Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wbicie gazu w dowód

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Mam takie pytanie. Mam założoną istalacje gazową wszystkie papiery już mam trzeba iść do WK żeby wpisali adnotacje. Jest tylko jedno ale. Niestety właściciel pojazdu(mój ojciec) wyjechał na miesiąc. Czy jest taka możliwość żeby mi zrobili wpis w DR i Kartę pojazdu?? Chyba że można mieć jakieś upoważnienia albo liczyć na dobrą wolę pani w okienku. zlosnik.gif

Napisano

Musi być podpis twojego ojca na wniosku.

Napisano

bez właściciela pojazdu nic nie załatwisz crazy.gif chyba że jesteś współwłaścicielem pojazdu a twój ojciec podpisze upoważnienie na ciebie i da ci ksero swojego dowodu osobistego.

p.s. załatwiać coś w urzędach powinni tylko ci z za niskim ciśnieniem krwi, bo normalnemu człowiekowi potrafią podnieść za bardzo ciśnienie facepalm%5B1%5D.gif załatwiałem wczoraj wbicie gazu do dowodu to u mnie na oryginałach dokumentów stawiają pieczątki za zgodność z oryginałem mlot.gif

Napisano

> Witajcie. Mam takie pytanie. Mam założoną istalacje gazową wszystkie papiery już mam trzeba iść do

> WK żeby wpisali adnotacje. Jest tylko jedno ale. Niestety właściciel pojazdu(mój ojciec)

> wyjechał na miesiąc. Czy jest taka możliwość żeby mi zrobili wpis w DR i Kartę pojazdu?? Chyba

> że można mieć jakieś upoważnienia albo liczyć na dobrą wolę pani w okienku.

Upoważnienie + ksero lub oryginał dowodu osobistego.

Napisano

mialem podobna sytuacje - wystarczylo upowaznienie od wlasciciela pojazdu i wszystko zostalo zalatwione

Napisano

> Witajcie. Mam takie pytanie. Mam założoną istalacje gazową wszystkie papiery już mam trzeba iść do

> WK żeby wpisali adnotacje. Jest tylko jedno ale. Niestety właściciel pojazdu(mój ojciec)

> wyjechał na miesiąc. Czy jest taka możliwość żeby mi zrobili wpis w DR i Kartę pojazdu?? Chyba

> że można mieć jakieś upoważnienia albo liczyć na dobrą wolę pani w okienku.

u mnie w WK ja jako wspolwlasciciel zalatwilem wszystko bez ojca

Napisano
  • Autor

> u mnie w WK ja jako wspolwlasciciel zalatwilem wszystko bez ojca

Dowód w domu jest bo ma paszport. Czyli trzeba naskrobać upoważnienie, zabrać dowód i powinno przejść wink.gif Jutro ich odwiedze zobaczymy czy będą wydziwiać zlosnik.gif

Napisano

Witam nie chcę zaśmiecać nowym tematem, jakiś rok temu rozbiłem bravo na jego miejsce kupiłem punciaka i przełożyłem całą instalacje LPG, chce auto dać matce ale boje się że jak ją zatrzymają lub pojedzie na przegląd to się nie hhh... wytłumaczy wink.gif

Gdzie się teraz udać lub co załatwiać w celu wbicia do dowodu.

Napisano

> Witam nie chcę zaśmiecać nowym tematem, jakiś rok temu rozbiłem bravo na jego miejsce kupiłem

> punciaka i przełożyłem całą instalacje LPG, chce auto dać matce ale boje się że jak ją

> zatrzymają lub pojedzie na przegląd to się nie hhh... wytłumaczy

> Gdzie się teraz udać lub co załatwiać w celu wbicia do dowodu.

No to jesteś ugotowany. Musisz mieć fakturę za montaż i części. Na allegro facet się ogłasza za parę stów.

Napisano

> No to jesteś ugotowany. Musisz mieć fakturę za montaż i części. Na allegro facet się ogłasza za

> parę stów.

Dziękuje za pomoc już się z nim skontaktowałem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.