Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ramki

Featured Replies

Napisano

> Ja tez juz zapłaciłem, czy to jest powód do nabijania postów?

To dobrze że też już zapłaciłeś , ale czy czasem nie informujesz o tym właśnie z chęci nabicia licznika postów ? smirk.gif

> Ustalić termin na wpłynięcie kasy i ewentualnych maruderów ignorować!

Ewentualnych maruderów należy ponaglać , żeby się nie ociągali z płatnościami zbyt długo , a nie ignorować ok.gif

> Jednak moim skromnym zdaniem posądzanie kogokolwiek z kącika

> Mućki o maruderstwo jest nie na miejscu .

hmm.gif No to zdecyduj się czy jest taka możliwość , czy jej nie ma - przecież sam wcześniej napisałeś - " ewentualnych maruderów ignorować! " .

PS .

Poza tym widać , że nadal masz problem z powstrzymaniem się od zaczepek w postach ...

Napisano
  • Autor

Calkiem sprawnie poszly wplaty, zostaly tylko 2 osoby.Musze pogratulowac Chłopakom ze tak szybko wplaty zrobili, wirtualnie dla was duze 20.GIF

Napisano

> Calkiem sprawnie poszly wplaty, zostaly tylko 2 osoby.Musze pogratulowac Chłopakom ze tak szybko

> wplaty zrobili, wirtualnie dla was duze

Wybaczcie, ale wpłata pójdzie dziś wieczorem, mam ubaw w domu (szpital na peryferiach) i nie miałem głowy do tego.

Napisano
  • Autor

> Wybaczcie, ale wpłata pójdzie dziś wieczorem, mam ubaw w domu (szpital na peryferiach) i nie miałem

> głowy do tego.

Nie ma zadnego problemu wink.gif To tak naprawde jest szybko to co zrobiliscie z tym wplatami wink.gif

Napisano

> Calkiem sprawnie poszly wplaty, zostaly tylko 2 osoby.Musze pogratulowac Chłopakom ze tak szybko

No to super , jak widać delikatne sugestie chyba pomogły wink.gif

A tak na poważnie to świetnie , że tak szybko się sprężyli ok.gif

Dla porównania dodam , że z innego kącika jeden z userów zamówił kilka dużych kalendarzy a potem ociągał się z wpłatą prawie przez pół roku .

Napisano
  • Autor

Drugi raz robie akcje z ramkami, i chlopaki z zadnej z akcji nie sie nie ociagali claps.gifclaps.gif

Napisano

wirtualnie się nie liczy smile.gif tak przywitanie bez zdjęcia smile.gif

Napisano

kto jeszcze nie wpłacił i dlaczego

Napisano
  • Autor

> kto jeszcze nie wpłacił i dlaczego

PEPCIO jeszcze Ty nie wplaciles na ramki zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Wybaczcie, ale wpłata pójdzie dziś wieczorem

Organizator akcji ramki zgłasza , że jeszcze tylko na Ciebie czekamy żeby startować z produkcją mlotek.gif

hmm.gif Coś się stało ?

Napisano

> Organizator akcji ramki zgłasza , że jeszcze tylko na Ciebie czekamy żeby startować z produkcją

> Coś się stało ?

Proponuje poczekać do pn i jeśli nie będzie wpłaty do wieczora wysłać zamówienie do Hustli bez ramek dla Pepcia. Czasu na przelew chyba było już dosyć

Napisano

> Proponuje poczekać do pn i jeśli nie będzie wpłaty do wieczora wysłać zamówienie do Hustli bez

> ramek dla Pepcia. Czasu na przelew chyba było już dosyć

Rozumiem, że wybuchła rewolucja i wszyscy bez ramek będą unicestwiani? Może trochę luzu? Takie czasy, że i mnie czasem chwilowo brakuje gotówki.

Napisano

> Panie, bo samochód zdąże zmienić zanim te ramki będą

To są słowa Pepcia, a po drugie w tydzień czasu to naprawde można nawet gołębiem wysłać pieniądze. A jeśli ktoś ma samochód za 30k zł lub więcej to chyba 14zł to nie jest jakiś extra wydatek na który trzeba sie sprężać pół roku

Napisano
  • Autor

Panowie spokojnie, nie skaczcie sobie do gardla wink.gif

Napisano

> Rozumiem, że wybuchła rewolucja i wszyscy bez ramek będą unicestwiani? Może trochę luzu?

Miło , że jesteś teraz taki wyrozumiały , mam nadzieję że zostanie Ci tak dla wszystkich i na dłużej skromny.gif

> Takie czasy, że i mnie czasem chwilowo brakuje gotówki.

