

Napisano

> Witam, czy po zmianie zawieszenia z -50 do serii (na zimę) trzeba ustawić zbieżność?? Jak wy

> robicie??

Powinieneś ustawić grinser006.gif

w CC/SC z tego co mi wiadomo katow sie nie ustawia (no chyba ze masz fasolki porobione) tylko sie ustawia kolo na drazkach kierowniczych (wykreca lub wkreca nie wiem jak sie to profesjonalnie nazywa) GEOMETRIA smile.gif

A ja mam u siebie w amorach rozwiert zrobiony by mozna było katy ustawić na -50 i laczku 7" smile.gifpub2.gif

Napisano

> GEOMETRIA

no właśnie zlosnik.gif

> A ja mam u siebie w amorach rozwiert zrobiony by mozna było katy ustawić na -50 i laczku 7"

i w ten oto sposob mozesz sobie katy ustawiac?? dobrze rozumiem??

Napisano

Geometrie musisz ustawić przy każdej zmianie/rozbieraniu zawieszenia, jak masz regulowane kąty pochylenia koła to też

Napisano

Jeśli przekładasz springi czy nawet całe mcphersony to warto jechać na ustawienie zbierzności ( mi po samej wymianie amorów cieło opony) oslabiony.gif

sorki za Ot ale ciekawi mnie czy tak samo jest przy np dźwignięciu samochodu na "Gwincie"...

np latem mamy -70 a na zimę dźwigamy na -35 ... też trzeba coś ustawiać czy wszystko zostaje ok ?

Napisano

> no właśnie

> i w ten oto sposob mozesz sobie katy ustawiac?? dobrze rozumiem??

dokładnie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.