Nie wydaje mi się żeby akurat to było przyczyną , ale poczekajmy może aż w końcu sam zainteresowany się wypowie w temacie .

Napisano

Marcin coś nowego wiadomo?

Napisano
  • Autor

> Marcin coś nowego wiadomo?

Nic no.gif

Napisano

Otrzymałem od Pepcia pw z informacją , że przelew zrobił dzisiaj rano , więc w takiej sytuacji najpóźniej jutro powinien być na koncie .

Wszystko wygląda na to , że produkcja w końcu ruszy waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Mamy juz komplet wszystkich,Dzis zamawiam ramki, robie przelew i produkcja rusza wink.gif

Napisano
  • Autor

Dzis poszedl przelew do kolegi Hustla.Jesli ktos chce moge przeslac na priv w pdfie potwierdzenie przelewu na ramki.Takze teraz produkcja ruszy i czekam na paczuszke od Radka.

Napisano

całe szczęście bo bałem się że auto zmienie zanim dojdą

Napisano

> Otrzymałem od Pepcia pw z informacją , że przelew zrobił dzisiaj rano , więc w takiej sytuacji

> najpóźniej jutro powinien być na koncie .

> Wszystko wygląda na to , że produkcja w końcu ruszy

Nie rozumie jednej rzeczy, dlaczego uzależniacie produkcję kilku kpl ramek od jednego przelewu na 14 czy 28 zł ? Owszem opóźniłem się z tym, moja wina trzeba będzie to dam dwa razy tyle, pieniądze dla mnie nie są problemem, inne sprawy sprawiły iż umknęło mi to. Wybaczcie opóźnienie, pieniądze już poszły , w przyszłości jednak było by miło jeśli ,,awantury'' toczyły by się o pieniądze, a nie drobne z lewej kieszeni spodni nono.gif

Napisano

> całe szczęście bo bałem się że auto zmienie zanim dojdą

Wiesz pokusił bym się o komentarz, daruję sobie jednak być może będzie kiedyś lepsza sposobność by w pewien ,,delikatny'' sposób wytknąć i Tobie coś z niedalekiej przeszłości.

Źdźbło w czyimś oku widzicie, Belki w swoim nie zauważacie....

Napisano

> Wiesz pokusił bym się o komentarz, daruję sobie jednak być może będzie kiedyś lepsza sposobność by

> w pewien ,,delikatny'' sposób wytknąć i Tobie coś z niedalekiej przeszłości.

> Źdźbło w czyimś oku widzicie, Belki w swoim nie zauważacie....

No i na tym kończymy dyskusję Panowie - ewentualną wymianę zdań możecie przenieść na priva.

Napisano

> Nie rozumie jednej rzeczy, dlaczego uzależniacie produkcję kilku kpl ramek od jednego przelewu na

> 14 czy 28 zł ?

OK . Skoro drążysz temat to Ci to jeszcze wyjaśnię :

- Bo czekaliśmy na ciebie , żebyś potem nie poczuł się poszkodowany że zostałeś bez ramek .

- Bo nie można mieć pretensji , że ktoś nie jest chętny zakładać swoich pieniędzy za spóźnialskich .

- Bo nikt nie chce podejmować ryzyka , aby potem nie zostać z zamówionym i niezapłaconym towarem , bez względu czy jego koszt to 15 czy 150zl .

> Wybaczcie opóźnienie, pieniądze już poszły , w przyszłości jednak było by miło jeśli ,,awantury''

> toczyły by się o pieniądze, a nie drobne z lewej kieszeni spodni

Kończąc tą dyskusję mam nadzieję , że w przyszłości nie będzie już dochodzić do takich "awantur" ani o małe ani o duże pieniądze , a każdy zamawiający bez zbędnych komentarzy poczuje się zobowiązany by jak najszybciej uregulować należne płatności ok.gif

Napisano
  • Autor

Jutro Kolega Hustla wysle do mnie ramki, takze Żona przez weekend mysle spakuje i po niedzieli zacznie do was wysylac ramki.

Napisano

> Jutro Kolega Hustla wysle do mnie ramki, takze Żona przez weekend mysle spakuje i po niedzieli

> zacznie do was wysylac ramki.

ok.gifok.gif

Napisano
  • Autor

Ramki

p1190535b.jpg

p1190531.jpg

Napisano

jakby jakas zostala...........

znów się spóźniłem frown.gif

..........

Napisano
  • Autor

> jakby jakas zostala...........

> znów się spóźniłem

> ..........

Przykro mi, ale dlugo wisialo ogloszenie.

Napisano
  • Autor

No to Żona jutro bedzie pakowac juz ramki, miala teraz male urwanie glowy nie nie dala rady tego zrobic przez weekend.

Napisano

heheh

nawał pracy i brak komputera:)

czekam na następną edycje jeżeli będzie

Napisano
  • Autor

> heheh

> nawał pracy i brak komputera:)

> czekam na następną edycje jeżeli będzie

Jedynie moge swoje odsprzedac ktore wzialem dla siebie.

Napisano

> Jedynie moge swoje odsprzedac ktore wzialem dla siebie.

jeżeli mają ci sie kurzyć - to się dogadamy

Napisano
  • Autor

Jutro z samego rana ramki zostana wyslane do wszystkich.

Edyta

Ramki zostaly dzis wyslane, kazdemu wyslalem skany potwierdzenia na priva,Jak juz dotra mozecie napisac priva lub, na forum w tej liscie

cacus-

ABM-

masmisza-

Kazu-

PEPCIO- Mariusz my sie umowimy jak bede w Polsce znow wink.gif

koxgp- ok.gif

Iron -

Nyxon - ok.gif

matal -

Fox03 -

Napisano

> Jutro z samego rana ramki zostana wyslane do wszystkich.

> Edyta

> Ramki zostaly dzis wyslane, kazdemu wyslalem skany potwierdzenia na priva,Jak juz dotra mozecie

> napisac priva lub, na forum w tej liscie

> cacus-

> ABM-

> masmisza-

> Kazu-

> PEPCIO- Mariusz my sie umowimy jak bede w Polsce znow

> koxgp-

> Iron -

> Nyxon -

> matal -

> Fox03 -

potwierdzam odbiór ramek wink.gif

Napisano
  • Autor

> potwierdzam odbiór ramek

Jak zalozysz, to foto wstaw zlosnik.gif

cacus-

ABM-

masmisza-

PEPCIO- Mariusz my sie umowimy jak bede w Polsce znow

koxgp- ok.gif

Iron - ok.gif

Nyxon - ok.gif

matal -

Fox03 -

Napisano

> Jak zalozysz, to foto wstaw

kaj tam wiosna zlosnik.gif

Napisano

ja również potwierdzam:) ramki fajne wydaje mi się że troszkę masywniejsze od standardowych:)

Napisano
  • Autor

cacus-

ABM-

masmisza- ok.gif

koxgp-ok.gif

Iron -ok.gif

Nyxon -ok.gif

matal -ok.gif

Fox03 -ok.gif

Napisano
  • Autor

To sie ciesze ze dotarly, i mam nadzieje ze sie podobaja wink.gif

Napisano

Witam.

Potwierdzam przesyłkę

Pozdr.

> cacus-

> ABM-

> masmisza-

> koxgp-

> Iron -

> Nyxon -

> matal -

> Fox03 -

Napisano
  • Autor

Dotarla w jednym kawalku??

Napisano

pewnie że się podobają smile.gif niech się tylko zrobi cieplej i zakładam - należy jej się mały prezent;) i oczywiście cobym nie zapomniał dzięki za pilotowanie załatwienie zamówienia smile.gif

Napisano
  • Autor

Dla mnie to nie problem, mam nadzieje ze nikt nie jest zly ze to trwalo tyle czasu wink.gif

Napisano

Potwierdzam, że przesyłka dotarła i to w jednym kawałku. Ramki ładne, na wiosnę będą założone. ok.gif

Napisano

> Potwierdzam, że przesyłka dotarła i to w jednym kawałku. Ramki ładne, na wiosnę będą założone.

Jako że nikt się jeszcze nie pochwalił a miałem wolną chwile założyłem ramki i chwale się wink.gif

ramkiJPG_rrqneqq.JPG

edit: nie trzeba całych ramek wymieniać, u mnie pasek z adresem podpasował do starych ramek więc wystarczy mała podmianka

Napisano
  • Autor

> Jako że nikt się jeszcze nie pochwalił a miałem wolną chwile założyłem ramki i chwale się

claps.gifclaps.gif

Bardzo dobry przyklad dajesz Kącikowiczom zlosnik.gif

Napisano

> Bardzo dobry przyklad dajesz Kącikowiczom

u mnie przy -23 stopniach zapał do zakładania opadł;) ale poprawie się wink.gif

Napisano
  • Autor

> u mnie przy -23 stopniach zapał do zakładania opadł;) ale poprawie się

Grunt ze dotarly ramki w calosc wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.